Hirdetés

2024. április 18., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#45) Huma


Huma
addikt

Amúgy én még arra gondoltam, hogy a magyar konyhát kellene népszerűsíteni külföldön. Komolyan mondom, hogy a világ egyik legjobb konyhája. Francia, holland, angol, német, japán, stb ételek a nyomukba sem érnek. Ismerősöm volt kint olaszban és mondta hogy elég rossz volt ott a kaja. (persze lehet hogy csak ő fogott ki rossz éttermeket) Másik ismerősöm meg ha jól emlékszem kanadáról mesélte, hogy volt ott egy magyarbolt és árultak fokhagymát. Az eladó megkérdezte, hogy mire jó. Erre azt válaszolta hogy mindenre. :) Spenótot, oldalast el nem tudnék képzelni fokhagyma nélkül.
A lényeg hogy a magyar ételek nagyon fűszeresek, nehezek. Nem is egészségesek hosszú távon, de amikor a sok salátalevélhez szokott holland meg francia, esetleg az egyetlen fűszernek a sót tartó angol betér egy magyar étterembe elolvad a gyönyörtől.

Ha sok pénzem lenne egész biztos, hogy csinálnék egy pár magyar éttermet külföldön. Szerintem tuti üzlet lenne. Persze gondolom már nem egy étterem van szanaszét a világban, mert nem hiszem, hogy én lennék az első akinek ez az eszébe jutott, de biztos van még hely jópár magyar étteremnek.

ddekany: Sok mindent tudnék még írni, hogy mit gondolok a jelenlegi helyzetről Mo-n és hogy szerintem mi fog történni, de az már tényleg nem lenne ide való.

[ Szerkesztve ]

Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.