Hirdetés

2020. február 20., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) magmakocka


magmakocka
(tag)

Valakinél van esetleg ilyen telefon? Örülnék, ha nem én lennék az egyetlen magyar, aki használja! :D

- Töröltem a hívásátirányítást a kóddal, de nem jó! - Milyen kóddal? - Rácsos linzer, rácsos linzer, 002, rácsos linzer és a küldés gomb .

(#2) kmisi99


kmisi99
(addikt)

Ez a hardver hogy bírja a mindennapokat? Barátnőmnek egy pont ilyen hardverrel rendelkező lenovoja volt, és gyakorlatilag buta telefon szintre süllyedt le, gyakorlagilag böngészni nem lehet értelmesen vele annyira szörnyen lassú, a ram a semmitől tele van, a google hulladékai már megtöltik.

(#3) magmakocka válasza kmisi99 (#2) üzenetére


magmakocka
(tag)

Mindennapi használatra nem annyira méltó! Élvezetes filmnézés sőt játékoknál is szuperál, de azt mondom, ha a RAM egy kicsit több lenne, akkor kinéztem volna magamnak az egész családomnak! Előnye viszont tényleg az, hogy lassan merül! Hátránya pedig az, hogy ha neki nem tetszik egy játék, akkor nem fog szagattni, mint pl Sony Xperia U széria!
Ezt a telefont, egy Samsung Galaxy S3 klónnak hívják! :)
Böngészésre kíváló, bár egy-két oldal kifogott rajta! Online MP3 lejátszására képes, na meg filmekre is, de azt általában külön lejátszón akarja futtatni! Általában kiszoktam kapcsolni playen a frissítéseket és nem lesz tele a google szarjaival!A szinkronizálást is kikapcsolva hagyom!

[ Szerkesztve ]

- Töröltem a hívásátirányítást a kóddal, de nem jó! - Milyen kóddal? - Rácsos linzer, rácsos linzer, 002, rácsos linzer és a küldés gomb .

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.