Hirdetés

2021. május 11., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Nordic


Nordic
Közösségépítő

Egyértelmű a support az elsődleges. Hiába veszed meg a cuccot olcsóbban, ha pl. garanciális ügyintézés esetén heteket szívsz.

{Steam ID: Nordic_hun}_@_{BattleTag: Nordic#2851}_@_{PoE: Mekkel_EK}_@_Twitch: http://www.twitch.tv/nordic_87

(#2) Sethdobaloah válasza Nordic (#1) üzenetére


Sethdobaloah
senior tag

detto... pestiként most beszéltem le egy barátomat arról, hogy esztergomból (!!) vegyen gépet. Ennyit biztosan nem érhet pár ezer huf spórolás.

...csak én vagyok helikopter?

(#3) hoffman_


hoffman_
veterán

Én régen rendre árcentrikusan vásároltam, ha valami 1-2000 ezerrel olcsóbb volt, ott vettem. Nagy butaság, tökönrúgtam magam jópárszor emiatt. Megbízható bolt legyen, amiről sok jót hallani - le van írva ilyen a péhá hasábjain sok. Nameg egy jól menű(és megbízható) bolt közkedvelt, ami az árszabásban is megutatkozik, nem lesz horribilis soha, aranyközépút.

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#4) nincsisbéla


nincsisbéla
aktív tag

Hmm... Függ attól hogy mekkora a különbség, és mekkora értékű a termék.
De valószínűleg a drágább, megbízhatót vásárolom meg. :)

Mentalita'

(#5) beefjeez


beefjeez
senior tag

ár.

(#6) Ptech


Ptech
őstag

Attól függ, mennyivel olcsóbb. 10% körüli különbségnél megéri ott venni, ahol tudom, hogy jó minőségű a szolgáltatás. Afölött már nem nagyon..

(#7) Wictor


Wictor
senior tag

Gyári garancia + ingyenes házhozszállítás (vidékre) + vásárlói visszajelzések. És ahol ezt a legolcsóbban megkapom, ott veszem / onnan rendelem.

[ Szerkesztve ]

(#8) hoffman_ válasza Wictor (#7) üzenetére


hoffman_
veterán

A gyári garancia nem feltétlen nyert ügy. Veszel egy EVGA vga-t 80 ezerért, 1 év boltgari + év gyártói. A második évben meghal a kártya, küldheted ki USA-ba, megnézik, ha szerencséd van javítják, és visszaküldik. A posta árán már egy majdnem azonos tudású kártyát veszel, lévén két év fejlesztés történt azóta :) Bár a gyártói gar ettől függetlenül szerintem is jó.

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#9) macimeister válasza Wictor (#7) üzenetére


macimeister
aktív tag

Az ingyen posta valóban jó dolog. Pontosabban egy szintén megbízható futárcég. Természetesen sokkal jobb, úgy vásárolni, hogy nem kell azt is számolgatni, de azt figyelembe kell venni, hogy ez vagy az árba van kalkulálva, vagy egy bizonyos összeg feletti vásárlás szükséges hozzá. Elvárt, hogy bármi vásárlása esetén ingyenes legyen, vagy inkább ezt a nagyobb összegű vásárlás után elvárt? Pl: 20 ezer és felette.

(#10) kmisi99


kmisi99
addikt

Teljesen noname boltból nem vásárolok de ha nem ismerem és nem annyira felkapott és azért valahogy ki is néz a honlap minden infó ki van írva akkor abban megbízok. De az ártól is függ ha olcsó dologról van szó egyértelműen a minél olcsóbb boltot keresem mert ott 1-2000ft nem mindegy ha már 20-30k ft vagy több akkor már inkább az általam jól ismertekből veszek.

[ Szerkesztve ]

(#11) jookomak


jookomak
őstag

Ha senki nem vásárol új, kevésbé ismert boltból, akkor hogy lesznek ezek nagy, és megbízható boltok?
Alapvetően én is a megbízható helyekről vásárlok, hiába valamivel drágábbak, de vettem már cuccokat soha nem hallott boltokból is. Amúgy meg amik az árgépen olcsón hirdetnek egy terméket, az sokszor nem is létezik, nincs raktáron, csak rendelésre hozzák, úgy meg sokszor több lesz, mire odaér a vevőhöz.

(#12) macimeister válasza jookomak (#11) üzenetére


macimeister
aktív tag

Ez a baj, hogy bármire rákeresel és az első találatok mind készlet nélküli kajlik, de az ember mégis odamondja a másiknak, hogy nézd öcsém itt ennyiért megkaphatom, adjad te is ennyiért

(#13) Wictor válasza macimeister (#9) üzenetére


Wictor
senior tag

Ha egy pár ezer forintos cumót kihoznak ingyen, holott ez nekik nem éri meg, az szerintem egy kedves gesztus. Részemről elvárom, ha lehet és ha nincs gond, akkor ezzel nyertek egy visszatérő vevőt személyemben.

A garancia esetében rugalmas vagyok, ha megbízható a bolt, akkor jöhet.

[ Szerkesztve ]

(#14) macimeister


macimeister
aktív tag

Anyagiak rendezése? Előre utalás, vagy utánvét a nyerő? Mennyi az az idő ami elteltével már kényelmetlenül érzed magad, ha a rendelés után nem érkezik meg a csomag? Nem feltétlen a cég trehánysága miatt. Inkább az árú beszerzés (ha nincs raktáron), csomagolás, futárnak adás és persze a futárok is elvannak vele pár napot.

Bocsi, hogy kérdezősködök, de mostanában egyre jobban érdekel a téma :)

(#15) Sethdobaloah válasza macimeister (#14) üzenetére


Sethdobaloah
senior tag

1-2 nap alatt adják fel postára, ha nem megy elöre kell jelezni... ha nem sikerül, én már elkezdek pattogni :)

...csak én vagyok helikopter?

(#16) szentkuti11


szentkuti11
HÁZIGAZDA

Ha egy fülhallgatóról, billentyűzetről, vagy valami olyasmiről beszélünk, amire a garancia amúgy sem tökéletes (tehát nemmondomkianevétnagyszámítástechnikaiáruházban is visszadobták az előző Sennheiseremet, hogy nem rendeltetésszerűen használat miatt. Pedig nagyon vigyáztam rá.) De ha egy telefonról, vagy számítógépről van szó, akkor nyilván a support a fontosabb, az a pár ezres már nem probléma.

[ Szerkesztve ]

(#17) ^Clown


^Clown
veterán

Terméktől függ, ahogyan az előző hozzászóló is leírta.

(#18) Dany007


Dany007
veterán

Elsődleges a bolt megbízhatóság, azután jön csak az ár. De persze az ár nem tudja kiütni az elsődleges szempontot.

Most jó példa, anyám egy digit kamerát szeretne apámnak karácsonyra. Persze olcsón... :U
Körbe is néztem, és találtam full hd kamerát 24 ezerért a pixmánián! Legnagyobb meglepetésemre, amikor az árukeresős oldalon az árakat összehasonlítottam az összes többi boltban ez a kamera már 35-38 ezer forintba kerül. Csak a pixmánia adja 24-ért.
Na ez már nekem eleve gyanús! Hiszen 15 bolt 33 ezer fölött árulja ezt a terméket, ők meg 24-ért... :U
Plusz tudván, hogy milyen vélemények, tapasztalatok vannak azzal a bolttal kapcsolatban eszem ágában sincs onnan rendelni. Inkább nézek valami drágábbat.

Hirdetés

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.