Erről lemaradtam.
Az XBOX szinte egyetlen értelmes előfizetéses csomagja PS-ön is elérhető lesz, így még vonzóbbá válik a PS...
[ Szerkesztve ]
Erről lemaradtam.
Az XBOX szinte egyetlen értelmes előfizetéses csomagja PS-ön is elérhető lesz, így még vonzóbbá válik a PS...
[ Szerkesztve ]
Jó szórakozást a PS tulajoknak! Én is volt, hogy befizettem rá egy-két hónap erejéig. Korrekt szolgáltatás.
Huawei P20, PC Ryzen 5 2600 / Sapphire RX 580 4GB
Jaja, alig vàrom hogy az egész Xbox divíziò bedőljön, mert semmi értelme nem lesz fentartani ezek utàn.
S az miért lesz jó neked, ha egy olyan cég, mint a Sony monopolhelyzetbe kerül?
Szerintem köszöni szépen de jól van az XBOX divizió.
Szerintem kevered a gamepassal : értelmes előfizetéses csomag
*hacsak nem vagy sportfanatikus
build bridges not walls
Nem keverem...
Miért mi lesz ha monopol helyzetbe kerül? Semmi. Sokaknak màr most is úgy van hogy PS, Nintendo, PC, ja meg az MS-nak is van valami konzolja, amiből alig adtak el és jàtékok sencsinek rà.
Azért az a jòl elvan inkàbb a többi divíziònak köszönhető. Biztos vagyok hogy tömködik be a jukakat mondjuk az Azure-bòl àtcsoportosítva. Amit felépítettek a semmiből az X360 éràban azt pikpak leromboltàk egy "remek" strattal. Most kb ott vannak mint 13 évvel ezelött. Màrmint ami az Xbox megitélését illeti.
Ekkora marhaságot már rég olvastam!
Hozom a popcorn-t, mesélj még!
Jò a tömködés túlzàs, de kb ez lehet a helyzet. Azt ne mond nekem hogy az ingyen GamePass miatt szàrnyal az Xbox.
Most néztem, EA oldalán már vannak fent Ps4-es jatekok amik az Access-ben lesznek.
Tényleg elérhető már a lista
PS STORE:
12 hónap
1 hónap
[ Szerkesztve ]
8000 huf? xboxon olcsóbb volt régen, ott is emeltek?
Ott továbbra is 990 ft/hó és 5500 ft/éves a magyar régióban.
a Trófeákat megkapod a játékokért amit bérben játszol?
Ez egy ördögi kör,mert így 666ft/hó
inkább költeném a most akciós GOWra azt a 8ezret aki fifázik sokat annak jó
670HUF/hó? Frankó.
Cable management is for the weak!
Gusztustalan a felhozataluk, az összes mikrotranzakciós játék benne van tőlük ami létezik. Most hogy kimondták Angliában hogy nem számít fogadásnak egyik sz@ros lootbox-uk sem. Szerintem aki támogatni fogja ezt a céget továbbra is az nem normális, tisztelet a kivételnek.
#FuckEA Arra törekszenek h bérelj ne legyen meg neked, így ez nagyobb profit hosszútávon. Undorító.
Ne mondjátok már nekem h ezért a játékokért akartok ti havonta pénzta adni? max 20 játékért?
[ Szerkesztve ]
Nekem nem is ez a bajom velük, sokkal inkább az, hogy pár év alatt borzasztóan nagyon esett a(z) elkészült (vagyi béta állapotban kiadott játékok) kiadott játékok minősége! Tel vannak hibával és nem vagy lassan/nehezen javítják őket!
Én EA játékot a megjelenés után egy éven belül tuti nem veszek ezután!
Miért lenne fogadàs egy lootbox?
Max zsàkbamacska.
Így van. Mert kidobják hamar ésautólag foltozzák. ÉS a "foltozásért" (DLC, Season PAss) mind téged akarnak megtejelni.
(#21) wesder Szerencsejátékot akartam írni
[ Szerkesztve ]
Még mindig nem értem. Kötelező megvenni? Jò, ha szàndékosan basszàk szét a jàtékot és venni kell hogy haladj, arra azt mondom hàborogj, de egyébként?
Ne tévesszen meg senkit. A rangot mennyiség, nem minőség után adják.
"jukakat"
Inkább ne szólalj meg, könyörgöm. A hozzá nem értésed egyértelmű, és siralmas.
[ Szerkesztve ]
Sírhatsz rajta, nem vettem észre. Ilyen hibàt nem szoktam véteni. Most megesett. Nagyobb problémád ne legyen az életben.
Gondolom akkor részben, vagy egészben egyetértesz velem, ha csak ebbe a kis hibába tudtál belekötni.
Kiokíthatsz, ha ennyire egyértelmű és siralmas a hozzá nem értésem. Kérlek meséld el mitől szàrnyal az Xbox divízió.
[ Szerkesztve ]
Forza Horizon sorozat+Game Pass és a vissza fele kompatibilitás.Egy olcsó erős gépezet.
Az igazság az ezt rég elengedte az MS,nekem is az általad leírt 3 kombó van használatban.
A felhozatal számít és nem az hogy mennyire erős egy hardver,lásd PS4 + Nintendo
Az egész listából Xbox-on, egyedül a Battlefront 2 érdekelne, de eddig mindig volt mivel játszani, szóval még nem fanyalodtam rá.A kampányt szvsz 990 Forintért érdemes lesz végigtolni, mostmár legalább van benne content...Ha benne lenne az Anthem, legalább azt is kitudnám próbálni. A sportjátékok nem érdekelnek, utoljára az NBA 98-al játszottam. Hogy most ez szög-e az Xbox koporsójába?Vélhetőleg nem, plusz pedzegették a nagy MS&Sony összeborulást is...Xbox exkluzív játékok közül egyedül a Forza, ami érdekelt és tetszett úgy egyáltalán. A GOW 4-et kipróbáltam gamepass-ban, senkit nem akarok megbántani, de nekem nagyon nem jött be, se a story, se a karakterek, nem az én világom. Annak idején egyébként is a kontroller miatt vettem Xboxot, az állt kézre. Tudom lehet venni PS-hez átalakítót 20e-ért, de az is ilyen félmegoldás.
"Fly down to the beach, have a nice cold beer and just enjoy the day" Jokke Sommer .::. Within Temptation .::.
Senki nem mondta, hogy szárnyal, max jól elvan.
Én xbox 360, majd ps4-el kezdtem, de a kinect miatt lecseréltem XO-ra az általad magasztalt gépezetet. Game pass(akiket régebbi játékok mozgatnak és időmilliomosok, eddig EA Acess(Bf2 miatt vettem meg az éveset), kontrollerben, főleg az elit jobb a microsoft. Exclusive játèkokat hagyjuk, abban jobb a Ps4. De ez a lenéző, becsmérlő írásod az xboxról szánalmas.
Note 8 , Gt: rosco201
"Arra törekszenek h bérelj ne legyen meg neked, így ez nagyobb profit hosszútávon. Undorító"
Mivel a szolgáltatás a bérlésről szól ezen mi volt meglepő számodra?
Ha rákeresel külön-külön megveheted őket. Erre nem törekednek, sehol nem volt leírva hogy X év múlva nem veheted meg csak havidíjért cserébe játszhatsz majd velük. Ez egy plusz szolgáltatás, ami sokaknak bejön. Igaz nekem boxon van az előfizetés ott ugye 360-as címek is benne vannak (talán 50-60 játékot mutat access résznél) de simán megveszem minden évben 6kért.
A lista igaz szerényebb, viszont az új játékok benne vannak ps-re is, szerintem aki fogékony az fps-ekre vagy a sportjátékokra simán jó vétel elég nagy a játékosszám multiban.
[ Szerkesztve ]
"Ha benne lenne az Anthem, legalább azt is kitudnám próbálni. "
Ott a trial benne, probald ki.
Az év játéka szavazás: https://gamepod.hu/hir/mi_volt_az_ev_jateka_szamotokra_2019-ben.html
X-em van Elite Controllerrel.
Làtszik hogy tepernek mert elbasztàk a rajtot, nem kell ezt szépíteni.
Boxos vagy de elég jól látod a dolgokat.
PSN ID: deck91_x
Kit neveztél te Boxosnak?
Harlemben egy ilyenért leütnek a g*cibe
Szeretném hogy szàrnyaljon az X mert az nekünk jò. Làtod le vannak maradva, tepernek mint àllat hogy a nextgent jòl kezdjék. Képzeld el mi lenne Sony-nàl ha a konzol eladàsok szorosak lennének.
Én értem mit akar az MS és jò irànyba mennek, de ez még mindig kevés az ellen amit a Sony a PS3 fiaskò utàn felépített.
[ Szerkesztve ]
Egyebkent ez nem szep dolog ,hogy egy X/MS oldalon csunyakat irsz roluk.
Sziasztok!
Egy olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy az ea accessben a friss megjelenésű (fifa,nba...) mikor kerülnek bele a gyűjteménybe?
Keresgettem fórumokon hol ezt hol azt irják.
Előre is köszi PEACE!
[ Szerkesztve ]
Német billentyűzeten ír.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
Nagy a hőség nálatok te fiju?
Hazudjon inkább?
Az előző gent baszták el nem az xbone rajtját.
(#40) Drótszamár válasza Traxex92114 (#35) üzenetére
pl a fifa19 az kb tegnap óta elérhető: [link]
Ez így kb 10 hónap csúszás.
Keresek Logitech C600 webkamerát. (o Y o)
Alltalaban 8-12 honappal a megjelenes utan.
Az év játéka szavazás: https://gamepod.hu/hir/mi_volt_az_ev_jateka_szamotokra_2019-ben.html
Mivel sikerült az X360-at elbaszni?
Egyébként meg azt sem értem mi bajotok van azzal, hogy az MS-t és az Xboxot negatív kritikàval illetem.
Nem tudsz te semmit wesder! Őszintén már azt se tudja senki h mit akarsz leírni és azért mert van pár konzoljátékod, az nem tesz igazi "gémerré". Én még 286 előtt Atarival meg Segával, Nintendo Fanicom-mal nyomtam és amikor felszólalok egy cég ellen, hogy mit tesz a játékokkal, akkor annak alapja van.
Már bocsi de aki háborog itt az te vagy. De akármelyik Boxost kérdezem normálisan tud ide írni fórumra legyen az bármilyen téma, te meg egy "túlfűtött kezdő vagy", semmi több.
(vered itt a nyálad hallod...)
[ Szerkesztve ]
Mitől lesz valaki "igazi gémer"?
"De akármelyik Boxost kérdezem normálisan tud ide írni fórumra legyen az bármilyen téma"
Neeeeeeeeeee lol ezt így kora reggel
BC vagy AD?
Ez a komment szekció, kezd kísértetiesen hasonlít egy David Lynch filmre. Azt se érti a franc se..
Reggel óta próbálom megfejteni, hogy mi folyik itt? Ki miért írja azt amit írt? De mindhiába.
Tuti összeültetek egy szobába begombázni, aztán itt élitek ki a trippet.
[ Szerkesztve ]
Homo Ludens
Attól h szereti a játékokat és megtalálja bennük a számára legfontosabb művészeti vonalat. És a múltbeli játékai alapján tud minőséget értékelni és egy műfajt értelmes érvekkel megvédeni, ha arra szükség van.
Carlos Padre Na jó... Nagy általánosságban oké? úgy elmegy?
Sp8787 AD lol!
.Lnb Már vártalak lol! Igen, az egyik tag okoskodott itt. Mint a messiás ő majd megmondja: kb. "hogy minden "divízió" és játék szar és nem érti h miért piszkálja őt mindenki, amikor ő megmondta h minden szolgáltatás szar és egyébként is ez meg az. és nem baj az ha egy szolgáltató monopol helyzetbe kerül és miért is baj ha tele van mikrotranzakcióval egy játék, mert ő nem érti" kb. ez itt szitu. Senki nem tudja mit akar a tag mert ő maga sem képes egyenes választ adni.
[ Szerkesztve ]
Nem meglepő. Próbálják magukat életben tartani. Akinek kényelmes és 1 hónapban egyszer ki akar valamit tolni, aláírom. De nem gondolom, hogy havidíjat kéne fizetni, vagy egyáltalán játékot vásárolni ettől a cégtől.
Ez teljesen magánvélemény. Mert egyedül ők és a kapzsiságuk felelős azért, hogy a kedvenc franchise-a valakinek nem kap normális kivitelezést, nincs befejezve, a fejlődés rendszer korlátozva van stb stb. És most ezen játékokat "fillérekért" béreld tőlük, csak hogy még egy kis tömeg befizessen valami zsetont?
A játékok színvonaláról elmond valamit ez is szerintem, "béreld-ne vedd meg mert ennyit nem ér"
Egyfelől ez is a videójátékok művészi értékek sárba tiprása. Egy játék nem egy végtelenségig megtejelhető lootbox-fesztiválként kéne készüljön.
[ Szerkesztve ]
Te még nàlam is nagyobb xbox fan lehetsz, ha így kiakadtàl a véleményemen.
Felőlem élhetsz tovàbb a kis àlomvilàgodban, ahol szàrnyal az Xbox és minden szipiszuper, csak ne lepődj meg, ha felébredsz.
"legfontosabb művészeti vonalat." "műfajt értelmes érvekkel megvédeni"
Nem semmi..
[ Szerkesztve ]
nincs Boxom
(#51) Deck
[ Szerkesztve ]
Akkor meg ne legyél cement, vagy csinàlj úgy, mint a festék.
Sziasztok
Érdeklődnék ha előfizetek 1 hónapot PayPal - al akkor az egy hónap letelte után ugye nem kezdi el automatikusan levonni a következőt, vagy külön le kell miondani, mert automatikusan von?
Külön le kell állítani az automatikus megújítást. Kifizeted PP-lal, majd kikapcsolod rögtön. Én is így csináltam.
Homo Ludens
Khmmm... (#24) alibaba78: "Ne tévesszen meg senkit. A rangot mennyiség, nem minőség után adják"
[ Szerkesztve ]
Ez ràd is vonatkozik.
Neked nyilván jobb vagy átfogóbb képed van a kiadóról, én megmondom őszintén abszolút lesz*rom milyen logó van 1-1 játék előtt/után/rajta stb.
- Aki kipróbálná vásárlás előtt annak mindenképp megéri 1kért mint 20ért lutrizni
- Aki többet is talál magának ami tetszik azoknak is megéri, hisz évi 6-7-8kért játszhat velük (adott esetben pont olyannal bővül ami szintén érdekli) és mégsem adott ki érte egy év alatt annyit, mint amúgy 1 játékért tette volna.
- Aki (mint én is) kocajátékos és teljes árat sajnál adni érte -- mert annyit nm játszik --viszont így arra a pár órára két-háromnaponta kikapcsol és szórakoztat, ha akarok akkor focizok ha meg csak lövöldöznék arra is van több alternatíva (PvZGW2 ) és évente 500-600 forint per hó.
Amiket te nehezményezel lootbox rendszer vagy akár 28 dlc az aalpjáték mellé meg ilyesmik azokat megértem de az meg nem csak EA-re igaz szerintem hanem már majdnem minden kiadóra. Erről a mikrotranzakcióra való átállásról is disszertációkat lehetne írni, de itt most nem is ez volt a hír vagy téma.
Az alap bérlés tök jó irány véleményem szerint, pláne egy olyan kiadóvonalon ahol a fő profil mind olyan játék ami évente folytatással jön ki. Egy fifa meg egy bf évente 40k lenne így meg töredék és több tartalom én így fogom fel. Egyikben sem szeretnék csomagokat-ládákat stb.t bontani addig és azért játszok amíg szórakoztat. Ha ez utóbbi nincs meg már rég rossz szerintem.
(Nekem pl 3 éve van accesem ez olyan 20k akkor [+ live persze] akárhogy nézem százezres nagyságrendet spóroltam és lemondhatom az újítást ha akarom. Akkor most átvertek és lehúztak?)
Mindkettő, és még gémer sem vagy.
Basszus ne már
Egyet értek
1400ft-ot megér trophy huntereknek jóó lesz 😁
psnprofiles.com/NorbertAlbrecht # flickr.com/photos/norbertalbrecht/