Hirdetés

2018. augusztus 16., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#21) Cucuska2 válasza VoidXs (#20) üzenetére


Cucuska2
(őstag)

Akkor készülj fel, mert lehet, hogy csalódsz. Első félévben több természettudományos (matek+fizika) van, mint programozás. Később változik az arány, de nem az lesz, hogy éjjel-nappal csak a programozásról fogtok tanulni, lesz sok egyéb is. Viszont mivel ott nem programozót, hanem mérnökinformatikust képeznek, ezért - szerintem - elengedhetetlen a megfelelő elméleti tudás.
VIK-re meg én úgy láttam, hogy jobban megéri matek emelttel menni, mint infóval. A matekot nagyon darálva oktatják, a Prog1 és a Digit viszont elég lazák voltak. Én előtte életemben nem programoztam, és mégis ötös lett a progom, az évfolyamnak a harmada meg már anal1-en sikerrel megbukott. (Ami mondjuk emelt érettségi + egy kis többlet, amit nekem már középben oktattak) (és még ugyanannyi anal2-n)
Ami a programozást illeti, prog1-2-3 az C, C++ és Java lesz, ilyen sorrendben. Az 1-et nagyon jól oktatják, a kettőnél pedig a hideg ki fog rázni a CPorta kifejezéstől. Fentebb nem tudom milyet, én ennyit láttam és tapasztaltam.

Nyílik-a nyílik a csillagkapu, Teal'c-Teal'c-Teal'c. Hajlik-a hajlik a féregjárat féregjárat, Teal'c Teal'c Teal'c. A babámba bemászott a Goa'uld, azóta már leigázta a falut, bár lehoztam nekik a csillagkaput, de Teal'c Teal'c Teal'c.

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.