Hirdetés

2020. május 29., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) mbalint987


mbalint987
(aktív tag)
LOGOUT blog

Nekem például jelenleg is a már lassan 1,5 éve telepített Windows 10 Education 1709-es verziója futkorászik, és köszöni szépen, jól van. Aki egy ideje dolgozik az IT-ban, pontosan tudja, hogy fő szabály szerint addig nem csesztetjük a dolgokat, amíg elégedettek vagyunk vele. Aki meg ismeri a Windows 10-et, az el tudja mondani, hogy nincs két egyforma rendszer, most jó a 1709, de ha ezt újratelepíteném, lehet összekaparhatatlanul megzuhanna.

Fun fact, hogy amúgy a másik magán notimon 1803, a cégesen meg 1809 fut, és amúgy azok is szépen mennek, bár említésre sem méltó bugokkal mindegyik küzd.

Zárójelben: a szerveremen a kritikus Windows-infrastruktúrát (a szerver termékeket kivéve, mondjuk a PRTG-hez vagy a Veeam Backup-hoz használt gépekről beszélve) Windows 8.1-es gépek alkotják, mert stabilabbak és kiszámíthatóbbak, mint a Windows 10.

[ Szerkesztve ]

„Így száll hát sírba a szabadság... tapsvihar közepette.” /Star Wars Episode III/

(#2) dugo_


dugo_
(veterán)

Ez azt jelenti, hogy ezen rendszerek használói már nem kapnak biztonsági javításokat, így védtelenül maradnak a hackerekkel, vírusprogramokkal és más internetes fenyegetésekkel szemben.

De védettek lesznek a Microsoft balfaszságaival szemben, aminek a valószínűsége 1, míg egy elképzelt hacker-támadás valószínűsége ennél jóval kisebb szám (ami konvergál a nullához).

Mi is volt ősszel? Frissítettél, ez a szar meg legyalulta az adataidat.
https://prohardver.hu/hir/megerkezett_windows_10_oktoberi_frissites.html
vs.
https://prohardver.hu/hir/eddig_elt_windows_10_legujabb_frissites.html

Tavasszal az előző őszi, ősszel az az évi tavaszi frissítést érdemes felrakni.

(#3) Lord Myn


Lord Myn
(senior tag)

Én a 1903-at fogom kihagyni (egy ideig legalábbis), mivel sok Creative hangkártyát nyugdíjba küld... (legszebb, hogy a Titanium széria kapott támogatást, kivéve a későbbi zászlóshajó - tehát a széria legfiatalabb (!) tagja - a Titanium HD és jé, nekem pont ez van. De az eddig működő (fél)profi teljes E-MU széria is megy a levesbe. Grat! :C

"War does not determine who is right - only who is left."

(#4) ttt válasza Lord Myn (#3) üzenetére


ttt
(aktív tag)

Kidobatták ők már kb az összes rendszer hdd-t is, úgy '17 őszén. (Nem is értem miért nem volt már ilyenekből egy komolyabb per, főleg annak fényében, hogy egy ideig igyekeztek minden frissítést lenyomni mindenki torkán, mert csak.)

(#5) 8th


8th
(őstag)
LOGOUT blog

A Win10 úgy ahogy van nem kellene az emberek zömének. Rengetegen csupán kényszerből használják mert a mai napig tökéletesen használható elődök lassú kivéreztetésével egyszerűen nem marad más választásuk ha mikrofos vonalon szeretnének maradni.

(#6) Gézengúz válasza 8th (#5) üzenetére


Gézengúz
(addikt)

Pl. Én is szeretnék A10 7890K-ról váltani 2400G-re, esetlegesen 3600G-re, de a 10-ből egyáltalán nem kérek. Márpedig oda már 7-es driver nincs, a végén megtanulok Linux-ul.

A két legfontosabb nap az életedben az, amikor megszületsz, és az, amikor megtudod miért!

(#7) Lalikiraly válasza Gézengúz (#6) üzenetére


Lalikiraly
(őstag)
LOGOUT blog

Én már ott tartok sajnos... Szegény régebbi AMDs notimon a Windows szenved míg az Endless OS olyan mocsok gyors, hogy csak lesek...

Lalikirály nem szép ember, de gavallér! Uram, ön emberként van nyilvántartva? Ö Nem husos fagyi vagyok.

(#8) kemotox válasza mbalint987 (#1) üzenetére


kemotox
(addikt)
LOGOUT blog

Aki meg még jártasabb az IT-ban, az Linuxot használ... ;]

(#9) Shing


Shing
(őstag)

Én magamtól sohasem nyomom a frissítésre és így nem is akar frissülni 1803-ról. Lehet, hogy kevés neki a tárhely.
Egyébként a Win7 is jól használható, akkor miért kellene a legújabb op. rendszernek a legújabb frissítéseit használni? Ez az évi 2 nagy frissítési csomag totál nonszensz felesleg. Nem lehet tartani a lépést.

Anti-hype

(#10) KaiotEch


KaiotEch
(veterán)

W7-et mindenkinek! :P

"Ha akarok venni egy terméket az alzánál (JBL GO 2) ami 9.990 Ft, akkor ehhez még kell vennem valamit, hogy 12.000 Ft legyen?" by oszy || Adottságaim miatt meghívtak egy p0rnófilmbe szerepelni. Én vagyok a férj, aki elmegy otthonról.

(#11) Tikakukac


Tikakukac
(félisten)

És mi ennek az oka, kedves MS? Csak nem az, hogy tömegesen dőlnek össze gépek 1-1 frissítés után és notikból embermagasságú tornyok állnak össze ilyenkor szoftveres hibával felvéve? Az embereknek kezd ezzel tele lenni a cipő. Win8 is már tudott ilyet, de a Win10 az apám egy csoda. Tényleg.

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

(#12) Snowy_owl


Snowy_owl
(senior tag)

Ha a Windows 10et ingyen adnák, akkor se kellene. Várjunk csak! Még mindig lehet ingyenesen frissíteni.

[ Szerkesztve ]

fotóim: https://fototrend.hu/fotok/fotos/snowy_owl/index.html

(#13) Csapoati


Csapoati
(nagyúr)

Legyen egy ellenpélda is: 2015 vége óta Win 10-et használok és az összes nagy frissítést felraktam az első adandó alkalommal, bárminemű gond nélkül. Nem azt mondom, hogy ez mindenkinél így megy, de van ilyen is.

Haladni kell a korall (vagy Core-ral)!

(#14) domos válasza Csapoati (#13) üzenetére


domos
(senior tag)

Nekem is pozitív a tapasztalatom. Megjelenés óta használom, minden frissítése felrakok, 1809/1903-at használok ~5 saját gépen, illetve a munkahelyemen kb. 2500 gépen van 1809 Enterprise. Sosem volt még gond a Windows miatt.

There is no replacement for displacement.

(#15) Tikakukac válasza domos (#14) üzenetére


Tikakukac
(félisten)

Picit árnyalom a dolgokat: ahol 2500 gép van, ott nem úgy működik a flotta menedzselés és frissítés kezelés, mint az otthoni gépsasokon. Vagyis hát lehet úgy is csinálni, csak akkor nem kell csodálkozni ha a reggeli munkakezdés eltolódik pár órával, mert a fél irodaházban leroggyantak a gépek ;]

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

(#16) domos válasza Tikakukac (#15) üzenetére


domos
(senior tag)

Tudnék mesélni. ;] Maradjunk annyiban hogy ez leginkább a Windows érdeme (mármint hogy nincs vele gond).

[ Szerkesztve ]

There is no replacement for displacement.

(#17) Tikakukac válasza domos (#16) üzenetére


Tikakukac
(félisten)

Maradjunk annyiban, hogy a felelős rendszergazdik érdemes inkább :B Ahol ilyen nincs, nos, igen. Ott készülnek azok a mókás fényképek, hogy egy egész emeleten megy a BSOD és az emberek hajtogatják a papírrepcsiket, miközben ketyeg az óra.
Nekem úgy néz ki a Win frissítés, hogy másnap stabilan 10-15 ember reggel már ír facen és hív, hogy figyelj, valami gond van, nem bootol a gép, nincs wifi, lefagy és ő nem érti. A kis teácskámat szürcsölve pedig vérnyugodtan benyögöm: akkor ma ne is tervezz a gépeden semmit, mert bizony a Windows megint megjavította a jól működő gépedet.
Kedvenceim a típusokra meghalások. Mikor IFA platónyi azonos gép döglik ki, az külön móka.

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

(#18) Sanyi.mTs válasza Snowy_owl (#12) üzenetére


Sanyi.mTs
(őstag)

hogyan lehet ingyen frissíteni?

(#19) domos válasza Tikakukac (#17) üzenetére


domos
(senior tag)

Maradjunk annyiban, hogy itt én dolgozom informatikusként, jobban ismerem a helyzetünket, mint te. :B Főleg a 2nd/3rd level "rendszergazdikat", akiknek úgy kell lépésről lépésre a szájába rágnom hogy mit hogyan állítson be Group Policy-ban hogy jó legyen... A leírtak alapján nálatok viszont akkor sokkal rosszabb a helyzet, itt ilyen még nem nagyon volt, mint amiket leírsz. Itt nincs automatikus frissítés, csak jön a usernek az értesítés hogy vannak elérhető frissítések, telepítse őket, és ezek is már általunk előtte kipróbált frissítések, mondjuk nekem eddig egyszer sem volt gondom velük. Tömeges, típus miatti lehalás szintén nem volt még, de ennek lehet az az oka hogy 3 évnél tovább hivatalosan nem használunk laptopot/asztali PC-t, persze vannak akik ragaszkodnak valami régi laptopjukhoz, de nagyon kevés ilyen van, őket kisegítjük ha úgy van.

There is no replacement for displacement.

(#20) Snowy_owl válasza Sanyi.mTs (#18) üzenetére


Snowy_owl
(senior tag)

Ha van eredeti Win 7(8,8.1) kulcsod, akkor elvileg friss telepítésnél még mindig elfogadja, bár hivatalosan lezárult az ingyenes frissítési időszak. De viszont a Win 10 topik szerint a telepített 10es géphez kötött lesz.

fotóim: https://fototrend.hu/fotok/fotos/snowy_owl/index.html

(#21) Tikakukac válasza domos (#19) üzenetére


Tikakukac
(félisten)

Maradjunk annyiban, hogy itt én dolgozom informatikusként, jobban ismerem a helyzetünket, mint te. :B

Baaaassszuuus. El is felejtettem, hogy én nem az vagyok, hanem nőgyógyász. De akkor bazzeg engem átkeféltek egyetemen is ;] Akkor viszont sietek is a rendelőbe. :))

Ha informatikus vagy, az jó. Az nagyon jó. Sőt kiváló.

Akkor maradjunk annyiban, hogy adsz egy mailcímet és egy rendes címet, amire akkor futárral küldetem a gépsasokat és átirányítom az ügyfeleket. Targonca legyen, raklapos a kiszerelés ilyen időszakokban, nem vállalati szinten is. Jó mulatást.

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

(#22) domos válasza Tikakukac (#21) üzenetére


domos
(senior tag)

Nálad valami nincs rendben, vagy mi a gond? Sosem mondtam ilyet hogy te nem vagy informatikus, vagy hogy nem értesz hozzá. Annyit mondtam, hogy az én munkahelyemen én ismerem jobban a helyzetet, hacsak nem vagyunk kollégák. De persze a lekezelő stílus az megy egyből... :(

There is no replacement for displacement.

(#23) Lord Myn válasza Snowy_owl (#20) üzenetére


Lord Myn
(senior tag)

:( Ez akkor igaz, ha régi telepítőd van, ha jól emlékszem a 1709-es már nem fogadja el... (bár azt lehet, hogy telepítesz egy régit és update-eled, de ez nem hiszem, hogy 'fehér zóna').

"War does not determine who is right - only who is left."

(#24) Snowy_owl válasza Lord Myn (#23) üzenetére


Snowy_owl
(senior tag)

Behatóbban nem ismerem, tehát nem tudok állást foglalni, való igaz lehet az amit írsz. Akkor viszont nem lehet frissíteni már.

fotóim: https://fototrend.hu/fotok/fotos/snowy_owl/index.html

(#25) domos válasza Lord Myn (#23) üzenetére


domos
(senior tag)

1809 is lazán elfogadja, én T420/T520 aljáról szoktam leszedni Win7 kulcsot, eddig mind ment.

There is no replacement for displacement.

(#26) Lord Myn válasza domos (#25) üzenetére


Lord Myn
(senior tag)

Hm... érdekes.

Nekem volt olyan, hogy az alap telepítő (1506) elfogadta a Win7 Pro kulcsot (azt, amit még a valóban ingyenes időszakban regisztráltam update-re), de a 1709 vagy a 1803-as már nem amikor vadiúj telepítést akartam ugyanarra a gépre. 1809-cel még nem próbáltam Win7/8 kulcsot.

"War does not determine who is right - only who is left."

(#27) Flashback


Flashback
(addikt)
LOGOUT blog

Nekem van ilyen olyan tapasztalatom is. De leginkább jó. Win 10 stabil de hogy "by default" nem lehet kikapcsolni a frissítéseket az inkább a problémás.

Azért itthagyok egy mémet:

[ Szerkesztve ] Everything begins with an idea...

(#28) dugo_ válasza Lord Myn (#26) üzenetére


dugo_
(veterán)

Van, hogy nem fogadja el a telepítés során, akkor simán feltelepíted kód nélkül, majd a futó rendszer alól megadod a gépházban.

(#29) Tikakukac válasza domos (#22) üzenetére


Tikakukac
(félisten)

Ha azt írod, hogy "itt" akkor merek a fórumra gondolni, nem arra, hogy épp hova jársz be reggelente. Ez lehetett a félreértés :B

Nem lekezelés van, csak nehezen szoktam emészteni, mikor az évek óta rutin műveleteket valaki áthúzza, hogy ja, nem. Meg a fél internetet is egyúttal. Ez ilyen kormány féle szegénység felszámolása a statisztika átírásával jellegű.

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

(#30) domos válasza Tikakukac (#29) üzenetére


domos
(senior tag)

Igen, akkor ennyi volt. A munkahelyemre gondoltam, nem a fórumra. :)) :R

There is no replacement for displacement.

(#31) Lord Myn válasza dugo_ (#28) üzenetére


Lord Myn
(senior tag)

Áh, ezt nem tudtam... :R

"War does not determine who is right - only who is left."

(#32) fabko


fabko
(tag)

Hogyan tudom megakadályozni hogy frissüljön az újabb verzióra?

(#33) DraXoN


DraXoN
(őstag)
LOGOUT blog (1)

én annyira nem foglalkoztam ezzel, hogy azt se tudtam eddig mi van a gépen, most utánanéztem, hogy kell megnézni, 1803 ... ez nem szándékos, egyszerűen "itt ragadt" nem frissítette magát rendszerszinten azóta .. úgy néz ki...

a számokat elnézve, sokaknál lehet ez...

The human head cannot turn 360 degrees... || FX8320; Rx470; 16GB; 240GB; 2x1TB || LG v20@4100mAh

(#34) 8th válasza Snowy_owl (#20) üzenetére


8th
(őstag)
LOGOUT blog

Hétvégén telepítettem egy HP brand gépet. Win10 Pro ment rá nulláról szűz telepítéssel és simán elfogadta a gépen előtelepített Win7 Pro kulcsát.

(#35) cskamacska válasza Csapoati (#13) üzenetére


cskamacska
(addikt)

Egyébként nem az a gond hogy a gépek felén-kétharmadán nem működik a Win10, hanem az, hogy a Win7-Win8 félékhez képest sokkal több a gond vele, amelyek a WinXP-Vista világhoz képest nagyon sokat fejlődtek.
WinXP óta olyat azért baromira ritkán lehetett hallani hogy tiltják a frissítést a gépen, mert valami fejére fog állni, ha mégis akkor az illetékest chemtrail-laposföld féle bolondnak nézték. Win10-nél pedig lassan az lett az általános, hogy tiltják a frissítést ha tudják, és ha már biztosan nem nyírja ki a rendszert, akkor majd engedélyezik pár hét-hónap múlva. :U

Azért ez mekkora esést jelent a Windows-al kapcsolatos közbizalomban? :(

"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

(#36) Narxis válasza Flashback (#27) üzenetére


Narxis
(nagyúr)

hahaha ez nagyon jó. :D Sajnos pontosan így van.

(#37) waccamár


waccamár
(aktív tag)

Azért nézzük már meg, hogy milyen cég milyen mintán készítette ezt a "kutatást".

About this report
This report is based on data collected from around 5,000 Windows Store apps running AdDuplex SDK v.2 (and higher). The raw data analyzed was collected over the day of April 26th, 2019 (UTC time) unless otherwise stated.

About AdDuplex
AdDuplex is the largest cross-promotion network for Windows Store apps and games empowering developers and publishers to promote their apps for free by helping each other. AdDuplex was established in January 2011 in Vilnius, Lithuania. More than 10,000 apps actively use AdDuplex to gain more visibility and monetize their ad space.

Szimplán csak kellett valamilyen tartalom a blogra, facebook-ra, stb., hát gyorsan lehúztak egy friss statot, és 10 perc alatt meglett a tartalom, amit lehetett is küldeni mindenhova.

[ Szerkesztve ]

(#38) Csapoati válasza cskamacska (#35) üzenetére


Csapoati
(nagyúr)

Igen, ez a frissítősdi elég ciki tud lenni, de egyesek (mint sok más témában) egyből a patás ördögnek kiáltották ki a Microsoftot és az ő villájának a Win 10-et, ami azért erős túlzás.

Haladni kell a korall (vagy Core-ral)!

(#39) domos válasza Csapoati (#38) üzenetére


domos
(senior tag)

Az a vicces, hogy androidnál meg megy a sírás ha havonta nem jön a frissítés. :DDD

There is no replacement for displacement.

(#40) Tikakukac válasza domos (#39) üzenetére


Tikakukac
(félisten)

A kettő teljesen ugyanaz, igazad van :K

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

(#41) DraXoN válasza Tikakukac (#40) üzenetére


DraXoN
(őstag)
LOGOUT blog (1)

Nem tudom ironikus vagy-e vagy sem :D ...

de windows rendszeresen kap hiba és biztonsági javítást (ami egál az android havi frissítésével, ami "nem mindig érkezik meg")... ezen félévenkénti "izék" inkább az android verzió ugrásnak felelnek meg.

de mint linuxoknál is 10 éve vallom, hogy elég lenne az 1-2 évenkénti "frissítés" (ubuntunál pl. minden LTS a ténylegesen stabil ... azokkal nincs is sok baj, a köztesekkel, hát.. azokkal van).

erre windows is rákezdett a fél évenkénti "rohanásra" ... és egyből az lett mint ami a linuxok fél évenkénti ciklusaikkal előfordul ... kösz Bill (tudom, hogy semmi köze már, de nélküle windows se lenne)..

érdekesség, hogy a windows is egyre inkább linux lesz ... az új változat pl. már linux kernelt is tartalmaz magában ... igazi "rém" rendszer (frankenstein szörnye) :DDD

The human head cannot turn 360 degrees... || FX8320; Rx470; 16GB; 240GB; 2x1TB || LG v20@4100mAh

(#42) Chaser válasza cskamacska (#35) üzenetére


Chaser
(titán)

az a baj kb mindegy mit csinálnak, kvázi monopol helyzetben vannak, linux nem jó mindenhova és sokan azt se tudják eszik vagy isszák - én se sokkal vagyok ennél naprakészebb benne ( : -

_tejesen'® joálapotpan'™_

(#43) Tikakukac válasza DraXoN (#41) üzenetére


Tikakukac
(félisten)

Ez a gond, néha én sem tudom ironikusan írjak-e triviális dolgokra választ vagy sem :B
Nyugodtan frissítsen csak a drága, ahogy telóban is. Elmondja mit akar, kinyomod és majd szól vagy tiltod az értesítést és cső. Winnél azért 1-2 házzal sajnos arrébb járunk. Mikor direkt kifejezetten bepipálja húgom, hogy kussolj, ne, ne indulj, ne, ne telepítsd fel a szutykodat és reggelre ott áll a gép, render lelőve és csak vigyorog az asztal, hogy "frissítések felrakva, most már csak 60000 backdoor van, amit majd javítunk mire már a fél világ járt-kelt a gépeden, ha esetleg tényleg marha kellemetlen volt amit csináltunk... na az nem érdekel senkit, csőőőő, vegyél 40k-ért kulcsot legközelebb is!" ;] Hát igen, azok kellemes percek tudnak lenni. Nekem egy CAD rajzomba gondolt az asztalim friss felrakás után, hogy nem akarok rajzolni többet, frissíteni akarok, már, most azonnal. Ki is lett herélve rendesen azóta, pár óra ráment, de innentől nem fog senki semmilyen hülyeséget feltenni, drivereket átírkálni és társaik.

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

(#44) PuMbA válasza Tikakukac (#43) üzenetére


PuMbA
(félisten)

"Nekem egy CAD rajzomba gondolt az asztalim friss felrakás után, hogy nem akarok rajzolni többet, frissíteni akarok, már, most azonnal. "

Ez azért érdekes, mert én még sosem láttam ilyet, pedig az előző cégemnél minden gép Windows 10-es és a mostaninál is, tehát már 4 éve használom mindenféle helyzetben a rendszert, az otthoni gép mellett is :) Ez user error-nak, azaz beállítási hibának tűnik, mert ha nem az lenne, akkor nálam is öntudatra ébredne a rendszer a melóhelyen vagy akár itthon is.

[ Szerkesztve ]

(#45) Chaser válasza PuMbA (#44) üzenetére


Chaser
(titán)

"Ez user error-nak tűnik."
szereted ha fáj? ( : ;]

_tejesen'® joálapotpan'™_

(#46) DraXoN válasza Tikakukac (#43) üzenetére


DraXoN
(őstag)
LOGOUT blog (1)

hát igen ... az utdatekor nem tudom miért nem lehet előtte figyelni a "process" dolgokat ... meg eleve miért gondolja meg magát, hogy "frissítsen" .. az itthoni mondjuk nem csinálja (az ezen a 1803mon is ragadt .. nem tudom miért, hely is van a lemezen), de a melóhelyi az hektikusan nap közben is képes magát lelőni meló alatt... persze volt már, hogy az este kikapcsolt gép, reggelre be volt kapcsolva mert frissített ... (hibridalvás) ...

mondjuk ez a hibrid alkalmazás leállítás és gyors elindítás is egy érdekes történet... külön ikont kellett csinálnom a leállításra (ami "normálisan" kapcsolja ki a gépet) .. így nem zavarnak be a "megmaradt" munkamenetből a korábbi programok...
a MS részéről az arra való reakció mikor "kiirtották" a korábbi regisztriben turkálós "régi módszer" visszaállítását, az volt kb. "szokd meg, te is ezt akarod, csak még nem tudod"... csak amikor elcseszi a dolgokat a "beragadt" programfolyamat, megette a fene az egészet... még a startmenüs újraindítás is ugyan így indítja újra a gépet (értelme sincs így) ... előbb ki kell jelentkezni és onnan lehet leállítani-újraindítani rendesen... vagy terminálból...
mondjuk engem leginkább ez idegesít a windows10 el kapcsolatosan

The human head cannot turn 360 degrees... || FX8320; Rx470; 16GB; 240GB; 2x1TB || LG v20@4100mAh

(#47) PuMbA válasza Chaser (#45) üzenetére


PuMbA
(félisten)

:F

(#48) Tikakukac válasza PuMbA (#44) üzenetére


Tikakukac
(félisten)

Ez user error. Így igaz. Egy hülye, naiv user azt hitte, ha elnapolásra kattint az majd elnapol és szól ha baja van. Egy ügyes teljes képernyőre húzott, mindent takaró ablak ellenben egy visszaszámlálót simán el tud takarni a háttérben leengedett tálcával és ugye kitalálod már... már repül is a restart. Hogy az ArchiCAD-et hogyan vágta le mentés nélkül, ne kérdezd, de mint a sz@r, úgy repült le az egész ;] Ezért lett romosra gyilkolva minden szempontból az asztali, ott kussolás van, bátran keresheti a frissítéseit egy nem létező szerveren.

Ahol meg fontos, hogy egy diagnosztika vagy autó frissítése ne dögöljön be, ugye sejted ezt is... bizony-bizony Win7 fut. Itt 2 kattintás volt és nem frissít. A 6 gépes flottából senki. Sok éve. Csak amikor én akarom. Annyira meg nem akarom.

A user a hülye amúgy, mindig. Legelőször is azért, mert hisz a mesékben. Ez az első hiba. A második, amikor már nem először játsszák ezt el vele, de azért reménykedik. A harmadik, amikor b@zdmeg évek óta azzal telik az életed egy jelentős része, hogy a Win hülyeségeivel harcolsz ügyfelek ezrein át, pontosan tudod, hogy ha valamit nem csinálunk soha, sehogy, az a frissítések felrakása kiadás után, de azt is max manuálisan egy durva teljesen Acronis backup után, mindent megfejelve ezzel keresed a pénzed egy tetemes részét, tehát főleg érezhetnéd, hogy a pénz idő és az idő pénz, de te is belecsúszol ilyenekbe :D Áh. De szóval ja. Ha érdekel a jelenség, mail és postacím. Küldöm a gépeket és ügyfeleket. Majd ők nyomatékosítják, hogy bizony a jelenség létezik és elég frusztráló.

DraXoN: Hektikus. Na ez az a kifejezés, amit senki sem kedvel.

[ Szerkesztve ]

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

(#49) Chaser válasza PuMbA (#47) üzenetére


Chaser
(titán)

sztem már érted :d

_tejesen'® joálapotpan'™_

(#50) PuMbA válasza Tikakukac (#48) üzenetére


PuMbA
(félisten)

"Ez user error. Így igaz. Egy hülye, naiv user azt hitte, ha elnapolásra kattint az majd elnapol és szól ha baja van."

A munkahelyeken ugye be kell lőnie a cégnek rendesen a gépeket, hogy a munkát ne akadályozzák semmi esetben sem. Másrészt ez a dolog, ha jól gondolom már régebben történt ugye? Én manapság már nem hallok semmiféle magától újraindulásról hozzá nem értő felhasználóktól sem, mert ugye volt egy javítás ezzel kapcsolatban az egyik nagy verzió frissítéskor. Pont most jelent meg a cikk, hogy a felhasználók nagy része még a 1803-as verzión van és még mindig nem dobta fel az automatikus frissítés a 1809-et nekik, pedig nemsoká jön a 1903 is.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.