Hirdetés

2023. december 2., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) dobragab


dobragab
addikt

.

Tudom, tudom, akasszak a tökömre egy lámpát, hogy sötétben is tudjak kaszálni.

(#2) rudi


rudi
nagyúr

Szerintem is nagyon komoly lett a G Pro (meg a G403 is). Kb. eddig hagyták játszani a dizányereket a fura formákkal, most meg szóltak nekik, hogy tessék visszatakarodni a megszokott útra, amit mindenki más is jár. Szerintem az árral sincs gond, ha a hasonlóan specifikált SteelSeries, Zowie esetleg Roccat, Corsair vagy Razer konkurenciát vesszük alapul.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#3) .LnB


.LnB
titán

Nagyon jó, minőségi cikk! Köszönöm.

Sajnos nekem a formája miatt ez az egér kilőve, viszont a napokban vettem egy EC1-A-t, és a héten rendeltem egy G403-at is, majd amelyik jobban tetszik az marad, ezek alá egy normális egérpad is úton van. Sok éve nem fejlesztettem ilyen fronton a meglévő cuccaimat, mert az évek alatt borzasztóan átalakult ez a piac. Ronda, világítós egerek jelennek meg horror áron. Viszont az az irány ahova most a Logitech visszatért az követendő példa, és remélem a többi gyártó is látja, hogy a letisztult formák sokkal jobbak. Viszont az árakkal nem lehet már mit tenni. Ahogy jobban teret nyer magának az esport úgy fogják a gyártók még jobban kihasználni a vásárlókat. Nekem jó pár éve elegem lett ebből, idén viszont ismét sikerült nem kevés pénzt kihúzniuk a zsebemből. :) Csak így tovább Logitech! ;)

Ui: bocsi a sok személyes bla-bla miatt, csak az egész hetem egér és egérpad keresésről szólt.

[ Szerkesztve ]

Homo Ludens

(#4) FireKeeper


FireKeeper
nagyúr

Szuper, részletes cikk, le a kalappal.

Kár azért a görgőért, szemezek már egy ideje a G102-vel, de ha ott is ilyen szutyok, akkor lehet ellenállok a kísértésnek. A G100s-nek hiába van kicsit "olcsó" feelingje, kényelmes minden gombja, és még könnyebb is.

Mondjuk ezt a rugós főgombot egyszer kipróbálnám, bár gombokban nálam most az Omronos Krait (2007) az etalon.

steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 IV || Ultrawide & SFF masterrace

(#5) NandoXXL válasza dobragab (#1) üzenetére


NandoXXL
senior tag

Egy költői kérdés:

Nem lehetne normál szakmai a cikk? A mostani prohardver színvonala többször a logoutot üti meg, erre itt van egy szakmai cikk a részetekről ami logout, úgy hogy sokkal színvonalasabb, objektívebb a lapcsalád kedves szerkesztőinek cikkeihez képest. Azt se értem amikor egy egérnél írtok a fórumban ph cikk alatt, a szerkesztő utána nézés helyett hülyeséget válaszol nektek, mert fogalma sincs az adott termékről. Élvezet volt olvasni, köszönjük.

(#6) rudi válasza NandoXXL (#5) üzenetére


rudi
nagyúr

Vedd azt figyelembe, hogy egy több ezres közösségre építő Logout teljesen más szakértelmi forrással és teljesen más időbeli lehetőségekkel dolgozik, mint egy PH vagy Aréna, ahol kevés embernek kevés idő alatt mindennel mélyen kellene foglalkoznia. Ráadásul sokszor egy témában méylebbre merítés sajnos nem is hoz előrelépést olvasottságban, támogatottságban és olyan paramétrekben, ami a lapot előbbre lendítenék.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#7) dogab93


dogab93
tag

Frankó cikk lett :) De jó lenne egy ilyen átfogó teszt a Corsair Sabre RGB egérről ,nagyon bejön de sehol nem találni róla egy rendes tesztet.

"Jó, ha az embert emlékeztetik rá, hogy a legerősebb is elgyöngülhet, és a legbölcsebb is tévedhet" Mahatma Gandhi

(#8) Erunosta


Erunosta
tag

Mint újdonsült egérfüggő jó volt olvasni a Logitech egereinek történetét benne. A három szubjektív vélemény pedig nagyon jó ötlet volt. Köszönjük! :R

(#9) yerico


yerico
senior tag

kocka Pana = kockalada = kocka Lada = Lada 2104 / 2105 / 2107

(#10) Füleske


Füleske
addikt

Ez az egér jó lenne kb. fele ennyiért. Miért választaná bárki ezt a G 403 helyett , drágábban ? Vagy ha a G 102 felől nézem , egy jobb szenzor + 15 ezret érne ? Kétlem.

(#11) [Prolixus] válasza Füleske (#10) üzenetére


[Prolixus]
addikt

Senki sem érti a Logi-t szerintem azóta, hogy kiderült, a G102 fele ennyiért jön, és alig rosszabb szenzorral.

A tesztet köszönöm, élvezet volt olvasni, szokás szerint kiváló írás lett, az elején a kis törióra feldobta. :) A szubjektíves részekben a G100s-es méretbeli összehasonlítást mondjuk nem értem. Mármint ami nektek kijött. Egymás mellet tapizom a két egeret, de én egyáltalán nem érzem, hogy a G100s bármivel is nagyobbnak érződne.

G102 kapcsán amúgy lemérték már pontosan hány grammal kattintanak a klikkek?

[ Szerkesztve ]

I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando

(#12) nyunyu


nyunyu
félisten

Már jóideje nem követem az L termékeket, így nem is tudom, miért kattintottam az amúgy nagyon színvonalas cikkre.

Ahogy rudi is említette, előző pár billzetüknél/egerüknél nagyon elszaladt a ló a dizájnereikkel, most viszont elfogyhatott az eddig használt stimulátoruk, aztán a helyette kapott új szer viszont pontosan ellenkező hatással bír, így ez az egér szerintem túl jellegtelen lett, tizenkettő egy tucat, csak rárajzolt logóban eltérő kínai egér közül egyáltalán nem lóg ki.
Nincs neki semmi karaktere.

Belső alkatrész használata sem túl meggyőző, egyáltalán nem látszik róla, hogy ez ennyire prémium lenne.

Márkanév, meg a szivárvány minen színében pompázó logó viszont egyáltalán nem indokolja ezt az árat, féláron (amennyiért a G102-öt vesztegetik) kb. reális lenne.
Valószínűleg a marketingeseiknek maradhatott valamennyi a régi cuccból.

BTW, mióta ócósították ennyire a görgőt, hogy a Logitechre jellemző optodiódás leolvasás helyett már itt is helytakarékos enkódert használnak (abból sem a legjobbat), amiből idővel ki fog kopni a tengely?

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#13) FireKeeper válasza nyunyu (#12) üzenetére


FireKeeper
nagyúr

egy jól bevált és méltán népszerű formán minek változtatni? szerintem a dizájn is abszolút rendben van, semmi géjmer csicsa (már az RGB világítást leszámítva).

steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 IV || Ultrawide & SFF masterrace

(#14) nalaca000


nalaca000
tag

Jó volt olvasni!
Köszi.

A világ egyik legnagyobb problémája, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosok meg mindenben kételkednek!

(#15) Ringman


Ringman
nagyúr

Nagyjából 300 grammnyi súlyt kell az ujjunknak ráterhelni, hogy regisztráljon egy klikkelést.

ez valami brutálisan sok, nálam így ki is esett a pro/g102-es az egérbeszerzésem potenciális jelöltjei közül.

(#16) [Prolixus] válasza Ringman (#15) üzenetére


[Prolixus]
addikt

G102-ben közel sem ilyen durva.

I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando

(#17) Ringman válasza [Prolixus] (#16) üzenetére


Ringman
nagyúr

az jó hír, a g pronál nem tudom ezt hogy gondolták.

fellelhető ezekről valami mérési eredmény/adatbázis valahol?

szerk:
azon átsiklottam :)

[ Szerkesztve ]

(#18) [Prolixus] válasza Ringman (#17) üzenetére


[Prolixus]
addikt

Ezt kérdeztem én is, hátha valaki már látott. Én lusta voltam keresni. :DDD

I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando

(#19) NandoXXL válasza rudi (#6) üzenetére


NandoXXL
senior tag

Egy ideje már csak a nézettség számít, tudom. Emlékszem, volt pár bulvár cikk mert kellett a nézettség, most már ipari szinten jön az origó szintű teszt, és akciós termék ajánlás. Itt egy cikk, vegyél róla példát. Tudott hasonlót az oldal régebben, mikor mások voltak az elvárások. Ha a vezetőség telepedett ennyire rátok, jó lenne egy új oldal, bulvár és hardcore résszel, nektek is jól esne villani és szabadnak lenni egy egy cikk erejéig:)

[ Szerkesztve ]

(#20) rudi válasza NandoXXL (#19) üzenetére


rudi
nagyúr

Okosnak lenni, másokat ekézni, a partvonalon túlról bekiabálni baromi könnyű. Én is simán meg tudom mondani a VW-nek vagy BMW-nek a nyerő stratégiát a magam kis világából. Aztóa, hogy 8 oldalas notebook cikket írtam a Wi-Fi modul hatósugarát és DVD-író írásképességét is tesztelve óriásit fordult a világ. Ehhez nekünk alkalmazkodnunk kellett. Aránylag jól is csináltuk, mert nézd meg, mennyi hobbi szint fölött működő magyar hardveroldal maradt fenn az évek során.

Nagyon szívesem eltökölnék én egy hetet a G Próval és a G403-mal, csak éppen nincs rá ekkora kapacitás, ráadásul az évek alatt az is bebizonyosodott, hogy ha hiszed ha nem, már akkora igény sincs a mélyebb anyagokra. Belefeccelünk temérdek energiát például egy videós anyagba, hogy valami szintje legyen, aztán hozunk vele tizedannyi klikket, mint két gamer srác töketlenkedése egy számukra full ismeretlen új játékkal. Nyilván sokkal jobban lehetne csinálni a dolgokat, csak ahhoz kellene egy nagyságrenddel több potenciális olvasó. vagy erősebb magyar vásárlóerő, ami fel tudna fogni akkora hirdetői és támogatói réteget, mint szűk 10 évvel ezelőtt a hardveres aranykorban.

Szóval igen, köszönjük az ekézést, igyekszünk amennyire lehet ;)

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#21) KRi2


KRi2
aktív tag

Márnemazért, de az MX300 elött is volt kifejezetten gémer (FFB-s) egere a Loginak.
[link]

||| | || ||||| | ||| ||

(#22) b.


b.
félisten

Rájöttek talán arra amit mindig is gondoltak az elkötelezett Márkahívek, hogy a paraszvakítás nem tudja árnyalni a sok hibát amit dizájn és minőség terén elkövettek az utóbbi időben.
Nagyon jó lenne, ha visszatérnének a régi vonalra. Talán ez az egér lehetne az első fecske, de a minőségén még lehetne javítani ennyi pénzért. Az optika viszont örömteli. Nagyon jó lenne egy ilyen optikára épülő G400 egér, az elsők között venném

A cikk színvonalas, köszi érte.

[ Szerkesztve ]

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

(#23) .LnB válasza b. (#22) üzenetére


.LnB
titán

A G403 nem tetszik?

[ Szerkesztve ]

Homo Ludens

(#24) b. válasza .LnB (#23) üzenetére


b.
félisten

Ah nem. G400 volt számomra az utolsó értékelhető egerük külső belő és Ár- arány szinten :)
Azóta Steel és Mionix egereket használok.

[ Szerkesztve ]

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

(#25) ribizly válasza b. (#22) üzenetére


ribizly
veterán

A cikk nagyon jó! Köszönjük szépen! :C :R

Mai fejemmel egy G500 testben tudnám elképzelni ezt az optikát és hozzá egy kevésbé nehezen lenyomható görgőt... :U

|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|

(#26) Vanir


Vanir
veterán

Újfent igencsak zsír lett a teszt, köszönjük! :R :C

(#27) FireKeeper


FireKeeper
nagyúr

a scrollon amúgy nem segít ha megpróbálod megvastagítani a tengely azon részét ami lenyomja a kapcsolót? Diamondback 3G-nél is pana van alatta, és hasonló gondom volt, a tengely köré tekertem pár réteg szigszalagot, így jóval könnyebb lett a lenyomás. így se tökéletes, de close enough.

abban amúgy legalább bele lehet rakni a furatba az omront, csak sajnos a burkolatból is ki kell vágni egy darabot, ahhoz meg nem volt szívem.

steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 IV || Ultrawide & SFF masterrace

(#28) hemaka


hemaka
nagyúr

Ennyi penzert kapsz kis talpakat, kalih meg kinai omron kapcsolokat, hibatlan. Lenne, fele ennyiert.
Ebben az arsavban inkabb veszek egy zowie vagy Mionix(na nem a pulzusmeros parasztvakitast :D) patkanyt.

[ Szerkesztve ]

(#29) FireKeeper válasza hemaka (#28) üzenetére


FireKeeper
nagyúr

a kis talpakkal mégis mi a gond?

steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 IV || Ultrawide & SFF masterrace

(#30) rudi válasza hemaka (#28) üzenetére


rudi
nagyúr

Csakhogy a Mionix kínálatába nincs 85 gramm körüli modell, a Zowie kicsi, szimmetrikus egerei meg teljesen más formájúak. Nem mellesleg, egyelőre egyik gyártó sem ad ilyesmi egérben PMW3360-as érzékelőt.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#31) dobragab válasza hemaka (#28) üzenetére


dobragab
addikt

Végre a Logitech is elismerte, hogy az ilyen formájú, kis talpak csúsznak legjobban. Bele is akartam írni a cikkbe, valahogy kimaradt. :W

Tudom, tudom, akasszak a tökömre egy lámpát, hogy sötétben is tudjak kaszálni.

(#32) Yodamest


Yodamest
addikt

Nagyon jó cikk, de ezek eléggé vackok ennyiért... Most attól, hogy azt a gusztustalan futurisztikus piaci feelinget lecserélték erre a nagyon silány, végletekig leegyszerűsített tesco egér kinézetre valahogy nem tudok elájulni, hogy "jaaj de szép minimalista" mert ez nem az. Más a minimalista design ami tud jól kinézni és az olcsó tesco design ami olcsóságot sugall. Ezek az egerek olcsóságot sugallnak.

Ergonómiában sem nyújtanak semmit, most komolyan ezt a féltégla "formát" kell évekig több szakembernek fejlesztenie? Nemááár... Adtok gyurmát én gyurmázok nektek egy baromi jó ergonómikus egeret és felveszem a lóvét... Anno az mx518, na annak jó formája volt, illetve manapság az m500-as egeret tudnám mondani, na annak baromi jó formája van! De ezek a kis puszedlik ezek semmire nem hasonlítanak.

Egyébként meg aki baromi jó egeret keres nem kell tovább keresnie: razer deathadder azt csókolom. Gyönyörű, minimalista ámde süt róla, hogy elit kategória, páratlan teljesítmény, megbízható gombok, tehát nem nyomódik másként az egyik egéren mint a másikon, nem lazább az egyik gomb mint a másik, nem törik le az ujjad, ha a MB3-at leakarod nyomni, elképesztő minőségi QC-ja van a razernek. Szoftver is nagyon jó, minden gomb, világítás tstreszabható, egyszerű a használata.

(#33) Vanir válasza Yodamest (#32) üzenetére


Vanir
veterán

Egyébként meg aki baromi jó egeret keres nem kell tovább keresnie: razer deathadder azt csókolom.
Aki meg claw/fingertip gripre kis kézhez keres egy könnyű egeret az b#ssza meg. ;]

(#34) b. válasza Yodamest (#32) üzenetére


b.
félisten

számomra az minden, csak nem jó gamer egér.

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

(#35) Termigáßor


Termigáßor
aktív tag

Senkinek nem tűnik fel, hogy a pmw3366-nak masszív input és(!) szenzor lagja van? Valahogy a legtöbb tesztelő szemérmesen kerüli ezt a témát. Egy évig próbáltam megszokni a G303-at (még a formájával is sikerült megbarátkoznom - igaz a csuklómnak kevésbé..), mire rájöttem, hogy miért rontom azokat a flick shotokat, amik a 3310-es és a 3090-es vagy még régebbi szenzorral rendelkező egereimmel biztosan mennek.

Sajnos nem abba az irányba fejlesztik a szenzorokat, amire valóban szükség lenne. Elkezdtem egyre régebbi egereket vásárolni, és nagyon úgy tűnik hogy tényleg a Deathadder 3G marad a sweet spot.
Annak ellenére, hogy claw/finger a fogásom...

Jobbára ártalmatlan...

(#36) dobragab válasza Termigáßor (#35) üzenetére


dobragab
addikt

Nem tudom, feltűnt-e, de a 4. oldal végén alapos input lag tesztet találsz, ahol nem mutatható ki lag. De sebaj, még az elméletben létező mértéket is kiszámoltam...

Tudom, tudom, akasszak a tökömre egy lámpát, hogy sötétben is tudjak kaszálni.

(#37) b. válasza Termigáßor (#35) üzenetére


b.
félisten

Ott valami más gond van. Már 3310 ben is elhanyagolható volt.legjobb szenzorokat gyártják, más gyártók top termékeiben is ez a fejlesztés ( Pl:3310.) van.
Nem ezt a tesztet olvastad,?Nem értem.

[ Szerkesztve ]

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

(#38) Termigáßor


Termigáßor
aktív tag

(#36) dobragab:
Igen, feltűnt. Ezért is ragadtam - virtuális - tollat, mivel azt állítod, hogy a latencia elhanyagolható.
Nem vitatom, valóban alapos munkát végeztél, mértél, számoltál. (és OCN-t olvastál)
Azt is elfogadom, hogy valószínűleg nagyobb elméleti tudással rendelkezel a szenzorok működését illetően. (minden bizonnyal több időt, energiát ölsz ebbe, amit teljes mértékben elismerek és hasznosnak tartom a cikkeidet) Csak arra szeretnék rávilágítani, hogy a szintetikus tesztek eredményei és a papírforma nem mindig érvényesülnek valós helyzetekben. Ezt egy év tapasztalata alapján mondom, amit egy G303-al és egy abból készített "moddolt" egérrel szereztem. Persze lehet, hogy a G-pro jobb FW-t kapott.

(#37) b.:
A 3310 - bár eléggé firmware függő - érzetre egy jóval nyersebb, közvetlenebb szenzor, mint a 3366. Ennyire pontos 180-as fordulásokat és megállásokat semmi más szenzorral nem sikerült elérnem. Viszont az apró mozdulatokat meg "leharapja", ezért a finom korrekciók nehézkesek vele. A 3366 viszont pont ebben erős, de nagyon. Valószínű ezért is népszerű a CS játékosok körében. A 3310 pedig (a jobb fordulás miatt) a QL játékosoknál.
Igen ezt a tesztet olvastam. Elejétől a végéig. Enélkül nem szoktam hozzászólást írni.

Visszatérve a 3366 szenzorra, vagy inkább a G303 egérre, mert csak ezzel volt lehetőségem tesztelni.
A magam részéről arra jutottam valós felhasználás közben (főként aréna jellegű fps-ek, ahol gyors mozgás közben kell pontosan lőni), hogy a korábbi egereimhez képest bizonytalanná válik, ha 25-30°-nál többet kell fordulni. Kivéve az alap 45, 90, 180 fokos fordulások. Azok nagyjából konzisztensek, de ami ezek közé esik, főleg vízszintestől eltérő síkban, azok gyakrabban mennek épphogy csak, de mellé. Először azt gondoltam, a G303 furcsa formáját nehezebb megszoknom, ezért a szokásosnál (ami max 3 hónap volt eddig) hosszabb megszokási fázist hagytam neki. Néhány kivételes alkalomtól eltekintve (amikor valahogy sikerült ráérezni és lemostam a pályát) egy év után sem voltam elég magabiztos vele. Ráadásul a csuklóm is begyulladt tőle. (utánaolvasva kiderült másoknak is okozott ilyen problémát a G302-3)

Ezért úgy döntöttem nem érdekel a garancia, átépítem a belsejét egy kényelmesebb és megszokott formába, ami az egyik G400-asom volt. Talán ez volt az eddigi legnehezebb modom (lehet majd írok róla egyszer részletesebben). Az biztos, hogy sokkal jobb lett mint G303, el is kezdtek javulni a statjaim. Kezdtem azt hinni, megalkottam a saját "final mouse"-omat. Egészen addig, amíg próbaképp vissza nem dugtam mellé az eredeti G400-at. Ugyanaz a forma, mindössze 2g eltérés, Jaffa-féle talpak mindkettőn, ugyanaz a cpi és a polling rate is. Mégis az eredeti G400 sokkal nyersebb, közvetlenebb. Nehéz elmagyarázni, de olyan érzés mintha eddig fogta volna valami a kezem, most pedig elengedte és visszakaptam a szabad irányítást.

Nem tudom, hogy ezt valaha is ki lehet-e mérni majd valamilyen műszerrel, vagy tesztprogrammal, de egyszerűen azt tapasztalom, hogy abban a cpi (400 - 800 - 1800) és sebesség (3-4m/s) tartományban, amit használok, a pmw3366 nem teljesít jobban a korábbi szenzoroknál. Sajnos (legalábbis nekem biztosan) nem Szent Grál, bár sikerült elhitetnie jó darabig.

Talán valaki egyszer kreál hozzá valami custom firmware-t, ami kikapcsolja a változó frame rate-et, a smoothingot és csökkenti button lagot. (vagy már van ilyen?) Na akkor lehet, hogy kap még egy esélyt.

Időközben szert tettem egy Deathadder 3G-re, ami még a G400-ra is rátesz egy lapáttal közvetlenségben. Felújítottam és most egyelőre ez lett a "benchmark" egér.

Jobbára ártalmatlan...

(#39) dobragab válasza Termigáßor (#38) üzenetére


dobragab
addikt

Nem tudom, mi okozhatja nálad ezt, legnagyobb összegben arra fogadnék, hogy placebo. Vagy hibás G303 darab. De még olyan apróságon is múlhat, hogy a G303-at 1000 Hz-en használod, a többit 500-on.

Sőt, egérpad és surface tuning: lehet, hogy túl alacsonyra van beállítva a LOD, az zavar be a PMW3366-nak.

Azért végezzük a szintetikus teszteket, hogy ne érzésre menjen a szenzorok osztályozása. Azt, amit te input lagnak érzel, tuti nem az, ez tisztán látszik. Olyan mindig van, hogy a szenzorokat jobbnak érezzük egymásnál. Én személy szerint jobban szeretem az A3090-származékokat a PMW3310-nél, és erre nincs "magyarázat", a számok nem mutatják ezt. Ettől még mindkettőt szívből ajánljuk.

A modra én is kíváncsi vagyok, szívesen olvasnék róla akár Logout bejegyzést :)

Tudom, tudom, akasszak a tökömre egy lámpát, hogy sötétben is tudjak kaszálni.

(#40) b. válasza Termigáßor (#38) üzenetére


b.
félisten

Én G403 egerentyűt használok pár napja, de évekig versenyszerűen toltam ET-t és Quaket.Rengeteg egerem van és volt, de nem tapasztaltam semmilyen lagot a 403 egérnél,3366 Optikával.
Nagyon precíz, bírja a gyors mozgásokat, baromi pontos. Jelenleg a formáját szokom, mert Mionix-ról nehéz megszokni bármit is. Nálam sem negatív gyorsulás, sem inputlag nincs semmilyen mértékben. Mionix 7000 ben 3310 van az is nagyon pontos, de néha hirtelen rántásoknál elmaradt pár fokkal.
Nálad lehet valami hiba , én még mindig azt gondolom, hogy driver gond vagy ütközik valamivel a rágcsáló meghajtója, vagy hibás maga az egér.

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

(#41) attila9988


attila9988
őstag

Én egyszerűen nem értem a felhajtást a g pro körül. Kb a g203 (vagy 102) egy jobb szenzorral.

Az egész váz gagyi hatást kelt. Olyat, mint egy 1200ft -os genius. Kicsi, túl könnyű, rendkívül törékeny hatást kelt. Nem értem mi a nagy csoda benne. Az ár fele a szenzoré, a másik fele pedig a hype -é.
A loginak azért ennél vannak sokkal jobb termékei is. Értem én hogy a legújabb szenzornak ára van, meg azt is hogy az egerek piacát nem olyan egyszerű megújítani, hiszen egy alapjában véve egyszerű eszközről van szó, ahol csak a formákkal, a szenzorral, és a gombokkal lehet variálni.... de ez így szerintem semmi. Valahol 30 -ért árulják. Nevetséges. Ennyi pénzért a felső házban majdnem minden egér komolyabb a gpro -nál.

„Csak az apró titkokat kell védeni. A nagy felfedezéseket a nyilvánosság hitetlensége védi.” (Marshall McLuhan)

(#42) Vikitorony


Vikitorony
tag

"Nagyjából 300 grammnyi súlyt kell az ujjunknak ráterhelni, hogy regisztráljon egy klikkelést."

G100s-nél hány grammnyi terhelés kell ugyanehhez? G100s-t használok 2+ éve és elgondolkoztam a G Pro-n, viszont ha 2-5x nagyobb erőkifejtés kell hozzá, akkor valószínűleg felejtős.

Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.