Hirdetés
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Garanciális ügyintézési Horror Bestbyte...
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
A első sztorit megnézném, milyen körülmények között ment az a korlátozás. Sosem hallottam még ilyet.
A másikhoz megjegyzés: kapott értesítést a számlájával, amiben leírta a Yettel, hogy mire fogják váltani. Mivel nem lépett (választott másik tarifát), megtörtént a váltás.Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
nyunyu
félisten
Simán lehetséges, hogy más CRMben nincs ennyire szétbontva és/vagy másképp van tagolva, aztán onnan akárhogy próbálod automatikusan konkatenálni+tördelni, sosem jön ki a két cím egyezése, hacsak valaki élő ember át nem nézi, és le nem okézza.
Összes mező konkatenál, aztán két stringre Jaro-Winkler ráuszít, és ha 0.94-0.95-nél nagyobb egyezést mutat, akkor elég jó eséllyel azonos a két cím, max pár betű van elírva bennük.
Legalábbis amikor 2 rendszerben tárolt címeket próbáltam összehasonlítani, és az egyikben 'irányítószám város utcaneve utca házszám' másikban meg 'irányítószám város utcaneve u. házszám' volt, akkor jött ki 0.948-ra.Persze ez sem véd az ellen, hogy 2.emelet 1. ajtó <> 1.emelet 2.ajtó.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
KISDUCK
addikt
Én hello datás voltam és pár éve amikor már kivezették a csomagot akkor hívtak hogy hát áttennének valami semmire való csomagba 100gb-os adatkerettel több pénzért, akkor elutasítottam mert jó nekem ahogy van.
Most sajnos beszántottak mindent a hello data maradékával együtt. A korlátlan mobilnetet még képtelen vagyok elengedni, úgyhogy belementem abba amit felajánlottak, drágább lesz hűség mellett kb. 2,5k huffal, de adnak mellé 200 perccel többet amit nem fogok kihasználni. Kellemetlennek kellemetlen, de most nem tudtam jobbat.szerk.: most látom írtad hogy a blue volt a csomag, nekem is azt ajánlgatták, de az nem volt kötelező.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Red Dead Redemption PC teszt
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hálózati / IP kamera
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Path of Exile (ARPG)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest