Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
Új hozzászólás Aktív témák
-
margithid
veterán
válasz
RRamstein
üzenetére
Én elég sok negatív hozzászólást olvastam ez ügyben. De ha nálad jó, akkor nem szóltam.
Nem vagyok egy teljesítményhajszoló, nem játszom, nem kell semmi komoly dologra, de azért úgy éreztem, hogy megéri a S636-ot venni.
Amúgy nekem szerintem a S460 is elég lenne, tök jó, hogy ilyen jó kis Soc van már az alsó kategóriában is! -
margithid
veterán
válasz
RRamstein
üzenetére
Nem kell sírni amig van vállalható telefonjuk jó áron. (Note 5)
Csak azt nem értem miért egy elavult SOC megy bele mikor van másik ami jobb és talán olcsóbb is.
Redmi 5 pluson is sokan írták van akadozás a FHD+ felbontás és a S625 kombinációjából. Egész egyszerűen sok neki ez a felontás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest