Hirdetés

2019. október 23., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Narxis


Narxis
(nagyúr)

Nekem ez az új album nem nagyon jön be, kb. fele szám nem tetszik. Mondjuk nem vagyok nagy LP rajongó de elég sok számuk tetszett régebben.

(#2) whiteman0524 válasza Narxis (#1) üzenetére


whiteman0524
(aktív tag)

Igen, az első két album az nagyon bejövős volt, emlékszem hogy szinte nem volt rajtuk olyan szám ami ne tetszett volna. Az utána levő albumokban meg pont fordítva, már alig-alig akad számomra egy-két jó szám :( Ettől függetlenül ez a Hunting Party azért szerintem egy fokkal jobb mint az előzőek, de még mindig fényévekre van az első albumoktól.

(#3) WinPho


WinPho
(senior tag)

Nagyon jó dolog az emberi ízlés, ugyanis ez nem múlta felül nálam az "A Thousand Suns"-ot. :DDD Nálam az a favorit.

A LIGHT THAT NEVER COMES: Nos hát... Tényleg eléggé reklámszagú, ezt be is vallották, de nekem attól még tetszett. A remixek nem, de azok sose tetszettek egyik dalnál sem, bármelyik előadótól. :N (Meg amúgy nem értem, hogy az emberek (nem feltétlen a cikkíró) miért vesznek komolyan egy remixalbumot? Nem több annál.)

Az album nekem meg egyértelműen pozitív. :K Egy nagyon energikus albumot kaptunk.

[ Szerkesztve ]

I don't believe in the moon, I think it's just the back of the sun.

(#4) Samus


Samus
(addikt)
LOGOUT blog (1)

Nincs, de a Hybrid Theoryt és a Meteorát felesleges tovább keresnünk a srácokban, mert az már bő hét éve kiveszett belőlük.

Pontosan így veszett ki belőlem is a zenekar. Mikor meghallottam a "Blackbirds" című számot, azt hittem, visszatérnek, de nem.

Biztos jó ez neki, jó ez az új rajongóknak, de nekem ez már nagyon elektronikus zene, ami nem az én műfajom.

Az írásod részletes, látom, neked tetszik ez, és jól meg is fogalmaztad a lényeget.

Viszont a napokban került a látókörömbe egy teljesen új zenekar, két éve alakultak, nemrég jött ki az első albumuk, és mikor meghallottam, azt hittem újra az eredeti LP-t hallgatom. Ők a Dangerkids. Ajánlom hallgatásra azoknak, akik a régi hangulatot keresik.

'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!

(#5) oriic válasza Samus (#4) üzenetére


oriic
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Köszi, meghallgatom én őket.

Amúgy most hogy már tucatszor végighallgattam az új albumot, simán azt mondom hogy jobb lett mint előző.

Wasteland nagy kedvenc lett. :) BTW nem tudjátok hogy miért nem az LP adja az új Transformers filmnek a zenét?

[ Szerkesztve ]

Live-Die-Respawn

(#6) Cifu


Cifu
(nagyúr)
LOGOUT blog

Bevallom az írásodat elolvasva újra végighallgattam az albumot, de ismét csak azt kellett konstatálnom, hogy izlésekről nehéz vitatkozni.

Számomra ugyanis sajnos ez is nagyon kiábrándító lemez lett. A Wasteland még szódával elmegy kategória, de ezt sem hallgattam agyon. Számomra a csúcs valahol a Bleed it out körül volt (Minutes to Midnight), azóta csúsznak le, pedig még a Fort Minor oldalágat (Remember the name és Believe in me) is nagyon szerettem, szóval el lehet mondani, hogy akkoriban amihez az LP-nek köze volt, akár érintőlegesen, az bejött... De ennek már lassan egy évtizede... :U

Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

(#7) teeem


teeem
(aktív tag)

WinPho :
A remixekkel én is így vagyok. Én zsigerből elítélem szinte mindet, egyedül az Avici-s Skrillex remix tetszett, mert sokkal energikusabb lett, mint az eredeti szám. :DDD Viszont azt mindig is utáltam, amikor egy eleve jó és energikus számot átgyalulnak egy rakás idegen effekttel.

Samus :
A minap én is rájuk találtam, talán pont az egyik új Linkin videó kapcsán, mert sokan emlegették youtube kommentekben. Még nem hallgattam túl sokat belőlük, de első hallásra nem volt rossz. :)

orichalcos :
Én is hiányolom. Kedvelem én az Imagine Dragonsot, de azért nehogy már ők váltsák le a Linkint... Eddig mindig jó zenéket pakoltak a film alá, mondjuk az Iridescent szerintem nem lett olyan jól eltalálva (nem mint a szám, hanem mint a szám a filmhez) de a New Divide meg a What I've Done egyértelmű csúcs. Nem is véletlen, hogy a leghallgatottabb számaik. :)

Cifu :
Nekem is a Minutes To Midnight volt az utolsó album, amit igazán kedveltem. Egyetlen szám nem tetszett arról a korongról, de azon kívül mind. :K Most így sokadik végighallgatás után (ezt a cikket egy hete írtam), már én is kiszűrtem azokat, amiket erről szeretek, és ugyanazt érzem, mint az előzőnél. 4-5 szám tetszik, a többi kevésbé, vagy egyáltalán nem. Attól függetlenül, ha egyhuzamban hallgatom végig, akkor még mindig jobb, mint az előző kettő. Energikusabb és finomabb a fülnek.

(#8) total90


total90
(veterán)

Szerintem meg a legjobb albumuk ez lett, amiota letezik LP.

Ha nincs jó, ló a szamár is. Képeim: 500px.com/abenteuR Videóim: tinyurl.com/yb2nk3e6 Instagram @abenteuerkanal

(#9) Felhő


Felhő
(senior tag)

A hideg ráz, amikor valaki nagybetűvel írja azt, hogy "az Én...". Tudnám, ez honnan ered...

14 év, 2700 pozitív, 0 negatív. Viber-en is elérsz!

(#10) gabe_


gabe_
(őstag)

Miért vágnak ilyen besz@rt fejet mindannyian a képen? :DD

Sovány szakácsban sose bízz!

(#11) tom956ster válasza Samus (#4) üzenetére


tom956ster
(aktív tag)

+1, de nagyon. Gyakorlatilag mindenbenn hasonlóan érzek és gondolok a LP-ről.

Nekem anno az első a HT volt amit megismertem, majd azonnal a Meteora. Lenyűgözött, pedig nem voltam sosem nagy rock/metal fan. DE az a két album vitt mindent, gyakorlatilag a mai napig. Nem volt sem addig, sem azóta két olyan album, amin minden szám elejétől a végéig tetszet volna.

Köszönöm a Dangerkids linket, már "tesztelem" őket, olvsava a YT kommenteket, sokan a korai LP-t hallják ki belőllük, jogosan.

Az új albumról:
Még nem hallgattam meg csak az öt szinglit, ami részletesen is bemuatatásra került, igazából nem tört át egyik sem. Kíváncsi vagyok az egész albumra, majd arra is sort kerítek, hálás köszi a részletes bemutatóért.

Ha visszagondolok a Meteorát követő hallott dalokra, nekem a Catalyst volt megnyerő és a Castle of Glas jött át nagyon erősen, de ott a klipp vitte el a pálát (legfőképp a szívbemarkoló storry miatt) zeneileg már nem ütötött akkorát, mint az előzőek.

3D civil engineer / Dell Precision M7710 /desktop workstation: Gigabyte GA-Z170XP SLI | i5 6600k | 2x16 GB Jigsaw|2 x ASUS GTX 1060 6GB | Server: HP Gen 8 Microserver

(#12) vakond5 válasza Felhő (#9) üzenetére


vakond5
(őstag)

Egyik jó barátom is ilyen, innen, PH-ról vette, gondolom megtetszett neki, hogy megtiszteli az embert azzal, hogy nagybetűvel írja, hogy Te, Neked, Téged, stb, viszont az én-t naggyal írni egyértelmű egoizmus, vagy csak nem tud elvonatkoztatni az előbbiektől, és egyszerűen nagybetűvel írja a személyes névmásokat... Grammar nazi vagyok én is, és így van rendjén. Nehogy az szégyellje már magát, aki helyesen tud írni/beszélni. :R

[ Szerkesztve ]

"It's not about having what you want, it's wanting what you've got."

(#13) aizen92 válasza total90 (#8) üzenetére


aizen92
(addikt)

+1. Nem találok szavakat. Az utolsó kettőhöz mindig kellett vagy 5-6 teljes újrahallgatás mire azt mondtam, egész jó.
De ez most. Első hallgatásra instant love. :Y

"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."

(#14) AeSDé Team


AeSDé Team
(senior tag)

Én eddig csak kóstolgattam a Linkin Parkot, néha itt-ott hallottam egy számukat, majd egyszer csak rájöttem hogy ez nekem nagyon tetszik, és elkezdtem mélyebben utánajárni a történetüknek, albumoknak. Rájöttem arra hogy nekem a Hybrid Theory és a Meteora jöttek be legjobban, az újabbak annyira már nem. A Hunting Party volt az első album amit az elejétől fogva követtem, tetszettek az előzetesként megjelenő számok, és némileg megtörte a jeget, a teljes albumban van 4-4 szám amit szeretek hallgatni, sajnos olyanok is amik nem fogtak meg, de még kapnak pár esélyt, hátha.

Nem tudja itt valaki hogy hol lehet olcsón jó minőségű (tudom e két szó összeférhetetlen) Linkin Park pólót vásárolni/rendelni? Az utóbbi időben nagyon szeretnék egyet :D

[ Szerkesztve ]

LG V30+

(#15) teeem válasza AeSDé Team (#14) üzenetére


teeem
(aktív tag)

Hát, attól függ, mit tartasz olcsónak. A normális pólóikból, azaz a hivatalos merchből lehet kapni az usapolo-nál pár darabot, átlagosan 5-6 ezer forint között. :) Annál olcsóbbat esetleg piacon, ott azt hiszem háromért mennek, de azok ugye "hamisítványok", fruit loomos pólókon, és nem biztos, hogy időtállóak. Esetleg nézz körül vaterán, néha oda is szoktak feldobni egy-egy darabot. ;)

(#16) teeem


teeem
(aktív tag)

Egyébként nekem az első teljes album, amit végighallgattam tőlük, az a Thousand Suns volt. Akkor jött ki a Catalyst ami a Medal Of Honorhoz volt kapcsolva.:U Én AZZAL az albummal szerettem meg őket igazán, és csak utána kezdtem végigjárni a teljes korábbi repertoárt, és csak aztán jutottam arra, hogy azokhoz képest az az anyag, amivel tulajdonképpen megszerettették magukat velem, a közelébe se ér a régieknek. :)

(#17) Geffry


Geffry
(aktív tag)

Nos ezt az eggyüttest röviden ezzel lehet jellemezni. :)

A PH-n mindenki mindig jobban tudja. Fél óra Google keresés után...

(#18) oriic válasza Geffry (#17) üzenetére


oriic
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Köszönjük, viszlát!

Live-Die-Respawn

(#19) Bobó_20 válasza Samus (#4) üzenetére


Bobó_20
(aktív tag)

régen kaptam ennyire jó zenei tippet! köszönöm szépen! :R

(#20) <stdio.h> válasza Geffry (#17) üzenetére


<stdio.h>
(csendes tag)

Ez hatalmas. :DD

(#21) DarkByte válasza Samus (#4) üzenetére


DarkByte
(addikt)

Köszi a tippet. Ez elég jó :)

Nekem a Hunting Party is tetszi. Más, és ez nem feltétlen baj. Minél többet hallgatom annál jobban megkedvelem azt is. Van pár track ami nem jön be, pl. az első track torzított intro-ja nem nagyon tetszik.

DIGI Mobil | 📱 OnePlus 6T 📍 Szeged

(#22) joey04


joey04
(félisten)

Nekem a Living Things tetszett, de ez nem igazán. Hozzáteszem Linkin Park jöhet minden mennyiségben, tehát ezeket a számokat is szívesebben hallgatom mint sok mást, szóval csak "LP szinten" nem tetszik az album.

(#23) tothmaxy182


tothmaxy182
(őstag)

Hát srácok, szerintem az új albumon pont nincs szinte semmi elektronikus "hangszer". Ez színtiszta rock! Nekem amúgy tetszik, ha nem úgy hallgatom, mintha Linkin Park lenne. Az eredeti Linkin Parkot már ne várja senki! Nekem sokkal jobban bejön, mint az előző két album!

Minden szavam magánvélemény!

(#24) teeem válasza tothmaxy182 (#23) üzenetére


teeem
(aktív tag)

Eleinte nekem is nagyon tetszett, de most már leszűkült a kör 3-4 számra, amiket rendszeresen hallgatok. Tetszik a többi is, de ez a négy az ami igazán megfogott, az előző albumnál ez a szám talán picit nagyobb volt. Mindegy, attól még mindig jó albumnak tartom.

(#25) AeSDé Team


AeSDé Team
(senior tag)

Nagyobb rajongóktól kérdezem hogy az Underground albumok pontosan micsodák? Látom ezekben vannak olyan számok amik nem kerültek kiadásra stúdióalbumban, mégis léteznek. Ez miért van így, miben másak ezek?

LG V30+

(#26) teeem válasza AeSDé Team (#25) üzenetére


teeem
(aktív tag)

Nem fértek bele a lemezkeretbe, vagy nem érezték úgy, hogy elég jó az albumra, nem passzol a többihez, hasonlók. No meg eleve van, amit úgy terveztek, hogy csak az Underground tagoknak adnak ki. Bár nem értem miért, az Across The Line pl az egyik kedvenc számom, és soha, egyszer sem játszották el élőben... Pedig erős cucc. Amúgy meg mindenféle demó, dalkezdemény, instrumentál amik nem kerültek fel stúdióalbumra, és elvileg ez engedne exkluzív betekintést az ándörgránd tagoknak a csapat melójába, de hát van ugye kalózkodás, szóval igazából mindenki meghallgathatja aki akarja. :) A vicc az, hogy tele vannak olyan demóval meg instrumentállal, amit ha befejeztek volna, kiadnának egy jobb albumot, mint mondjuk a Meteora utáni összes. :U

(#27) AeSDé Team válasza teeem (#26) üzenetére


AeSDé Team
(senior tag)

Köszi, ha ilyen jó dolgok is vannak rajtuk akkor majd biztos belehallgatok pár underground albumba :)

LG V30+

(#28) teeem válasza AeSDé Team (#27) üzenetére


teeem
(aktív tag)

a kilences underground bajnok :)

(#29) oriic


oriic
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ha már feljött az Underground. LP Underground-os pólókat szerintetek honnan tudnék nem horror áron szerezni? Van pár ami tetszik, pl UG 9-es mocskos jól néz ki szerintem.

[ Szerkesztve ]

Live-Die-Respawn

(#30) teeem válasza oriic (#29) üzenetére


teeem
(aktív tag)

Ebayen talán tudsz vadászni egyet-kettőt, meg a linkinunderground oldalán van hivatalos bolt is. Tíz dolcsi körül mozognak, ha jól emlékszem. a kiszállítás is 3-4 dollár lehet, az még talán nem olyan horribilis összeg. Viszont az UG9 az régebbi, általában mindenből csak egy hullámot nyomnak ki, szóval ahhoz tényleg szerencse kell, hogy levadászd valahol. Mint mondtam, leginkább ebay. Itthon meg csak a normál merchből lehet venni az USApólón. :K

(#31) oriic válasza teeem (#30) üzenetére


oriic
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

USApólóról semmi nem érdekel, marad ebay akkor. Köszi.

Van itt azért pár. :) :C

Még 4.0-ás is van. Wow.

[ Szerkesztve ]

Live-Die-Respawn

(#32) teeem válasza oriic (#31) üzenetére


teeem
(aktív tag)

Mondtam én, ha mákod van, akkor csurran-cseppen ez meg az :D

(#33) Studi válasza AeSDé Team (#25) üzenetére


Studi
(addikt)

Érdemes meghallgatni őket, ismert dalok máshogy, dalkezdemények, instrumentális verziók. Egy kis betekintést adnak abba, hogy milyen verziók hangzanak el bulikon, meg hogy alakul ki egy szám "végleges", albumra szánt verziója.

Az új albumot én még nem hallgattam meg, de nekem a Meteora és a Minutes to Midnight az abszolút kedvencek, bármikor, bármilyen hangulatban jól esik meghallgatni ezt a két albumot. :R

"Life is too short to remove USB safely." --- https://www.flickr.com/photos/rstudi/ --- https://www.instagram.com/robertstudniczky/

(#34) AeSDé Team


AeSDé Team
(senior tag)

Eljátszottam gitáron pár ismerősnek a Guilty All The Same intrójából a gitár szóló részt, ami 56 másodpercnél kezdődik. Nagyon sokan mondták hogy ez hasonlít valamire amit már hallottak valahol, de nem tudják a címét. Tudja valaki pontosan hogy mit dolgozott fel a Linkin Park, illetve ha mégsem feldolgozás hanem teljesen saját szerzemény, akkor mire hasonlíthat ez a részlet?

Teeem és Studi: Köszönöm, akad rajtuk jó szám bőven :D

[ Szerkesztve ]

LG V30+

(#35) teeem válasza AeSDé Team (#34) üzenetére


teeem
(aktív tag)

Hát az egy elég sablon szóló. Szerintem 1971 től mindenki ellőtte legalább egyszer. :U Vagy legalábbis hasonló formában.

(#36) AeSDé Team


AeSDé Team
(senior tag)

Vajon mikor jön a következő album, van már róla valami hivatalos infó?

LG V30+

(#37) svensson válasza AeSDé Team (#36) üzenetére


svensson
(félisten)

Elvileg jövőre.

As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...

(#38) cami][us válasza whiteman0524 (#2) üzenetére


cami][us
(aktív tag)

Nálam csak az első. A 2. már MTV kompatibilis lett. :N

I'm ayy lmaoing @ your life

(#39) teeem válasza svensson (#37) üzenetére


teeem
(aktív tag)

Várjanak vele inkább, én amondó vagyok... :)

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.