Hirdetés

2022. október 7., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Hieronymus


Hieronymus
őstag
LOGOUT blog

Malwarebytes:
Egy idő után hajlamos gyanússá minősíteni minősíteni a system mappát. Amikor új verzió jelenik meg, a gyanú egy ideig elmarad. Vásárlásra agitálás.

avast!:
Még mindig hajlamos téves találattal riogatni.

Egy fontos dolog kimaradt. A védelem legelső vonala a letöltés előtti ellenőrzés. Illetve a kapott email mellékleteket megnyitás előtt érdemes online is ellenőrizni például a https://www.virustotal.com oldalon.

A gyanú esetében van egy lehetőség az Avira rendszerét igénybe venni.
https://analysis.avira.com/de/submit
A feltolt állomány ellenőrzése után email értesítés jön az eredményről. Illetve a program adatbázisát módosítják, ha szükséges.

ruszkik, haza!

(#2) Gdi válasza Hieronymus (#1) üzenetére


Gdi
senior tag

A "vásárlásra agitálás" az Avast!-nál is megvan, nagyon zavaróan.

Ha az user rányom a már évek óta tartó "csak most, csak önnek" frissítési ajánlatra, és elfogadja a 30napos Internet Security trialt, abból már vissza se tud menni újratelepítés nélkül free-re. És minden programfrissítés után jön a chrome telepítés ajánlatával egybekötött frissítés újra és újra. Csendes/Játék módért is figyelmeztet, hogy be van kapcsolva, ha éppen azzal akarod szűrni a sok kellemetlen popupot.

''Milliárdnyi meggyilkolt csillag sikolya elhal az éj békéjében, és a kétségbeesésnek csak néhány, törékeny, kőbevésett szó áll ellen.''

(#3) ƵøŁĭ válasza Hieronymus (#1) üzenetére


ƵøŁĭ
veterán

Még rengeteg dolog van hátra az egészből. Vírusirtó Topic "lakóinak" raktam ki ezt a bejegyzést, hogy lássák a jelenlegi helyzetet. Avirához köthető dolog említve lesz a későbbiekben, mert számos lehetőség adott. Köszi a reagálást :) .

(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)

(#4) zsolt501 válasza Gdi (#2) üzenetére


zsolt501
nagyúr

Mióta az Avast és az AVG egyesült azóta az AVG is ezt csinálja, hogy állandóan tolja hogy vedd meg ezt vagy azt, nagyon bosszantó lett.

''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''

(#5) Cifu


Cifu
nagyúr

Furi, hogy az Avast mellett plusz van, a Panda mellett mínusz. A mellett, hogy szétfragmentált az Avast portfóliója, és jól megérik az árát...

Nálunk céges szinten pont most váltottunk Avastról Pandára, mivel az Avast terén több problémánk is volt, amit a supportjuk nyögvenyelősen vagy egyáltalán nem tudott megoldani. A Pandának viszont van hazai supportja is, szóval konkrétan nem valami indiai vagy mittoménmilyen nemzetiségű emberkével kell megértetni, hogy mi a gondunk (angol nyelvű support sajnos nem jelenti azt, hogy márpedig angol anyanyelvű egyénhez kerülsz ugyebár), hanem magyarul lehet kérdezni és választ is kapsz egyből, a tapasztalatunk szerint gyorsan és szakszerűen. Remélem a jövőben is így marad...

[ Szerkesztve ]

Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

(#6) Tamás88


Tamás88
őstag

Sokáig a ITS 360-at használtam, de mivel már az is pénzéhes lett, ezért a Windows beépített víruskergetőjét (Windows 10) használom teljes megelégedettséggel.

(#7) Kékes525


Kékes525
félisten

3. A tudatos böngészés-hez.

Ne klikkelj meggondolatlanul, különösen figyelj oda, ha ismeretlen oldalon jársz.

11. Böngészőkhöz tartozó hasznos bővítmények

A termékekhez linkeket is javaslok.

Jelszókezelőkhöz a KeePass-t is javaslom Kee Add-onnal. Azt használom, nagyon jó és egyszerű a kezelése, ja és ingyenes. KeePass Password Safe, Kee - Password Manager, Kee - Password Manage (Firefox és Chrome alá)

[ Szerkesztve ]

Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

(#8) Kékes525


Kékes525
félisten

Esetleg a vírusirtók teszteléséről lehetne valamit írni (sandbox, virtuális gép stb.)? Egy jó Exploit teszt a HitmanPro-tól: Exploit Test Tool a leírása: Exploit Test Tool Manual

A Sandboxie-t is valahol, mint biztonságos környezetet, le lehetne röviden írni. A böngésző futtatásához kitűnő.

Esetleg a TOR böngészőről? Anonim böngészéshez nélkülözhetetlen.

[ Szerkesztve ]

Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

(#9) nemlehet


nemlehet
őstag

A Total 360-at nem látom megemlítve? Egy időben nagyon ajánlotta mindenki és nekem elég jól is szuperál eddig. Van vele valami gond ami miatt nem került be vagy csak valahogy fű alatt maradt az utóbbi időben?

Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3

(#10) ƵøŁĭ válasza nemlehet (#9) üzenetére


ƵøŁĭ
veterán

Már benne van :) .

(#8) Kékes525

Majd meglátjuk :) .

(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)

(#11) ƵøŁĭ


ƵøŁĭ
veterán

További részekkel bővítettem.

(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)

(#12) Tamás88 válasza nemlehet (#9) üzenetére


Tamás88
őstag

Ja addig volt jó, míg nem lett pénzéhes.

(#13) st3v3np3t3r


st3v3np3t3r
addikt
LOGOUT blog

mobiltelefonra víruskergetőnek még az ingyenes és fizetős változatú eset mobil security is ajánlható,nekem a fizetős változat van,évi 3000Ft, elég sok mindent tartalmaz,de az ingyenes is jó, van benne ajánlhatósági program, 1 ismerős ajánlás+1hónap...még ez a legolcsóbb fizetős vírusírtó telefonra :)

Galaxy S22+Watch 4 Classic // Asus TUF Gaming A15 FA506IC // Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...

Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.