Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Kedves Érdeklődő!

Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!

LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
attis1990
csendes tag
válasz
ronaldo
üzenetére
Sajnos nekem sincs lövésem se, mi lehet a baj. Ráadásul ahogy olvasgattam sokan a cserélt kijelzőre is panaszkodnak, szóval elég lutri a dolog, illetve ips lévén elég meglepő ez a hiba. Nekem ráadásul nagyon változó, hogy mikor mi meg mennyi idő alatt "ég be". Van hogy kapok egy értesítést kb azonnal kihúzom az értesítéssávból és már szinte "azonnal" beégett ami elég megdöbbentő. Aztán 5-10 perc inaktivitás után el is tűnik.
-
attis1990
csendes tag
válasz
attis1990
üzenetére
Tájékoztató jelleggel!
Felvettem a beéges miatt a kapcsolatot az LG supportal ugyanis a .JPG fájlokba lemetett képernyő képeken is ott van a hiba. Illetve több jel is utal a szoftveres hibára. Válaszoltak és azt írták hogy tényleg szoftveres, a gond nem a kijelzővel van.Ennek értelmében a kijelző csere is lutri.
Remélem hamar javítják a szoftvert. Tanácsolták a régebbi rendszer visszaállítását. -
attis1990
csendes tag
Sziasztok, mostanában tapasztalok egy olyan problémát hogy ha 5-10 percig használok egy alkalmazást akkor a statikus ikonok beégnek a készüléken, régebben ilyet nem csinált, legalább fél óra mire eltűnik. Valaki találkozott már ilyen problémával? Esetleg van valami szoftveres megoldás erre. Azóta csinálja mióta frissítettem a telefont.
-
attis1990
csendes tag
Ki milyen Qi töltős hátlapot ajánl hozzá? tapasztalat esetleg a matricával (azzal garancia vesztés is jár szerintetek)?
-
attis1990
csendes tag
Sziasztok.
Csatlakoztam a táborhoz de sajnos rögtön egy "hibával" találkoztam. A közelségérzékelő mintha nem működne, sajnos beállítást nem találok hozzá. Hívások közben nem kapcsol le a kijelző. Esetleg valakinek van ötlete mit tehetnék vagy ez gyári hiba és szervíz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra, újszerű, Alza vásárlás, 34 hónap gyári garanciával, eladó!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ, bontatlan iPhone 17 256GB levendula KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Huawei P9 Lite Mobiltelefon fekete 16/2 - VNS-L21 - Független!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

( elvileg (mobilkereskedés.hu-n vettem) és még nem akar mm-re frissíteni sem