Hirdetés
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- leslieke
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Kedves Érdeklődő!

Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!

LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
E2E4
aktív tag
Még egy kérdés: most low gain-el hallgatom, és a számomra kényelmes hangerő az 40-45 állás közt van. Ez hogy módosulna high-gain-ben szerinted?
A 45-ös "low-gain" hangerőnek megfelelő hangerősség, számomra 25-ös állásban van akkor, amikor "high-gain"-be kapcsolok.
Tesztelve az alábbi paraméterek mellett: LG V10 / AKG K370 / Poweramp + Alpha 703 / Diana Krall - Wallflower: I Can't Tell You Why / FLAC: 44,1 kHz, 869 kbpsA hallható hangerő mértéke (voluma skála) szignifikánsan módosulhat az alkalmazott fej/fülhallgató illetve zene esetén. [Mastering kimeneti hangereje és módja (hangerőháború ki/be)]
Szakmai megjegyzés:
A hangerősség, illetve az erősítés mértékének "volume" skálán történő megadását illetve összehasonlítását kimondottan a felhasználó kérésére tettem meg. Tisztában vagyok azzal, hogy az erősítés mértékegysége a Bel, illetve annak a gyakorlatban prefixummal alkalmazott megadása, a dB (decibel). Azonban, mivel nem állt rendelkezésre olyan műszer, melyen ezt egzaktan mérni tudtam, így a hangerő skálát, mint szubjektív módot alkalmaztam a felhasználó kérésére.
(Mindezeket azért hangsúlyozom ki, mert a Mobilareana egy másik topikjában már megkaptam a kellő "kioktatást" azért, mert dB helyett a hangerő skálán merészeltem összehasonlítani a low-gain / high-gain közötti erősítés különbséget. Bár már akkor is tisztában voltam az erősítés mértékegységével, mégis kvázi eretneknek lettem beállítva azért, mert a hangerő skálát mertem elővenni az összehasonlítás alapjának.)(#2763) OPiiPO
Jaja, valószínűleg low-gain-ban marad. Elvileg a low-gain, aux, high-gain között impedancia alapján vált a DAC, de ennek még utána nézek.
Igen, impedancia alapján vált, de nem a DAC, hanem az OP-AMP. -
gretzky77
veterán
Szia most próbálgattam kicsit! AKG k845bt fejhallgatóval,természetesen kábeles csatlakozással otthon szép csendben a szobában hallgattam George Michael Symphonica albumot 44,1 khz 1000 kbps flac formátum!
Low gain : 45-ös hangerő nekem így ezzel a fejessel picit sok volt 35-40 között volt ami nekem megfelelt!High gain : na hát átkapcsoltam először az általad használt 45-ös hangerőt (leesett a fejem,na jó még nem) hát az már nagyon brutál,ezt a 45-öt sztem olyan 30-35 körül nyomja
Ami nekem megfelelt low gain-ben 30-35 az itt olyan 20-25 nekem!Remélem segítettem,de ugye sok múlik a fejesen,fülesen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung kuponkunyeráló
- Windows 11
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Óra topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Villanyszerelés
- Adventi kalendáriumok
- További aktív témák...
- Vivo V50 12/512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G8 - R3 5450U I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965, 100% Akkumulátor
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi