Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:05:25

LOGOUT.hu

LG Optimus L9 - nagyravágyóknak [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9549) bubus66 válasza H.Bencike (#9547) üzenetére


bubus66
nagyúr

(#9547) H.Bencike

Nekem az elsővel ugyan az volt a bajom csere lett a sorsa fel megy rá a Frissítés bármelyek, megoldással, csak nem biztos, hogy elfog indulni. Egy próbárt meg ér csak utána egy hard resetet kellene megpróbálni. Már ne haragudj de ki az a ba...r...om aki frissítés közben lehúzza a kábelt. Vagy vissza kell vinni és mondani, hogy frissítés után ezt csinálta, és vagy kicserélik vagy meg csinálják).

A Durva visszaállítás használata (Gyári alapbeállítások visszaállítása) Ha a telefont eredeti állapotába kell visszaállítani, a telefon újraindításához használja a Durva visszaállítás funkciót.1 Kapcsolja ki a telefont. 2 Nyomja meg egyszerre és tartsa lenyomva 10 másodpercig a következő gombokat: Be- és kikapcsológomb/Zárolás gomb + Hangerőcsökkentő gomb + Kezdőképernyő gomb. 3 A telefon bekapcsol, és azonnal elvégzi a gyári alapbeállítások visszaállítását Ez alapján de a Téma összefoglalóban bent van a Használati útmutató. 19. lapján.

A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.