Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:05:25

LOGOUT.hu

LG Optimus L9 - nagyravágyóknak [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9368) bucsupeti


bucsupeti
senior tag

Had szolgáljak én is egy kis infóval ROM témában.

A BL nyitás után nekiláttam én is a különféle ROM-ok kipróbálásának. Szinte az összeset végigpróbáltam amit Milestone2 kolléga összegyűjtött, de sajnos az autóm beépített gyári hangrendszerével nem tudott együttműködni. Összekapcsolódott vele a teló, tudtam zenét hallgatni rajta keresztül, de sajnos telefonálni nem lehetett vele, mert akár hívást indítottam, akár hívást fogadtam egyszerűen elkezdett búgni és lefagyott a telefon és a hangrendszer is. Szóval nekem ennyi volt a custom ROM téma és visszatértem a gyári ROM-hoz.

A CyanogenMod hivatalos fórumán rábukkantam hogy egy srácnak ugyan az a problémája mint nekem. Már eltelt egy hónap hogy ő beírta a saját bejegyzését egy külön topicba, de senki nem reagált neki. Aztán én is beírtam hogy ugyan az a problémám nekem is. Ez kb 2 hónapja volt.
Most újra ránéztem a fórumra és lám ott a megoldás. A srác aki eredetileg felvetette a problémát valamit hekkelt a CM 10.1.3 ROM-on és működik neki. A ROM-ját letöltöttem én is és feltettem a telómra. Tökéletesen működik! Szerintem még szebb is a hangja mint a gyári ROM-mal :)

Kipróbáltam a legfrissebb 10.2 Nightly-val is de azzal sajnos még mindig sz*rakodik. Közben olvasgattam és látom hogy a P970-es készüléknél is ugyan ezzel a problémával szívnak (FORD + LG nem nagyon szereti egymást)

Szóval a BT probléma megoldható. Remélem Milestone2 kolléga közbenjárásával Mateo is be fogja tudni építeni ezt a kis módosítást és akkor nagyon boldog leszek :)

"Nem gond ha nem vágod a párologtatók bináris nyelvét..."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.