Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:05:25

LOGOUT.hu

LG Optimus L9 - nagyravágyóknak [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#4938) sleen


sleen
tag

Nos úgy látom nekem van egyedül custom rom a kütyün. Hogy miért nyitottam bootloader-t?
Szerencsére nekem jó tapasztalataim vannak a szervízzel.
Azért vettem l9-et, mert a nexusom kifeküdt valamitől, a bootloader nyitva volt. Bekapcsoláskor a google logonál leakadt és nem indult el rajta a rom. Semmit nem tudtam vele szoftveresen kezdeni. Nexus esetében elég nyílvánvaló a nyitott bootloader, mert a google logo alatt egy nyitott lakat virít ilyenkor.
Elvittem egy nem márkaszervízbe, mivel garancia ugrott, hátha ügyesebbek a srácok. Nos 3000 HUF-ért közölték velem, hogy javíthatatlan. Ekkor vettem az L9-et és elhatároztam, hogy semmi belepiszkálás nem lesz.
Kicsit később gondoltam mégis bepróbálom samsung szervízben, majd mondanak rá valami horribilis összeget, aztán inkább kidobom, de legalább a végére jártam...
Két hét múlva hívtak, hogy kész a telefon, garanciában panelcsere megvolt. Elmentem érte és 0 HUF-ért gyakorlatilag egy szűz telefont kaptam vissza. Kapaszkodj meg: nyitott bootloaderrel!

Na ennyit a garanciáról. Gondolom burokban születtem és én vagyok az 1 a millióból... (Jó ez a tudat, de nem bánnám, ha ez a szerencse a lottóhúzásnál segítene)

Szóval feleslegesen költöttem új telóra, de nem bántam meg. A legjobb, hogy ugyanez a szervíz az LG márkaszervíze is, sőt az LG-nél ha elindul valamilyen szinten a készülék, akkor sincs rajta egy bazi nagy nyitott lakat, tehát nem annyira egyértelmű a dolog.

Ez az én döntésem, nem törvényszerű, hogy mással is így lenne. Mindenesetre én optimista vagyok, a te telefonod pedig a te döntésed.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.