Hirdetés

2024. március 29., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:05:25

LOGOUT.hu

LG Optimus L9 - nagyravágyóknak [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3815) bubus66 válasza kisocsi (#3813) üzenetére


bubus66
nagyúr

Mi az a külön alkalmazás ami kinyitja a bootloadert? Ez így hülyeség nyugodtan elhiheted neki (írtak nekem már nagyobb baromságot is) nekem nyitva van és garancia nuku el fogyott. Az XDA-ra meg ne szabad hivatkozni az LG ügyfélszolgálaton, Ez sem igaz, hogy bármelyik régió mert egyedül csak a EUO van nyitva, a többit csak kilehet nyit egy alkalmazás segítségével (melyik az). Ha van olyan alkalmazás ami kinyitja a bootloadert? Van szerintem nincs, így garancia nem marad.Megpróbálhatod nyisd ki és szoftveresen tedd tönkre a telefont vidd vissza szervizbe, és meg látod, ha nem húzzak át a garncia jegyet akkor jól jártunk.

A Magyaron is nyitható ezt pofáztam vasárnap óta.

(#3814) zack

Igen elérthető rá a JB mindegy, hogy a T-nél veszed vagy ,máshol. A kijelző minősége nagyon jó az IPS technológiának köszönhetően. Képeket szerintem el fogadhatókat készít. Van rá főzött, ROM csak az a baj, hogy zárt a bootloader. Reméljük a következő, frissítésnél már nyitva lesz. Az EUO-ba kiadott JB-é nyitva van. Sajnos, ha a mienkre feltesszük akkor sem lesz nyitva úgy kell kinyitni,viszont egyemlőre még nem lehet vissza zárni.

[ Szerkesztve ]

A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.