Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:05:25

LOGOUT.hu

LG Optimus L9 - nagyravágyóknak [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1868) bucsupeti


bucsupeti
senior tag

Sehol nincs leírva hogy ajánlatos 4-5 órát kikapcsolt állapotban tölteni, csak az 1. hsz-ben.
Én inkább ezzel értek egyet: How to Increase LG Optimus L9 Battery Life.
Nyugodtan be lehet kapcsolni ha megvetted. Ha az aksi nincs lemerülve használni lehet, nem lesz semmiféle probléma és este (vagy ha lemerült még előtte) szépen ráteszed a töltőre.
Ezeknél az aksiknál egyetlen dologra kell figyelni, mégpedig arra hogy nem szabad teljesen kisütni (lemerülhet és kikapcsolhat, az nem teljes kisütést jelent!!!). Nyugodtan rá lehet dugni a töltőre ha már csak 30% van benne, nem fog tönkremenni. Az az idő már elmúlt, ezek az aksik teljesen másképp működnek már.
Figyelni kell arra, hogy feleslegesen ne töltögessük az aksit. Azaz használjuk normálisan és ha lemerült tegyük a töltőre. Nem szabad teljesen lemeríteni az nem tesz jót neki.
Egy ilyen aksi néhány ezer töltési ciklust bír ki, azaz több évig megállja a helyét. Az aksitechnológiák folyamatosan és gyorsan fejlődnek. A 3 éve gyártott aksi már elavult technológia manapság.
Jónéhány év mire tönkremegy egy aksi, addigra pedig kifordul a világ magából és már egy tök új rendszerű készülék, tök új akku technológiával lesz a trend és úgyis újat vesz az ember.

Szóval nem kell parázni az aksin. Lehet követni az 1. hsz javaslatát, de az semmiben sem jobb vagy rosszabb, mint az hogy kapcsold be nyugodtan.

Nekem 2007 óta LI aksikat használok. Egyet sem "formáztam" meg soha. Mindig bekapcsoltam egyből és használtam a készüléket, aktívan. Semelyik készülékem aksijával nem volt probléma, reálisan merültek. Nekem ez a tapasztalatom.

[ Szerkesztve ]

"Nem gond ha nem vágod a párologtatók bináris nyelvét..."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.