Hirdetés

2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:05:25

LOGOUT.hu

LG Optimus L9 - nagyravágyóknak [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#11551) zAPAtyin válasza prannk (#11550) üzenetére


zAPAtyin
tag

Lecsupaszított minimál rom alatt azt értem, hogy lehetne egy gyári romot (például a v20p-t) megszabadítani azoktól a programoktól amik vagy feleslegesek, vagy sosem használjuk őket, vagy esetleg más program használhatóbb, netán akkubarátabb a gyárinál.
Pl.google xarságok, alkalmazáskezelő, arcalapú feloldás, élő háttérképek, időjárás, on-Screen Phone, quickmemo, smartshare, szoftverfrissítés, zene stb. ezek vagy nem kellenek, vagy sose használjuk, vagy vannak erre jobb programok.
Ahogy custom romoknál itt is mindenki maga dönthesse el mit használ.
Lehet a gyári rom ezáltal sokkal jobb (akkubarátabb, fürgébb) lehetne.

Nem tudom... lehet, talán.

Tudom ezek amiket írtam egy rootolt telón a szükséges progikkal fagyaszthatók, törölhetők (ami egyértelmű) sokaknak viszont nem egyértelmű (ahogy nekem se) hogy mik azok a progik, alkalmazások, amik a rendszer számára nélkülözhetetlenek. Ezért kéne egy hozzáértő aki kigyomlálná a gyári romot.

Mi a bajom?
A custom romokkal az a bajom, hogy nem stabilak, szinte kivétel nélkül valamennyinek van valami hiányossága, baja. Mire belaknád rájössz, hogy mégsem az igazi, valami hiányzik, valami nem működik, akkor visszateszed a gyárit, vagy próbálkozol másik rommal. Akkor kiadják a javítottat, felrakod, most más nem megy, vagy fagy, stb. Kezded elölről és nincs megállás, nincs megoldás.
Vagy a telepítésnél, flasselésnél benézel valamit és jön egy fél napos idegeskedés, hogy tégláztad e a telót, vagy tudsz e még éltet lehelni belé.

Szerintem ez a telefon a gyári rommal megy tökéletesen, ezt kéne kihegyezni még egy kicsit.
Próbálkoztam ezzel, azzal, de mindig visszatérek a gyárihoz.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.