Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:16

LOGOUT.hu

LG G2 témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#69238) zozi8005


zozi8005
tag

Sziasztok,örülök hogy rátaláltam erre az oldalra,egy ismerős ajánlotta,sok hasznos infóval szolgált az áttanulmányozása.
Kereken 1 éve használom a G2-m,teljesen gyári,4.4.2, 32 Gb.
Az első készülékem amivel maximálisan elégedett vagyok,tényleg csak pozitív tapasztalataim vannak róla.
Minden telefonomra nagyon vigyáztam,ez is teljesen karcmentes,hátlapon még védőfólia,első perctől szilikontokban,Mumbi kijelzővédő fóliával.
Hosszanti csíkozású kijelzős,ahogy olvastam itt ez már a "javított" display,semmiféle sárgulást nem tapasztaltam.
Egyetlen észrevétel,igazából lényegtelen apróság.Kikapcsolás-bekapcsolás esetén átáll alapértékre az idő és a dátum,annak ellenére hogy az "automatikus dátum és idő" be van kapcsolva.Természetesen az internettel,hálózattal minden rendben.

Feleségemnek a szerződésem hosszabbításakor (pár hónapja) vettem egy G3-at,és az a helyzet hogy nem csábultam el.
Nem tűnik annyira kiforrottnak és optimalizáltnak mint az enyém.De ezt csak mint hozzá nem értő,alapszintű felhasználóként mondom.
A kijelzője élesebb,jobbak,teltebbek a színek talán,de ennyi.Olyasféle érzésem van vele kapcsolatban mintha pusztán a felbontással "menőztek" volna a gyártók,de a hardvert nem igazították volna hozzá.

Régen nagy konzolos játékos voltam,mára,a gyerekek mellett nincsen lehetőségem ezt a hobbit űzni.Viszont akkori nagy meglepetésemre játékgépként is meglepően jól teljesít a készülék,én nem gondoltam volna hogy ilyen szintű teljesítményre képesek,még ez a már öregecskének számító telefon is.Esténként egy-egy félórát "nyúzom",néha többet,ezzel kiélve a megmaradt játékszenvedélyt.
Folyamatos wifi,nethasználat,rövid telefonálások,gps használat mellett úgy gondolom,másfél napot elmenne,de este mindig töltőre teszem.

Összességében,kollégák céges telefonjait is kipróbálva (többnyire Iphone-ok),magasan a középkategória legjobbjának tartom.Nem is tervezem a váltást.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.