Hirdetés

2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:16

LOGOUT.hu

LG G2 témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#68962) fery02 válasza CartmanLand0 (#68961) üzenetére


fery02
addikt

Ha rám hallgatsz, akkor úgy használod majd a telefonodat, ahogy szeretnéd és pl nem azért fogsz kilépni adott játékból, mert jaj, a kijelző...
Megkockáztatom, hogy az én G2-m toplistás helyezett lehetne játékok általai nyüstölés terén a többi G2-höz képest.
Konkrétan ez javarészt játékkonzol nálam, kb a kezdetektől kezdve (2013. dec).

Ez több, mint 2 év nálam is és még mindig az eredeti kijelzője van benn, amin nyoma sincs sárga foptnak sehol sem, szóval bátran kijelenthető, hogy semmi összefüggés sincsen játék vs sárgásodás között.
Illetve annyi összefüggés van persze, hogy ha már eleve sárgásodott a kijelző, akkor azt játékok okozta melegedés élénkíti (ami aztán visszahűlve megint visszahalványodik), de ehhez mondom, eleve sárgásodott kijelző kell. :)

Cloudy ROM-okat meg én személy szerint már nem ajánlanék, mert Cloudyfa már rég nem foglalkozik G2-re való fejlesztéssel, legutóbbi produktuma is lehet már kb fél éves (ezt most saccoltam), azt is durván kifejezve inkább szívességből készítette nekünk.
Időközben több biztonsági frissítés is érkezett már hivatalos úton, amiket természetesen azok a Cloudy ROM-ok nem tartalmaznak, de pl egy legfrissebb hivatalos firmware igen.

Ha rám hallgatsz, inkább egy legújabb, hivatalos ROM és esetleg azt bloatware mentesíteni (ez utóbbi inkább csak mellékes, nincsen rászorulva erre a hardver).
Aztán ha komolyabban bele tudsz nyúlni a dolgokba, akkor kicsit gyengébb kamerateljesítményért cserébe egy igazi táltos és modern 6.0.1-es android, CM 13 ROM által (bár ez még kiforróban van, de napi használatra megfelelő már, viszont 5.1.1-es CM 12.1-ek tutira ajánlottak már).

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.