Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:16

LOGOUT.hu

LG G2 témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#68450) reap3r


reap3r
aktív tag

Most a 8.1-et használom, de néha nagyon picit megdöccen a rendszer. Vagyis nem a rendszer, de érdekes, mintha a 30d-n ilyen nem lett volna. Dorimanx-et mostanság sima default profillal használom, néha nyomok egy Trim-et. Dorimanx-ből használom még a DB optimisation-t is, na meg nekem tetszik ahogy van, a flacos hangzás javítást is használom, de az alapból be van kapcsolva. Lehet azzal is szórakozni, hogy leveszi az ember az órajeleket. Nekem múlthéten 1,7 ghz volt a max órajel és úgy is tök jól ment a telefon, mindenki kísérletezzen, ha felteszi és van ideje... Default profillal nekem általában 5,5 órás kijelzőidőim vannak egy nap használattal.
Ez a ROM meg mintha rám lenne szabva: kigyalulva minden szemét, advanced cam driver, van benne ux 4 is picit, picit kisebb navi gombok, na meg olyan google-s az egész, de mégis, ami nekem kell a stock romból, az meg van hagyva.
A dorimanx kernelt azért reklámozom, mert aki nem játszik a telefonján, annak tökéletes, mert gyorsabb lesz tőle a telefon szerintem és nekem feltűnően smoothabb. Dorimanx-ben a default profil mindenkinek jó, aki nem akar vele buherni, mert úgy sztem akksira hozza a stockot, mégis jobb a teljesítmény.
Ja meg amúgy a Dorimanx kernel a stock romon lesz a legjobb, mivel arra van készítve, de stock alapú romokra is teheő, de nem lesz ugyanolyan a kettő. Ezért is lehet a minimális akadás nagy ritkán a Google Edition 1.2 alatt, bár úgy gondolom, h performance profilon nem lesz ilyen.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.