Hirdetés

2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:16

LOGOUT.hu

LG G2 témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#68402) Laca0


Laca0
addikt

Több témához szólnék hozzá, de most nem keresgetek vissza, hogy melyik kérdés kitől hangzott el.

1. sárgásodás: az eddigi tapasztalatok alapján olyanoknál fordul elő, akik gyakran túlmelegítik a telefont. Sok játékkal esetleg filmezéssel, egyebekkel. Nekem nem volt 1 év alatt, barátomnak pedig több mint 1 éve sárgásodás. Nagyon ritkán, rövid ideig játszunk csak, időnként 1-1 film, de legtöbbször azt sem tudom egyszerre végignézni időhiány miatt. Viszont 24 órában megy a wifi, mobilnet, gps, nfc (mondjuk én éjszakára kikapcsolom a netet, mert az éjszakai üzenetekre gyakran felébredtem). Tehát ezek biztosan nem okoznak problémát :)

2. akku: én sok-sok éve éjszaka töltöm a telefonjaimat 500-600mAh-s töltővel. Csak ritkán kerülök olyan helyzetbe, hogy nappal rá kell töltenem. 4-5 éves telefonom is 70-80%-os kapacitással bír. Barátom gyakrabban töltögeti napközben, gyorstöltővel. Egyikünknek sem volt még akku baja egyik telefonunkkal sem. Ebből én arra következtetek, hogy az akku élettartama nem a töltések számától és mikéntjétől függ a legjobban, hanem a használat módjától. Tehát szerintem ha valaki sokszor meríti gyorsan, vagy sokszor hagyja nagyon lemerülni, az okoz nagyobb kárt benne, ami rövidíti az élettartamát.

3. recsegés: alapból nem recseg, de ha már egyszer valami miatt le lett véve a hátlap, akkor utána már nem ragad rendesen vissza, emiatt megjelenik a recsegés (tapasztalat). Olyat tapasztaltam már, hogy zsebben hordás miatt elcsavarodott a telefon, de vissza tudtam teljesen egyenesre csavarni. Nem lett semmi baja, de azért nem árt erre is figyelni.

4. szoftver: a lolli is jó, nincs nagy különbség az előzőhöz képest. Talán egy kicsit "frissebb" a kinézete. Fagyás sohasem volt egyik rendszeren sem. Barátom G2-ese sem fagyott sohasem. KDZ-s frissítés után /nem közvetlenül, hanem 2-3 hét után/ voltak furcsaságok. Gyári visszaállítás viszont megoldotta. Hiába volt a KDZ előtt és után is HR, akkor is jelentkeztek problémák. Utána viszont már nem volt gond.

Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.