Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:16

LOGOUT.hu

LG G2 témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#66788) Zoja™ válasza ződ (#66785) üzenetére


Zoja™
őstag

Nem, az kevés lesz neki.

Töltsd le ezt a gyári romot: [link]

Majd ezzel a módszerrel rakd újra a telefon szoftverét:

Töltsük le a programot: Program.
töltsük le és telepítsük a drivert: Driver.

A letöltött programot csomagoljuk ki és indítsuk el, az LG Flash Tool 2014 mappában található, LGFlashTool2014.exe-vel. Persze ha nem működne akkor rendszergazdaként futtassuk. Ezután pedig kapcsoljuk ki a telefont. Nyomjuk a hangerő fel gombot és csatlakoztassuk a számítógéphez. Ekkor be kell jönnie a Download mode-nak. A megnyílt programban a "Select type"-hoz állítsuk be a "CDMA"-t, a "PhoneMode"-hoz állítsuk be a "DIAG"-ot, tegyük be a KDZ fájlt, majd nyomjunk a normal, vagy a cse flash gombra. A normal flash-nél minden telepített programunk megmarad, a cse flash-nél viszont minden törlődik a telefonról olyan lesz mint mikor megvettük, azaz nem kell utána HardReset-et nyomnunk.

Nyomjunk a start gombra.

Ezután megjelenik az ország és nyelvválasztó ablak. Először nyomjunk a "Clear phone software update registry" gombra, a "Country" ablakot állítsuk át "different countryra", a "Language" ablakban pedig állítsuk be a "Hungarian"-t és nyomjunk az "ok" gombra.

És megvárjuk, amíg települ az új szoftverünk. Ha a Normal Flash-t választottuk, akkor ajánlott egy HardReset-et nyomnunk.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.