Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:16

LOGOUT.hu

LG G2 témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6186) dave_gahan válasza jooker82 (#6053) üzenetére


dave_gahan
aktív tag

Ez az európai vs ázsiai országkódos készülék + a garancia kérdése olyan téma, amit esetleg be lehetne tenni szintén az 1. hozzászólásba, mert sok laikus kérdezi, ill. sokan nincsenek tisztában vele.
Én anno a G topicban a következőt szűrtem le, javítson ki vki, ha G2-nél másképpen van:

Ázsiai országkódos készüléket OTA-n nem lehet frissíteni, KDZ-vel igen, így bármilyen (eur, hun, uk, stb.) romot fel lehet rá tenni. Ettől még a későbbiekben nem lehet továbbra sem OTA-n frissíteni, hiába tettünk fel KDZ-vel vmilyen európai romot! (ez az, amiben én is bizonytalan vagyok a G2-nél)
Európai országkódos (beleértve a HUN-t) G2-t lehet OTA-n frissíteni, ha kijött az adott romra a frissítés. Ettől még természetesen KDZ-vel is fel lehet rá tenni bármilyen egyéb romot, mint az ázsiainál.

Csak a HUN régiós készülékek rendelkeznek magyarországi gyártói garanciával. Ennek ideje alapból 1 év, de ezeket a telefonokat imei alapján regisztrálni lehet az lg.hu-n (telefon típus, imei, saját adatok) - ez ahhoz is kell, h pár szolgáltatást igénybe lehessen venni, így mindenképp érdemes megcsinálni. Itt meg lehet nézni, h mennyi gari van, és az LG szerviz is innen tudja, h meddig garis még. A regisztrálással a garancia idejét ki lehet bővíteni 2 évre.

Ha vmit rosszul írtam, G2-nél már másképpen van, akkor javítsatok ki please! :R

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.