Hirdetés

2024. április 16., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:16

LOGOUT.hu

LG G2 témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#53982) fery02 válasza Surfym@n (#53966) üzenetére


fery02
addikt

CloudyG2 2.2-es ROM egy G3-ról átportolt ROM, aminek a legszembetűnőbb változása az általad is említett G3 UI.
Továbbá bloatware mentesített, van benne ART támogatás (ha kell), alkalmazásonként elrejthető navigációs sáv lehetőség, meg minden, ami eddig is működött.
Szóval továbbra is lesz FM rádiód, távirányítód.

Biztos kihagyok róla még fontos említeni valókat, hirtelen 12-ezés után ennyi jut eszembe. :)

Továbbiak már Mélyvíz topik téma, de ha már itt vagyunk, akkor a TWRP-t frissítsd a legújabbra (az említett topikban találsz hozzá linkeket)!
A zip-es formátumot simán csak flash-eled a jelenlegi TWRP-ből, majd újraindítás után már friss recovery-d lesz. Az ilyen TWRP frissítések után érdemes nyomni egy Default Settings-et, majd jöhet a ROM-olás.

Csinálsz egy teljes backup-ot, aminek az EFS részét érdemes több helyre is kimentened magadnak (esetleges IMEI elszállásnál ez a megmentőd ugye).
Majd Advanced wipe-nál wipe-olsz mindent (ha a flash-elendő ROM-ot belső tárolóból telepíted majd, akkor az internal storage-t ne wipe-old) és mehet a ROM flash, ami után már fogva lesz a kezed mindvégig. :)

Quickwindow tokokkal meg nincs tapasztalatom, azokhoz nem tudom mi kell majd neked pontosan, de rémlik valami program, ami ha jól emlékszem Play-en is megtalálható.

Én is egy GNex-et váltottam le anno a G2-vel. :)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.