Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:16

LOGOUT.hu

LG G2 témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#53627) akooos


akooos
veterán

Sziasztok!

Nem G2 specifikus a problémám, de hátha tud valaki segíteni..

A mai napon nem sikerült megnyitnom a Google Playt a telefonom egyáltalán. Újraindítottam, töröltem a Playt majd újratelepítettem de semmi, ugyanúgy nem engedi, hogy megnyissam. Töröltem a Google fiókomat a telefonról, majd próbáltam újra csatolni, erre a következő fogadott: Nem lehet biztonságos kapcsolatot létrehozni a szerverrel (nem biztos, hogy ez a magyar pontos verzió, angolul: Couldn't establish a secure connection to the servers)
Azt írja, hogy lehet átmeneti hiba, de lehet szolgáltató probléma is... Sehogy nem sikerült, kínomban nyomtam egy HR-t a telefonon, hogy majd utána milyen jó lesz.. Hát nem lett utána sem jó, ugyanúgy nem tudok belépni a Google fiókomba. Gyors keresés eredménye az lett, hogy a hosts fájlomban a google-re mutató sor IP címe megváltozott és blokkolja az appokhoz való hozzáférést. Ilyet még életemben nem baxtam ezért kérdezlek titeket, valaki találkozott-e már ilyen megoldással?!

Átmeneti megoldásnak azt választottam, hogy letöltöttem a host editor nevű appot, amivel aztán letiltottam a google client hostot, DE így egy app sem frissül / települ fel magától, csak amit manuálisan elindítok, hogy "Install".

Holnap flashelek egy másik ROM-ot rá (jelenleg Cloudy 2.1 van rajta), de ha akkor sem lesz semmi megoldás, akkor passz... Valakinek bármilyen ötlete ha van, azt szívesen fogadom akár itt, akár privátban.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.