LG G2 témaösszefoglaló
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [Parci:] Milyen mosógépet vegyek?
- [Re:] [Lalikiraly:] Közlekedési Közlöny - Első három epizód.
- [Re:] Űrhajózás 2020 - Összefoglaló
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- [Re:] [Vakegérke:] NyalóVilág: tíz, kiver a víz - VV10 - Való Világ 10
- [Re:] [btz:] Internet fejlesztés országosan!
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
Téma összefoglaló
PeteePeti
senior tag
Természetesen én csak a kisebb hajszálkarcokra értettem! Nagyobb fizikai behatások ellen természetesen inkább az üvegfólia ajánlott! Drágább ugyan, de nagyobb védelmet is nyújt!
Én három éve használok okos telefont és még soha nem ejtettem el egyiket sem (most gyors le kopogtam ezt
) , szal bízok magamban és nekem elég a fólia is (bele bújtatós bőr tokkal együtt használva)! Aki biztosra akar menni, az tetessen rá üvegfóliát!
Samsung Galaxy S21 | Garmin Approach S62 | Merida Crossway XT-Edition 2020 | Siemens VECTRON
Téma tudnivalók
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- Üzleti és gamer laptopokat vásárolnék továbbadás céljából meglévő ügyfélköröm kiszolgálására
- HP Elitebook 830 G6 i5-8265U | Magyar billentyűzet | 256GB SSD | 8GB RAM | 29 hónap gari
- dresden elektronik ConBee II - Zigbee USB gateway
- Dell Latitude E6520 HD+ / Intel Core i7-2760QM / 8gb ram / 128gb ssd / Kamera HDMI / win10 - Window
- Dell Latitude E6230 / Intel Core i7-3generáció / 4gb ram / 128gb ssd / Kamera HDMI / win10 - Window