Hirdetés

2024. április 16., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:16

LOGOUT.hu

LG G2 témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5169) vadászcsiga válasza vadászcsiga (#5099) üzenetére


vadászcsiga
félisten

Hazaértem. Először az MM-ben próbálkoztam de kifogtam egy 5%-ra merült példányt ami nem engedett semmi nyúzast OTG-n, pedig töltőre volt dugva es fel is ismerte a pendrive-ot. A Fects által irt erős használat alatti töltést nem produkálta, nem nőtt a százalék inkább csökkent. Hagytam a francba, átmentem a saturnba ott találtam egy fullra töltött darabot. Ahogy kihúztam az USB-t elkezdett visítani a riasztó úgyhogy maradt a felületes teszt.
Itt jegyezném meg milyen érdekes az hogy valamiért Ausztriában nincsenek hülyegyerekek akik lekódolják az összes okostelefont :W

Amikor kerestem a készüléket sokra hittem azt hogy a G2 de megörültem amikor megtaláltam mert a tobbi ijesztően nagy volt. Egyébként iszonyatos tepsi androidok vannak forgalomban, iPhone miatt nekem kimaradt az utóbbi évek termése.

Ami a lényeg hogy ez sem kicsi, sokszor kell odanyúlni másik kézzel is ha gyorsan akarok haladni de még nem sokkolóan nagy. A gyári tarcsazoban a felul lévő füleket konkrétan nem értem el.
Tetszenek a stilizált kapcsolók, az animációk ami pl az USB vagy jack dugó csatlakoztatasakor van, és az is hogy nem koromfekete a beállítások háttere mint az alap android UI-ban amitől felvágom az ereimet.
Az a két gyári videó egyszerűen elképesztő, leesett az állam. Az osztrák romban a minta zenét a Bécsi fiúkórus szolgáltatja, valami Lg-t dicsőítő számot énekelnek :)

A hátul levő gombok tényleg nagy ötlet, teljesen kézre esett. A műanyag ház nem túl prémium minőség de inkább ilyen mint a Sony Z edzett üvege.

Az android teli van csicsával: pittyenések, ikonok, widgetek, mint a karácsonyfa de szerencsére ezek kikapcsolhatók. Összeségében kellemes élmény volt, 1 ora után furcsa volt ránézni a i4S-em pici kijelzojére :K
Bocs ha hosszú voltam de talán másnak is jól jönnek ezek a tapasztalatok.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.