Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:16

LOGOUT.hu

LG G2 témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#46097) SztiviVander


SztiviVander
őstag

srácok, frissített már valaki az új G-re úgy hogy root-olt volt a teló és utána is van root? ha jól látom root-olt telót megöli az ota, innentől akkor két lehetőség van:

a. supersu-val unroot, majd ota frissítés. ez esetben két kérdés: towelroot működik-e a G-n, ergo lehet-e utána ujra root-olni? illetve az ota frissítés érzékeny-e a lefagyasztott/uninstallált rendszer appokra + a módosított build.prop -ra? legutóbb az asus tabnál szembesültem vele hogy milyen jó dolog is a mentés uninstall előtt, bár annál az ota szerencsére el se indult amíg nem volt meg minden app amit frissíteni akart.

b. leszedtem a kdz-t, felrakom download módban az lg flash tool 2014-el, így "elvileg" a root megmarad illetve normal móddal az appok/beállítások is (nagyon nincs se kedvem se időm hard reset-elni és 2 napig restore-olni/állítgatni mire minden újra a helyére kerül). kérdés itt csak egy, nem rohad-e le a frissítés a fagyasztott/uninstalált rendszerappok és az egyedi build-pro miatt?

gondolom nem egyedi eset hogy ami nem kell azt az ember kiirtja illetve kicsit módosít ezt azt. viszont ha valaki már végigjárta ezt az utat akkor fölöslegesen nem szivatnám meg magam egy hiányzó rendszer app miatti félbeszakadt kdz frissítéssel meg ami utána vele jár, akkor inkább nekiállok visszapakolgatni meg felolvasztani a hiányzó cuccokat :) köszi

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.