Hirdetés

2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:16

LOGOUT.hu

LG G2 témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#45737) Nfsman20 válasza FrankMonzano (#45733) üzenetére


Nfsman20
tag

Hali!

Én Sony-ról váltottam (Xperia T) egy hónapja. Egy pillanatig nem bántam meg, hogy a G2 mellett döntöttem, pedig előtte Z1 compact-on gondolkoztam. Nagy kezem van, de mégsem szeretem a tepsiket, G2 ennek ellenére megfelelően ötvözi a nagy kijelzőt a relatív kicsi készülékházzal. Szóval emiatt nem ítéltem el. S végül, miután Én is kipróbáltam a MM-ban egymás mellett a két játékost (Z1c vs. G2), rögtön egyértelmű lett a döntés. Hardveresen gyakorlatilag koppra ugyanaz a két teló, de az LG sokkal-sokkal fürgébb és gördülékenyebb minden téren. A memóriakezelése is sokkal jobb, háttérbe dobva 1-1 alkalmazást, még órák múlva is megtartja, a Sony már egy bejövő hívástól is eldobta az egészet.
Egyébként pedig elég csak elolvasni itt a tesztet a Z3-ról, melegszik, kikapcsolja a kamerát emiatt stb. A 20MP-es képektől sem estem hanyatt, ebben a kategóriában a Nokia Microsoft ugyanekkora szenzorral a sárba tiporja... sőt, szvsz. az LG 13 megapixellel is élesebb és szebb képet lő, mint a Z3.
Szóval összegezve, túl drága a Z3c és megközelítőleg sem olyan jó, mint a G2... még akkor sem, ha azt is belevesszük, hogy a Sony kisebb, bővíthető a memória és vízálló (bár ha beázik, akkor meg törölheti a szemét a kedves user... nem fogják sem kicserélni, sem javítani garanciában).

Hát ennyi :)

"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek vannak határai..."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.