Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:16

LOGOUT.hu

LG G2 témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#43883) sgery válasza SUPREME7 (#43871) üzenetére


sgery
őstag

Szerintem írjunk peticiót, hogy a telemax szünjön meg vagy rúgják ki a vezetést. Írtó lassúak és ha magánemberként javíttatnál náluk bármit is, hihetetlenül drágák.
Egy példa: a samu táblapc dokkolóján eltört a rögzítö fül. Két csavar fogja, 2 perc egy laikusnak a csere, hiba kizárva olyan primitív szerkezet. Emailben kerestem fel a telemaxot pontos típussal, leírással, képekkel szétszedve, erre a válaszuk: árat kizárólag bevizsgálás után tudnak adni, a bevizsgálás pár ezer forint. Leveleztem még velük, végül annyit elmondott hogy kb 15-20e körül lenne a vége, ennek nagyrésze a munkadíj. Átadtam üdvözletemet a vezetöjüknek. Szerintem csoda, hogy még üzemel ez a cég, a nagyvilágban szelektálódni szokott a hulladék, ezek mégis élnek.

Néhány infó a cégröl amúgy: dolgozók száma 20 és 49 fö között, 2013-as adózott profit 100-200 millió között. Szóval a cég dübörög de létszámot az istenért sem növelnének...

Egyébként én így képzelem el a tökéletes szervízellátást: Beviszem a G2-öt, rádugják a gépre ahol teljes mentést végeznek róla. Rádugják a kölcsön G2-öt, arra rátöltenek mindent, majd ha kész a készülék ugyan ezt fordítva. Így igazából csak annyi marad a kellemetlenség, hogy 2x be kell menni a szervízbe.

FurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.