Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:16

LOGOUT.hu

LG G2 témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#43746) Nfsman20


Nfsman20
tag

Üdv nektek!

Beállnék én is a sorba, G2 vásárlásán töröm a fejem. Eredetileg Z1 compact-ot nézegettem (Xperia T-ről váltok egyébként), de kicsit csalódtam a Sony-ban. Főleg miután kipróbáltam a MM-ban egy G2-t. :S Gyötrődöm kegyetlenül. :D Próbáltam kicsit tájékozódni a tudásáról kisebb-nagyobb sikerrel, de nyitott maradt bennem pár kérdés a "felhasználói élményről".
Ha telekomnál venném a készüléket, akkor mennyire van a szolgáltató általi appokkal teleszemetelve? Ki lehet ezeket törölni? Boot képernyő maradt a gyári, vagy ilyen Telekomos nyavaja van rajta? :D A szoft. frissítésekkel mennyire van lemaradva a szolgáltató... vagy kb. egy szinten van a független rommal?
Xperián viszonylag könnyedén sikerült független romot ráhúzni a telóra, de nem vagyok egy droid bűvész, félnék, hogy eltolok egy új telót :D De ha muszáj, akkor erre is felrakok egy függetlent, max majd kérek segítséget tőletek :)
Függetlent nem akarok venni, mert "nincs kedvem" egyszerre kifizetni 100 rugót, 16GB elég nekem + jó az a biztos 2 év gari. Könnyebb leadni egy T-ponton, mint postázgatni meg ide-oda utazni vele.
Na aztán... a 4.4.2-nél alapból eltüntethető az alsó gombsor pl. játékok alatt, vagy csak mókolással lehet?
A kamerára még a kezdet kezdetén volt néhány panasz, a frissebb szoftok javítottak azért a minőségen?
Újraindulások, fagyások stb. nincsenek? A wifi átlagban erős? Tartja a jelet? (Nekem a T örökké eldobálja és ingadozik a jelerősség romtól függetlenül)
Telefonálás közben a másik fél jól hall "minket", azaz a mikrofon elég erős? (Sajnos a T-nél elég harmatos, sokan panaszkodnak, hogy halk.) Bejövő hívásnál milyen módon van lehetőség SMS-ben elutasítani a hívást?
Xperia-n szvsz. a lehető legidiótább módszert találták ki, és ki sem lehet kapcsolni... a képernyő alját felhúzva kell rábökni az épp megfelelő válasz sms-re. Na itt 10-ből minimum 7x elküldöm, hogy épp kajálok, vezetek stb. amikor húzom ki a zsebemből a telót, és peeerszehogy ilyenkor már aktív a kijelző, hiába takarja a távolságérzékelőt még a zsebem. Sőt, ha izzadok, a nedvesség még rátesz egy lapáttal, néha nem is csörren, már küldi az sms-t magától :D gyűlölöm.

Kicsit bő lére engedtem, és bocsi a sok offolásért. Szóval győzzetek meg, hogy ezzel járok jól! :)

"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek vannak határai..."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.