Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:16

LOGOUT.hu

LG G2 témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#4229) DarkDeer


DarkDeer
senior tag

Üdv!

Kicsit hosszú leszek, bocsánat.
Jelenleg egy ázsiai régiós LG Optimus G mobilom van, mire KDZ-vel tettek fel EU-s romot, de sajnos nem működik jól. Elég sok G küzd mostanában ezzel a hibával, miszerint a térerő jelzés azt mutatja, hogy minden rendben, de sajnos a telefonon nem működik a hálózat, nem tudsz hívni és netezni és téged sem érnek el. Ez naponta egyszer mindenképpen előjön, néha 2-3 alkalommal is. Az összes EU-s gyári LG rommal ezt csinálja sajnos, tehát a romfrissítés nem oldja meg a problémát. Ázsia rommal nem próbálkoztam, mert abban nincs magyar nyelv, nekem meg az fontos, hogy legyen. Főzött romokkal (CM és társai) tökéletesen működik, viszont azokat nem kedvelem, én a gyári rommal szerettem volna használni. Próbálkoztam modem.zip és RIL fájlok cseréjével is, de sehogyan sem tudtam megjavítani, így hétfőn visszaküldöm.
Ezt az egészet csak azért írtam le ide, mert gondolkozom azon, hogy a G helyett ráfizetéssel elhoznék egy ázsiai régiós 32GB-os G2-t.
Viszont nem szeretnék ugyanúgy járni vele mint a G-vel.
Tehát az a kérdésem, hogy akiknek ázsiai régiós 32GB-os G2-je van amire KDZ-vel tettek EU-os romot, azok küzdenek-e ezzel a hibával, vagy azokkal semmi gond nincs?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.