Hirdetés

2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:16

LOGOUT.hu

LG G2 témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2546) zack válasza balika333 (#2531) üzenetére


zack
nagyúr

Egy dologban hibáztál amikor ezt leírtad... A TE példányod nem egyenlő az LG G2-vel globálisan.
A te példányodnak lehet recsegős a háza, de itteni tulajoktól ilyet még nem hallottam. Az enyém se recseg.
Azon túl az LG egyedüliként először alkalmazza telefonban a hajlított aksit, ami követi a hátlap ívét, a légüres tér kiküszöbölése végett. Mivel új technológia, elképzelhető hogy vannak hibás példányok, ahol ez nem sikerült annyira tökéletesen. Hangszóróval egyetértek. One után nagy visszalépés, de nem az LG megoldása rossz, és nem minőségi, hanem a One megoldása emelkedik ki túlságosan a mezőnyből.
Nem tudom az 1mm hosszabb, és 0,5 collal nagyobb G2 miért negatívum, én nem 187cm magas vagyok, csak 176, és ehhez mérten biztos kisebb a tenyerem illetve rövidebbek az ujjaim mint neked, de semmi problémát nem jelent a G2 fogása és kezelése One után.
A fényerő állítás az valós probléma, bár auto 55-60% fényerőnél most (kopp-kopp) jól működik. Ki kell tapasztalni. Gondolom javítani fognak rajta, mert ez szoftveres gond.

A szubjektív véleményedből nekem az jött le, attól függetlenül, hogy a te G2-öd nem volt tökéletes, hogy a One a szívedhez nőtt, és pusztán érzelmi okokat vélek felfedezni a visszaváltásban. Ezt onnan gondolom, hogy nekem is a szívemhez nőtt, nagyon szerettem, de meg kellett hoznom a döntésemet és nem érzelmi alapon, hanem fejben. One szép és jó, addig amíg nem kezd el a festék kopni a keretről, elég sok volt a pixel hibás példány (amiből én ki is fogtam egyet), és ez a csehországi szervizbe küldés nekem nagyon nem jön be. Nem akarok 4-6 hétig várakozni, és vagy megcsinálják vagy nem. Mert ez utóbbira is volt példa, nem is egy. Aki beleolvas a One topikba az elmúlt pár hetet visszapörgetve, a fő probléma nem a telefon, mert ugye az szuper, hanem a garanciális ügyintézés. Nem a legideálisabb használni egy 150k telefont úgy, hogy a cég jövője igen kérdéses, és bármi történhet velük az elkövetkező 1 évben, mert folyamatosan veszteségesek, és lehet ennek is köze van a kissé "szőrözős" garanciális ügymenethez.

Persze ez nem meggyőzés, csak én is leírtam a véleményemet. ;)

Lemaradt...Mivel februárban születik a kisfiam, jobb fényképezőt akartam, mint ami a One-ban van, mert a két gyenge pontja a telefonnak a kamera és az aksi. Mindkettőben jobb a G2, nem is kicsivel.

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.