Hirdetés

2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:16

LOGOUT.hu

LG G2 témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1705) zack


zack
nagyúr

Megoldódott a hang probléma. Az IE8 vetőcsöve ragasztása engedett el, és kifújt mellette a levegő. Vetőcsövek visszaragasztva, és mint új korában. :) Ütős kis cucc a G2 zeneileg, hangerő is visszajött, nincs hiba. Jó ez a DAC. Nagyon jó. :K Nagyon részletes, jobban elkülönülnek a tartományok, mint az eddigi általam próbált telefonok. Sansa Fuze, Clip+ mp3 lejátszóknál is jobban szól.
Jó a tér is, dinamika is páratlan persze mobil eszközökhöz képest. A magasak a helyükön, jók a közepek is, mélyre kúsznak a mélyek, nincs enyhe "V" hatás mint amit One-nál tapsztaltam, itt abszolút érvényesül a FLAT hangkép, nem nagyon hallok egyik tartományban sem kiemelést, csak annyira, amennyire az IE8 kiemel, de ezt korrigáltam a mély állító csavarral.
Emlékezetből azt mondom, jobb a One-nál is fülessel, kihangosítva viszont a One jobb. iPhone-hoz mérhető talán, de annál dinamikusabbnak hallom.

Tegnap beltérben sötét háttérfényes környezetben leddel próbálgattam a kamerát. A cicák voltak a modellek.
Szerintem simán van S4 szint, hasonló körülmények között. Nem teszem közzé, majd lövök kinti képeket, ha normális idő lesz. Ma a zenei résszel és a füles problémával voltam elfoglalva, ami meg is oldódott hála isten. Nincs ennek a telefonnak az égegyadta világon semmi baja. Kamera is rendben lesz. A tesztek közül azt látom reálisnak ahol az S4-el hozták ki fej-fej mellett 9-9 pontra az i5-öt megelőzve.

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.