A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Retro Gyere el a 8. BRSZK-ra!
- Teszt Synology DiskStation DS920+ NAS
- Bemutató Meizu 20 Pro
- Videó Tartalmat gyártok, tehát vagyok!
- Tudástár Hogyan főzzünk sört panelben?
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] PLEX: multimédia az egész lakásban
- [Re:] [chopin42:] A (netes) társkeresés labirintusában #3:avagy... :(
- [Re:] Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
- [Re:] [bitpork:] Tali időpont
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] Hány CPU mag kell napjaink játékainak?
- [Re:] [Parci:] Milyen mosógépet vegyek?
- [Re:] Gyere el a 8. BRSZK-ra!
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
GAMEPOD.hu témák
Szten Márs
nagyúr
Miért, horizontálisan tudsz?

The DJ
addikt
Nekem meg megfagy ha egyes cikkeket akarok elolvasni Komolyan... most tettem fel a 3.6-ot, de előtte pár perccel a 3.5-el is ezt csinálta. Ma kezdte és csak a PH-nál, ha a fórumot böngészem akkor semmi, de ha az írásokat, cikkeket akarom elolvasni akkor csonttá mered, CPU 50% körül és csak task managerből lehet kilőni.
https://wpszaki.hu - Minden, ami WordPress, cikkek kezdőknek és haladóknak.
Tettem be képet is.

Szten Márs
nagyúr
Piffneki

Piloss
senior tag
A főoldalon van egy aqua-s hirdetés,az nem tetszik a FF-nek
Adblockkal tiltsd le
We exploited "We spread hate. We raised hate. We thought hate to be our savior. We put all our problems we created on the "Island of Devils". As a result that devil was born, to return the hate we gave it"
Nekem mindig az az első dolgom miután felrakom a FF-t.
Személy szerint én betiltanám az ilyen JS alapú reklámsz@rokat.
[ Szerkesztve ]

zoo8800
veterán
VÁÁÁ lefagytak a szmájlik
Chrome a te böngésződ
szerk
nálam semmi para az AQUA-s bannerrel
[ Szerkesztve ]
rip and tear, until it is done
(#9) Winner_hun

Winner_hun
félisten
Mindig is utáltam ezt a fajta görgetést, még jó hogy mással lehet helyettesíteni
[ Szerkesztve ]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

Piloss
senior tag
Akkor gondolom neked is a logout a kezdőlapod
Tényleg elég idegesítő és már elég régóta ilyen
szerk:Most engedélyeztem és nem fagy le.A fene se éri ezt
[ Szerkesztve ]
We exploited "We spread hate. We raised hate. We thought hate to be our savior. We put all our problems we created on the "Island of Devils". As a result that devil was born, to return the hate we gave it"

The DJ
addikt
Letiltanám, de nem tudom, mert amint a főoldalra lépek megfagy mielőtt bármit is letilthatnék
Elég idegesítő, mert eddig nem volt ilyen. Egyik lap esetében sem. Ma meg hazaérek, bekapcsolom a gépet és ez fogad. Pedig nem változtattam meg semmit. Furcsa

Piloss
senior tag
ezt a linket tiltsd le és akkor elvileg már működni fog
http://banner.aqua.hu/logout.hu/crawler.js

The DJ
addikt
Hoppá, tényleg rendesen és fagyás mentesen működik, ha letiltom ezt a javascriptet
Köszi a segítséget, úgy érzem jó néhány kellemetlen hajtépéstől kíméltél meg

Piloss
senior tag
Szívesen
Ejnye, az alapelvek tiltják a reklámok szűrésére való buzdítást.
01110011 01101000 01101111 01110010 01110100 01110101 01110010 01101100 00101110 01100001 01110100 00101111 01100010 01101110 01110100 01001111 01010101

Piloss
senior tag
Na akkor azonnal rohanok a modikhoz,megbüntettetem magam.
szerk:Amúgy mindenhol máshol engedélyeztem a reklámokat
[ Szerkesztve ]
Sőt még plusz reklámokat is raktál be, ugye?

madstunt
addikt
vegyél nagyobb monitort azt csá. akkor nem kell görgetni 22" FTW!
Höhö, így is 1680x1050-es - csak 15.4 colon.
LOL. Megvan: Office 97 görgetésemuláció (WTF? ) cuccot be kell kapcsolni, s minden jó.
Nekem is le volt tiltva, de omlott tőle a FF, elsősorban ezért váltottam Chrome-ra. De már nem bírnék visszaváltani annyira lassú a FF.
01110011 01101000 01101111 01110010 01110100 01110101 01110010 01101100 00101110 01100001 01110100 00101111 01100010 01101110 01110100 01001111 01010101

puttputt
őstag
Én leállítottam a manuál-frissítését. Úgy érzem, nem bántam meg...
Ugyanis kiírta, hogy a kiegészítőim felét nem támogatja (még).
Majd, ha már automata jelentkezik, akkor...
Jó a mellékelt kép a cikkben.
[ Szerkesztve ]
:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////

madstunt
addikt
Én is a sebesség miatt váltottam anno tavaly FFról de nem krómra hanem operára

Piloss
senior tag
Igen, nagyon korrekt kis böngésző lett, az egyik leggyorsabb, de azért vannak még hiányosságai. Például nincs RSS, és helyesírás-ellenőrző és még nem annyira testre szabható.
(#19) lezso6:A fenébe, lebuktattál

onereborn
tag
Viszont stabil!

Samus
addikt
Én jobbat mondok. Mióta felraktam az új FF-et (cserélve a 3.5öt), azóta egyrészt nem frissít, pedig elvileg megjelent a 3.6 stabil, nekem pedig elvileg RC2 van (január 15. a dátum a névjegyben), másrészt működik a horizontális görgetés anélkül, hogy felraknám az egér driverét. Bár ennek lehet köze van a Win7-hez is. Én szeretem őket
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
bejegyzés Firefox 3.6
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- Blu-ray filmek (főként bontatlanok)
- UFF! BONTATLAN Lenovo ideapad 5i Pro "Kis Gamer" Ultrabook 14" -40% i5-1135G7 8/512 Iris Xe 2,2K IPS
- Új BONTATLAN Lenovo ideapad 5i Pro "Kis Gamer" Ultrabook 14" -40% i5-1135G7 8/256 Iris Xe 2,2K IPS
- HP Spectre x360 13-aw0004nn -13,3" FullHD IPS felső kategóriás notebook, ultrabook
- .: ASUS 550J :. - Intel i7-4720HQ - 950M 4Gb - 8GB RAM