Na ezt koszi, mindjart neki is ugrok.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [Jack Hunter:] Közösségi tér konfliktus
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] [Essejó:] MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- [Re:] [bitpork:] Rawulf
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [ollie:] Alsó-Középkategóriás Gamer konfig, 2024 őszén
- [Re:] [FireFox1996:] 2024 őszi fórum peca
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
(#2) gamek!ller válasza gamek!ller (#1) üzenetére
gamek!ller
senior tag
Valamiért nem tudok regisztrálni.. Nem képes elküldeni az Email-t a jelszóval, próbáljam meg később.. Viszont ha arra nyomok megint, hogy folytat, már azt írja, hogy ezzel az email címmel már regisztráltak.. Áhh..
leslieke
Jómunkásember
Várj egy kicsit. Eltart egy darabig, mire megjön az aktivációs e-mail.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
gamek!ller
senior tag
De eleve el sem küldi. Kipróbáltam apám email címével és ugyanaz.
leslieke
Jómunkásember
Gép újraindítással, esetleg a Route66 újratelepítésével probálkozz.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
gamek!ller
senior tag
Másik topikban kaptam már rá választ, a proxybeállításokkal volt a baj, de azért köszönöm.
[ Szerkesztve ]
leslieke
Jómunkásember
Mi volt a megoldás?
gamek!ller
senior tag
Eszközök->Beállítások->Kapcsolat->Internetkapcsolat konfig.->Automatikus proxy detektálást kijelölni (vastaggal van írva)
Javaslom, tedd be a bejegyzésbe.
DonMedve
addikt
Ez így tökéletes!
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
zone
őstag
Úgy működne, ha memóriakártyára telepítem és átteszem egy másik Wave-be?
Az "örökélet" a térképfrissítésekre vonatkozik, ha jól gondolom?
YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
leslieke
Jómunkásember
Szerintem nem működne másik Wave-ben, mivel IMEI számhoz van kötve a licensz.
Az örök élet a licenszre vonatkozik, ami magába foglalja, hogy ha frissebb térkép jön ki, akkor azokat is használhasd.
TomWexX
addikt
Amúgy azt lehet tudni hogy dec 31. után mennyibe fog kerülni az örökélet licensz? Mert most 50€ az eu navi, 40€ a kelet eu!
(beírom ide is mert ez inkább ide vonatkozik )
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
leslieke
Jómunkásember
Erre vonatkozó információt nem találtam.
TomWexX
addikt
Köszönöm a kutatást!
leslieke
Jómunkásember
Annyi változás van a Route 66 oldalán, hogy az az akciót meghosszabbították 2011. június 30-ig.
bokrosolajos
őstag
nekem nem csinál semmit, akármilyen címet írok be kezdő illetve célállomásként, fehér képernyőt kapok és útvonalat sem tervez. Letöltöttem a PC-s 66 Syncet, akkor pedig azt mondja,a telón van már Magyarország térkép, a letöltés gombja pedig inaktív
Ilyenkor mi a helyzet? Tanácstalan vagyok, regisztráljak-e vagy sem. Szeretném kipróbálni a navit, we-travellel nem volt szerencsém
/A készüléket használtan vettem/
TomWexX
addikt
Milyen firmwere van a telefonodon? Lehet nyomnod kéne egy preconfigot, az törölni fog mindent a telódról, viszont a r66-ot is újra rakja! Ha régi firm van rajta, érdemes frissíteni is!
leslieke
Jómunkásember
A térkép verziója rendben. Én is a preconfigot javasolom.
[ Szerkesztve ]
bokrosolajos
őstag
JF2. Még sosem frissítettem firmware-t.
A regisztrációt akkor egyelőre hanyagoljam?
TomWexX
addikt
A regisztrációt addig mindenképpen hanyagold amíg nem működik rendesen a r66! T-s a telefonod? Mert akkor neked kell eldöntened hogy bevállalod e a frissítést! Csak a gari miatt mondom...nem veszik el, csak körülményesebb lesz! Ha nem akarsz frissíteni, akkor is egy preconfigot meg kéne próbálni!
bokrosolajos
őstag
Köszi. Akkor egyelőre ezt a témát egyelőre hanyagolom.
T-s, eddig minden rendben működik /egyszer rebootolta magát minden belátható ok nélkül/
Híváscsoportokkal sokat szenvedtem, preconfignál kezdhetném előlről, ha jól sejtem
TomWexX
addikt
leslieke: Egy valamit hiányolok a badás r66-ban! Az elöbb olvastam a r66 felhasználói kézikönyvében hogy van becsült érkezési idő/hátra lévő idő egy bizonyos információs sávban! Ezt a beállítások - navigáción belül lehet bekapcsolni, ott viszont nincs ilyen! Hozzáteszem ez nem kifejezetten a badás kézikönyv! Olyat nem is találtam! Szerinted lesz benne ilyen késöbb?
leslieke
Jómunkásember
Minden rendszerre másik verziót készítettek. Ezek szerint ebből kimaradt a becsült idő érkezési idő. Erre nem is figyeltem fel a teszt alatt, mert olyan úton teszteltem, amin fejből tudom a távolságokat és az érkezési időt.
bokrosolajos
őstag
A következő a helyzet :
A Beállítások alatt Saját pozíció, Nekem ott soha semmi nem jelenik meg ...
Ugyanezt használja a r66 is, ott sem jelenik meg semmi
De ha elindítok egy GPS Position vagy egy SendSMSPosition alkalmazást, azok látnak 7-8 holdat és pozíciót is adnak vissza.
Ez normális? Vagy ha kilépek egy GPS-es programból, akkor a másiknál ugyanannyi időt kell várjak, míg rátalál a holdakra?
leslieke
Jómunkásember
Miután ez a program talált GPS jelet, azután a másik kettő azután is a semmit mutatja?
Egy GPS antenna van a telefonban, mindegyik program azt használja.
TomWexX
addikt
mDnie: ez lehet tudni hogy mit takar? Mert nem igazán találtam eddig leírást róla...
bokrosolajos
őstag
Igen, pontosan ez a problémám
Sem a r66 sem a we-travel nem mutatja hol vagyok, csak a GPS Status és SMSposition
leslieke
Jómunkásember
Próbálj meg fw frissítést csinálni, a JI3 nagyon gyorsan talál jelet.
(#26) TomWexX ez hol van a Route66-ban?
[ Szerkesztve ]
TomWexX
addikt
...Beállítások - Kijelző és világítás - Kijelzés a térképen
Ennek a menüpontnak a legalján van, nekem jelenleg nem aktív!
Pontosabban így van írva: mDNIe
[ Szerkesztve ]
leslieke
Jómunkásember
DNIe leírás: http://itszotar.hu/?q=1504
TomWexX
addikt
Ja hogy ez az lenne? Ezt ismerem mert Samu TV-m van.
...és ez mért jó ha benne van egy GPS-ben?
TomWexX
addikt
Közben kipróbáltam. Jobb ha az kikapcsolva marad, mert szimplán megemeli a fényerőt és kisüti a szemem.
leslieke
Jómunkásember
Igen, ezt olvastam én is.
Amúgy ez nem csak az R66-ban van benne, hanem a Wave is tudja, csak a szerviz menüben külön be kell kapcsolni.
TomWexX
addikt
#22 - Ezt a hsz.-emet javítanám!
Ugyanis megvan a becsült érkezési idő stb. csak amikor az alsó sávot eltüntetem akkor az is eltűnik, ha vissza hozom, akkor ott van a jobb felső sarokban egy külön sávban! Tehát ezt is tudja...
leslieke: Te kipróbáltad a szervizmenüs DNIe-t? Én nem erőltetem ezt.
leslieke
Jómunkásember
Azt olvastam róla, hogy jobban meríti az akksit. Mivel így is szép a kijelző, én se erőltetem.
silvergod
őstag
Sziasztok.
Letöltöttem a route66 programot csatlakoztatom háttértárban a telefont.+ van fiók is bejelentkezve.
amikor térképeket akarok letölteni,mindig az az üzenet fogad hogy nem ismeri fel szoftvert a program és futtassam előtte egyszer.
Ez megtörtént már.
ha wifin keresztül akarok csatlakozni akkor meg nem éri el a szervert próbáljam a pc-n
mi lehet a gond?
Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
leslieke
Jómunkásember
A telefonon a Route66-ban felül a szürke kis parabola antenna zöldre váltott, amikor futtattad? Ha megvan a zöld, akkor van GPS-jel, szerintem ezt tekinti első futtatásnak, de ez csak tipp.
Tomekk_
csendes tag
Hello! Hiába a proxy beállítás. fiók létrehozásakor, nekem azt írja a program, h legalább egyszer futassa a programot a telón, ez meg is volt, de akkor sem csinál semmit, nem tudok fiókot létrehozni, memóriakártya bent van, program futtatva, háttértár mód, proxy bejelölve, de semmi...
csorbaa
újonc
Sziasztok!
Sehogy se tudok regisztrálni a Route 66 Sync-re, mert "váratlan hiba" üzenetet küld a kitöltött regisztrációm után, így nem tudom letölteni sem a pár napja vásárolt Európa szoftvert sem. A nem túl bonyolúlt lépéseket követve sem jutottam túl a regisztráción, és a telefonom beállításai is rendben tünnek, de már nem vagyok biztos semmiben.
csorbaa
újonc
Szia!
Sikerült megoldanod a problémát, mert most én is ezzel szenvedek 2 napja?
leslieke
Jómunkásember
Próbáld meg újratelepíteni a Route66-ot a gépen.
csorbaa
újonc
Megpróbáltam ezt is, de hiába. Holnap másik gépre telepítem, hátha arról működik majd. Létehet, hogy tényleg szerver hiba van a Route 66-nél?
leslieke
Jómunkásember
Nem hinném, szerintem ez kliensoldali hiba.
csorbaa
újonc
Egy másik notebook-on sikerült regisztrálnom, és át is töltöttem az autós-gyalogos navigációt, és Magyarország térképet a készülékemre, de offline-ba még mindig nem indul el a navigáció. Ha újból csatlakoztatom a telefont a Route 66 Sync.hez, akkor azt jelzi, hogy nincsenek letöltve a telefonra a térképek, hiába másoltam át a notebookról többször is. Szinkronizáltam többször is a telót, és a gépet, rendben átmásolta a térképeket, de hiába. Jelzi a program, hogy a memóriakártyán vannak az adatok, de így sem indul a navi. Próbáltam más memóriakártyával is, de ugyanaz a gond. Nem értem.
adamkempo
újonc
Nekem az lenne a problémám, hogy letöltöttem a számítógépre a Route 66-ot... utána az "Eszközök/Navigácós Szoftver Telepítése" menüpont alatt próbáltam telepíteni, de már ott abba a problémába ütköztem, hogy nincs a választható lehetőségek közt a Samsung Wave 8500. Valaki tud erre megoldást, vagy alapból rosszul álltam a dologhoz.
A segítségért előre is köszi
leslieke
Jómunkásember
Regisztráció megvolt? A telefon háttértár módban legyen csatlakoztatva a géphez, mert az R66 csak úgy látja.
Yeffy
veterán
Köszi a bejegyzést, lassan aktuális lesz, sokat segített!
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
leslieke
Jómunkásember
Szívesen. Sok embernek segített, így nem volt haszontalan leírni.
bejegyzés A Samsung S8500 Wave és a Route 66
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- Új!Beelink GTi12 Ultra Mini PC+ eGPU Dock
- ASUS ROG G513RW-HF096W / RTX 3070Ti / Ryzen 9 6900HX / 16GB DDR5 4800 / 1TB NVMe SSD gamer laptop
- 4 db Palit RTX 3060 Ti Dual 8G GDDR6
- XPS 9500 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H GTX 1650 Ti 32GB 500GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Ritkaság! HP Pavilion 17 laptop (17,4FHD/I5-G4/16GB/256SSD/Nvidia2GB)