- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- gerner1
- Hieronymus: Három júniusi képem
Új hozzászólás Aktív témák
-
net84
őstag
Érdekes vásárlási megközelítés. Jó volt olvasni.
Kicsit több mint fél éve voltam hasonló cipőben. Úgy álltam neki, hogy elvakultan VW konszern családi autót kerestem. Minimum kombi, de inkább egyterű és abból is 6 vagy 7 személy minimum. Aztán már a Transportereket nézegettem.Ja, és benzinest a 2.0 PD dízel helyett, bármilyen színben, csak feketében nem... Egy szabályom van, autót csak akkor próbálok ki, ha ténylegesen meg akarom azt venni (előtte át kell mennie minden teszten, átvizsgáláson, addig nem érdekel). Az asszony autóit is mindig így vesszük (igaz azt is én viszem el kipróbálni, ő csak azután hajlandó vezetni, ha a neve bekerült a forgalmiba).
Az előző autónkat úgy találtam, hogy elmentünk egy Octavia miatt bejelentkezés nélkül egy kereskedésbe (ezt én is jobban szeretem, mint az előkészített autó bemutatást). Amíg kintről nézegettem, feltűnt egy ronda seggű Toledo 5p, amin indokolatlanul nagy kerekek voltak. Azt sem tudtam eszik-e vagy isszák a SEAT márkát akkor. Az eredetileg kiszemeltet meg sem néztük, 3 nappal késő a SEAT-tal jöttünk el. 8 vagy 9 évig volt meg a tervezett 2-3 év helyett. Ráment az árának a kétszerese minimum, de imádtam. Ehelyett kerestünk egy még nagyobb, de benzines gépet. Nem jött össze most sem.
Véletlenül láttam meg egy Jeep-et, amikor egy Sharan-t mentünk volna megnézni. Persze, hogy kikértük a kulcsát annak is. Még poénkodtunk is, hogy annó is így kezdődött és végül nem azt vettük, amit eredetileg elterveztünk... 2 hónapig a netet bújtam a Jeep-ek miatt.
Veled ellentétben én nem voltam hajlandó engedni az extrákból. Ami meg volt a Toledo-ban, az kellett az utódba is (teljesen mindegy, hogy mi, legyen bent). Teljesítményben és típusban előbb kötöttem kompromisszumot a teljes autókeresés ideje alatt. Az asszony talált egy felszereltségben passzoló Jeep Renegade-ot 2 "apró" hibával... Dízel és fekete. Nyaggatott, legalább nézzük meg. Megnéztem, beindítottam, elvittem próbaútra = megvettem...Így lett a benzines nagy családi autó helyett egy nem túl nagy, fekete és dízel "terepjáró"...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali notebookos kérdések órája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LEGO klub
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- BestBuy topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Microsoft Office és Office 365 topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ZBook Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB magyar vbill ujjolv IR kam gar
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - Ryzen 7 5700 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest