- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Jól árasított edzett üvegek Samsung Galaxy A54-hez és POCO X6 PRO 5G -hez
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Valami készül...
- Gurulunk, WAZE?!
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- Digitális Állampolgárság Program
Új hozzászólás Aktív témák
-
Most semmi nincs.
És a legnagyobb gond az, hogy nem tudod, mit látnak még onnan. Még nagyobb gond az, hogy nem tudod, milyen backddor van az appjukban, amivel ha kell, zombihálózatba tudják rántani az eszközeidet, vagy felhasználni dezinformációs célokra, stb. Nyugi, hogy kreatívabbak mint gondolnád ."Aha szabad országok, akkor Magyarország se tartozik ebe a kategóriába pl a pegasus ügy után"
Amúgy ez ilyen szempontból tényleg gáz itthon, de attól még a kínaiak nem lesznek kevésbé gázosak. És ha szerinted itthon és pl. US-ben gáz, ami megy, akkor nem értem, hogy Kína esetében miért nem? Ezért írtam fentebb, hogy jobb, ha kerüli a bármilyen adatszolgáltatást végző dolgokat.[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
Jó, hát hinni lehet, hogy kötelezve vannak, de a kiderült dolgok is olyasmik, hogy ha akarnak, belenéznek, de az meg minden faxni nélkül megvan pl. itthon is, hogy a telefonszolgáltatóknál a hívásokba bele lehet hallgatni, a net előtt is megvolt.
És megint csak; a nyugati társadalom (nem mellesleg a szövetségeseink) nem úgy működik, mint a kínaiak. Nem olyan motivációkkal, nem olyan célokkal. (BTW a kínaiakról elég sok bizonyíték van, nem sejteni lehet.)Mutogatni való hater díszpinty
-
Így akár igen.
@Lenry : Jaja :S Elég gáz ez a tendencia. Kamerát tuti magamnak építek
@Bul07 : Illetve érzek némi eltérést aközött, hogy államilag támogatják/kérik a kémkedést, meg aközött, hogy egyes cégek gyűjtenek adatokat, és amikor kibukik a disznóság, akkor vegzálva vannak. Az meg minden államnak alapérdeke, hogy amikor a titkosszolgálat hozzá akar férni törvényesen valamihez, akkor adni kell hozzáférést.
[ Szerkesztve ]
-
Ahol van felvétel, ott mindenhol nézik az alkalmazottak, ez nem éppen meglepő, meg nem új
De különben semmiben sem jobb, tehát olyasmit, aminek muszáj valami szolgáltató szerverével kommunikálnia, nem vennék, se kamerarendszert, se okosotthon, sem semmi.(Azt nem is mondom, hogy milyen backdoor lehet bármelyik kínai alkalmazásban, telefonban.)
-
Nekem ez ott bukna meg, hogy Sziamiau, tehát bármi lehet a szoftverében... És valószínűleg bármi van is.
De az tuti, hogy baromi hasznos, még az olyan random működésű is, mint ami nekem vanMutogatni való hater díszpinty
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Macbook air 13 m1 8gb 256gb gyári garanciával
- Intel Core i7-8700K + ASUS ROG MAXIMUS X APEX Alaplap
- Hyperx Alloy Origins Core (TKL, linear red kapcsoló)
- Új Asus ROG Strix G15 WQHD 165Hz Ryzen9 6900HX 16GB 512GB Nvidia RTX 3080 8GB 150W Win11 Garancia
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett - 2 év Care Refresh biztosítással
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest