- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Jól árasított edzett üvegek Samsung Galaxy A54-hez és POCO X6 PRO 5G -hez
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Valami készül...
- Gurulunk, WAZE?!
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- Digitális Állampolgárság Program
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Jó legyen bizonyíték
De egy átlag embernek aki dolgozik a soron vagy egy hivatalba mereszti mi félnivalója van attól hogy mondjuk a porszívó elküldi a háza alaprajzát Kínába, szerintem semmi
Persze ha olyan helyen dolgozik akkor ne Kínából rendelje a telefonját(#13) Apollyon
Aha szabad országok, akkor Magyarország se tartozik ebe a kategóriába pl a pegasus ügy után
Mert már nálunk is ez van ha kiállsz magadért simán keresztbe tesznek(orvosi kamara, tanárok, és ki tudja ki lesz a következő)
És naivság azt hinni hogy nyugati országokban nem használnak ilyen szoftvereket akár tömegesen is, csak nem buknak leNa de hagyjuk ez is hitvita
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Mert a nyugati hírszerzők nem kötelezik őket kémkedésre, ó dehogynem csak max nincs írásos nyoma
Aztán persze kiskaput is csinálnak nekik hogy még véletlenül se tudjanak a cégnél róla így nyugodtan tagadhatnak, közben meg akkor hívják le az adatokat amikkor akarják, ha meg olyan van csinálnak papírt hogy hivatalosnak tűnjönEgykutya az egész, csak egyik oldalon lehet sejteni a másik oldalon meg jól titkolóznak
Mint a magyar példa is, megvan az eszközük legyen az bármilyen kicsi titokszolgálat
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Lenry
félisten
igen, ezen elgondolkodtam én is, aztán mivel nem találtam olyan robotot, ami teljesen önállóan, bizonyítottan külső kapcsolat nélkül tudná ugyanezeket a funkciót, így úgy döntöttem, hogy nem érdekel a dolog.
nem arról van szó, hogy "tőlem úgyse tudnak mit ellopni", hanem hogy "jó, akkor lopjad, leszarom"Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Apollyon
Korrektor
Nem néztem utána hogy működik Imre, de ha le lehet tiltani az alkalmazásról és magáról a porszívóról is a külső netet, és ha olyan a telefon és az alkalmazásban is lehet állítani a tárhely hozzáférést is, akkor még lehet egy relatíve biztonságos eszköz.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
bul07
nagyúr
Mert miért jobb ha nem keletre hanem nyugatra küldi az adatokat, és nem keleten röhögnek hanem nyugaton
Jó példa erre a Tesla mostani dolga [link]( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Macbook air 13 m1 8gb 256gb gyári garanciával
- Intel Core i7-8700K + ASUS ROG MAXIMUS X APEX Alaplap
- Hyperx Alloy Origins Core (TKL, linear red kapcsoló)
- HP EliteBook x360 1040 G8 (407P5UC) - ÚJ 14" üzleti notebook - i7, 16GB, W11 pro - Touch, 1000nit
- Új Asus ROG Strix G15 WQHD 165Hz Ryzen9 6900HX 16GB 512GB Nvidia RTX 3080 8GB 150W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest