Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:15:23

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9468) zavatar


zavatar
csendes tag

Köszönöm szépen a választ! Ez is azt igazolja, hogy igencsak körültekintőnek kell lenni.
Tehát a problémám az volt, hogy a visszapartícionálás (gyárira szkriptel) után a külső SD-t a CP5.3-v1.00 (4.1.2 rom) nem látta. Így nem is mertem TWRP-t flash-elni a 4.4.2 telepítéséhez amíg ez a probléma meg nem oldódik. Mivel a factrory reset nem segített ezért végül az az ötletem támadt, hogy újratelepítettem a CP5.3-v1.00-et. Intstall után a ROM szépen indult és így már helyreállt a rend. Látható volt a külső SD és a belső 2 Gb-os SD is. :))
Innentől viszonylag könnyen és gyorsan boldogultam a 4.4.2 telepítéssel hála a rom telepítéséhez mellékelt részletes .pdf leírásnak.
TWRP telepítés, partícionálás szkriptel (így kb. 2,2+500 as lett ) majd ROM+GAPPS install. A rom szépen elindult kezeli a MIBand-et viszont legnagyobb sajnálatomra nekem nagyon szívja a rom az aksit...
Olvasgattam és lehet, hogy a nem megfelelő kernel okozza a problémát... A Needromon a fejlesztőnek van kernele hozzá, de egyelőre nem merem futtatni... Mert mi van ha nem indul utána a rom vagy akár a TWRP se és akkor, hogy teszem vissza a jelenlegit? Ahhoz nincs szkriptem. (Van ugyan a gyári állapotomról MTKDT mentésem... de hát, nem szívesen használnám.)
Így most visszaállítottam TWRP alól a CP5.3-v1.00 mentésemet ami stabilan megy. Ám így ismét nincs MiBand. :(

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.