Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geffry
aktív tag
Én tartom a véleményem amit már más fórumban is kifejtettem: szerintem nem semmi értelme most 5xxx radeont venni. Semelyiket. Drágák és semmi nincs amihez kellenének.
Maximum ha valaki végre magas felbontáson akar krízisezni...
Röviden: nem a radeonista szólt belőlem, csak az szúrt szemet hogy kb egy pár fekete fröccsöntött papucs is lehetne abban a gépben... mégcsak a monitoron sincs semmi infó.Egyébként mindennek két vége van, szóval abban is van igazság amit mondasz.

-
Geffry
aktív tag
Nem akarok okoskodni de ez a kép kb semmit nem mutat és így az egész cikk picit értelmetlen. Az egyetlen számomra megdöbbentő információ amit tartalmaz az hogy jövő tavasszal?! Ez most komoly?
Nem mintha több gpu erő kéne nekem mint amit a 4670em nyújt, de az árverseny érdekében kicsit összeszedhetnék magukat. Az AMD-nek semmi oka nincs így az árcsökkentésre. Csodálom hogy még nem emeltek....
Továbbá szerintem ha ennyire erölködnek azon hogy "híreket" adjanak az új cuccról, az csak azt jelentheti hogy gáz van...
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG STRIX RTX 3070ti OC EDITION
- XFX Speedster SWFT 319 Radeon RX 6800 CORE 16GB 256bit, ALZA számla és garancia 2027.10.13-ig!
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia ALZA)
- 27% - ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XT OC 20GB GDDR6
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600G 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax Aero Mini ECO 650W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest