Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
azért szerintem ez is szépet szólt
de szerintem tesznek a fermibe a biztonság kedvéért a cuda meg fiziksz mellé egy kis hasadóanyagot is, hogy cudanagy, teljesen realisztikus pukkanás legyen ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
mephi666
nagyúr
ez olyan "hoztak is ajándékot meg nem is..."="mutattak is valamit meg nem is"
megy az etetés meg a vakítás... valamit szed szerintem a marketingrészleg, mert ilyen idióta stratégiával dolgozni, mint amit az elmúlt években csinálnak, ez már kriminális... egyre hiteltelenebbé válik a cég, de legalább cikkeznek/beszélnek róla... ez is valami... mindenesetre örülnék, ha a karácsonyi szünetre küldenének kis cuccot, hogy jobban teljesen a napjaim ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Samsung kuponkunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Macska topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PlayStation 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
de szerintem tesznek a fermibe a biztonság kedvéért a cuda meg fiziksz mellé egy kis hasadóanyagot is, hogy cudanagy, teljesen realisztikus pukkanás legyen ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

megy az etetés meg a vakítás... valamit szed szerintem a marketingrészleg, mert ilyen idióta stratégiával dolgozni, mint amit az elmúlt években csinálnak, ez már kriminális... egyre hiteltelenebbé válik a cég, de legalább cikkeznek/beszélnek róla... ez is valami... mindenesetre örülnék, ha a karácsonyi szünetre küldenének kis cuccot, hogy jobban teljesen a napjaim