Hirdetés

2020. január 29., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#9) h3lios


h3lios
(addikt)

Engem az F40-es Ferrari jobban csábítana, mint a bogár... :D De most eléggé rottyon vagyok anyagilag, hála a valós autómnak, valamint 1 komplett szoba felújításnak.

A Snowspeeder nálam kiesik, vagy csak valami ultra nagy akcióban veszem meg, ugyanis borzalmas az ár - érték aránya, akár 1 Slave 1-hez képest is. (amire sajnos szintén nincs fölös 60-am). Azt elvitte ugyanis a Silent Mary... :D Legkirályabb készletem jelenleg + a 8 figura miatt (oké az orrdísz annyira nem számít) nagyon jó lesz, ha megszűnik a gyártás. Úgy láttam ebay-en elég drágán majd 160-200 ezerért mennek a 800-900 elemes sima hajók. Ez a maga 2300 -as elemszámával simán megérős kategória lesz majd.

A falcon miatt majd vérzik a szívem, mert addigra még csak-csak összekapálnám az árát, de nem tudnám hova rakni. Mivel az ágy elviszi az amúgy kis szobám felét nem maradt 1 négyzetméter helyem neki...

Egyébként a Saturn 5 az tuti vétel lesz és mivel ahogy írtad is magas készlet a hellyel sem lesz gond. Arról nem is beszélve, hogy rohadt ikonikus szett és nagyon jó az árérték aránya is.

Kíváncsi vagyok, hogy a Last Jedi kapcsán miket adnak ki, majdnem kivétel nélkül drága lesz majd. Remélem lesznek király új űrhajók, akár új lépegető. 150 -130 $ -os készletekre kíváncsi leszek.

Azt sem bánnám, ha kiadnának 1 UCS First order Destroyert a következő évek során. Az Executor már úgyis 2011-es, a te 2002-es simádról meg már ne is beszéljünk. :)))

B-tag: H3lios#2825

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.