Hirdetés

2023. szeptember 27., szerda

Gyorskeresés

(#1) PowerBuldog

PowerBuldog
veterán

Nem semmi! :R Én is LEGO-zni akarok. :O

Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html

(#2) tdd587 válasza PowerBuldog (#1) üzenetére

tdd587
őstag

Nekünk már késő... na majd a gyerkőcökkel a fa alatt.

Life is too short for boring Hi-fi. Danes don't lie.

(#3) Syl válasza tdd587 (#2) üzenetére

Syl
nagyúr

Nem kicsit. Nekem már a lányom is egyetemre jár. Még pár év és lehet unokákkal játszhatok :DDD

If you don’t read the newspaper, you’re uninformed. If you do read it, you’re misinformed.

(#4) Maxentius válasza tdd587 (#2) üzenetére

Maxentius
addikt

Francokat, legózni sosem késő! Csak legyen az embernek elég ideje és helye rá! :)

Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC

(#5) maláj

maláj
őstag

türelmes ember lehetsz :DDD

(#6) KAMELOT

KAMELOT
titán

Amarha állat. Még annó én is mindig ezt akartam megvenni....eszméletlen drága volt akkor.
És csak bécsben lehetett kapni. BRUTÁLIS! :R :R
Én is nagy LEGO fanatik voltam. Már áttértem NŐ fanatizmusra! :D

V1200 - 18CORE - SUPRIMX

(#7) shadeofme válasza KAMELOT (#6) üzenetére

shadeofme
tag

Az mar kicsit dragabb "jatek", de ketsegtelen mas az elmeny. :DDD

Ha privit irsz, tedd hozzá, h mi érdekel, mert több cuccot is hirdetek.

(#8) LÁZ válasza KAMELOT (#6) üzenetére

LÁZ
addikt

Azért meg lehet találni az arany középutat :DDD

@ 1-2. a lego all time fun, erre vannak ezek a komolyabb készletek, én se mai gyerek vagyok :DDD

@KAMELOT: most se más a helyzet, nekem pár éve a 10030 70be volt, most meg 1000dolcsi alatt nem is találsz még az ebayen se...

[ Szerkesztve ]

insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween special figurák-Toysrus Bricktober 2022)

(#9) Plazmacucci

Plazmacucci
félisten

Juuj legó :D De szerettem. Most is van egy rakat de szétszedve, elrakva az utódoknak. Egyébként azóta nem legózok mióta bejöttek a filmes adaptációk. Semmi fantáziát nem látok a filmekből lekopizott legókban. Sokkal jobb volt a régi őrhajós szett mint pl. a Blacktron, M-tron, Space Police,vagy Spyrius széria/ Ice Planet széria. Azokban volt fantázia, vagy csak a korom mondatja velem, hogy a régi az eredeti meg ötletesebb?
MInd1, van valami weboldal ahol ilyeneket lehet skubizni? És van piaca itthon a használt legónak?

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#10) Plazmacucci válasza Plazmacucci (#9) üzenetére

Plazmacucci
félisten

fuck yeah

(#11) LÁZ válasza Plazmacucci (#9) üzenetére

LÁZ
addikt

A lego.com-on utánanézhetsz, már szállitanak MO-ra is, a használt lego nem nagyon megy itthon, csak a komolyabb készletek, vagy a tényleg régiek, ebayen esélyesebb hogy jó pénzért túl lehet adni rajta, de tájékozódásnak ott a vatera. ;)

insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween special figurák-Toysrus Bricktober 2022)

(#12) Plazmacucci válasza Plazmacucci (#10) üzenetére

Plazmacucci
félisten

ilyet szeretnék szerezi

(#13) PC-rev-RM válasza Plazmacucci (#9) üzenetére

PC-rev-RM
tag

Hogyne lenne weboldal! Például, de vannak itt más oldalakra is linkek. Pont a napokban akadtam rá, mert a Karácsony felé közeledve mindig előjönnek az emlékek, imádom a mai napig a legót, csak sajnos nem engedhetem meg magamnak. Elég komolyan űzik itthon is néhányan, de van egy megalomániás ürge Amerikában, aki összerakott egy anyahajót!

Ja, el is felejtettem, ebay linkekkel.

[ Szerkesztve ]

"My GPU maker took more money from me than yours did from you! My GPU maker is #1!"

(#14) PowerBuldog válasza PC-rev-RM (#13) üzenetére

PowerBuldog
veterán

Na ez tuti nem normális. :Y

(#15) PowerBuldog válasza Plazmacucci (#10) üzenetére

PowerBuldog
veterán

Nekem ilyenem volt. :)

(#16) Plazmacucci válasza PC-rev-RM (#13) üzenetére

Plazmacucci
félisten

Találtam egy oldalt ahol 50es évektől kezdve, nagyon sok legó katalógus be van szkennelve.
[link]

(#17) Plazmacucci válasza PowerBuldog (#15) üzenetére

Plazmacucci
félisten

Ú nekem van is. Meg a terra kutató vagy mi a túró :) A nagyra sose volt pénzem. És ezek még tök ötletesek.

(#18) LÁZ válasza PowerBuldog (#15) üzenetére

LÁZ
addikt

Vmiért engem a space sorozat még puhapöcsü koromban sem vonzott, régen inkább autós dolgaim voltak, meg egy nagyfajta vitorláshajó.

(#19) LÁZ válasza Plazmacucci (#16) üzenetére

LÁZ
addikt

Sőt, van egy bunker, ahol az eddig legyártott összes készletből van 1 doboz elrakva ;]

(#20) Plazmacucci válasza LÁZ (#19) üzenetére

Plazmacucci
félisten

Ide kell betörni, nem a bankba :)
Nekem még a víz alatti legóvilág tetszett az "újak" közül. Olyan '97 környékéről.

(#21) tdd587 válasza Plazmacucci (#10) üzenetére

tdd587
őstag

Nekem is ez volt az utolsó (mtron és blacktron), amikor még kaptam legót. Aztán jöttek a lányok...

De addig természetesen csak űrlegó.

(#22) LÁZ válasza Plazmacucci (#20) üzenetére

LÁZ
addikt

A karácsonyi legózásom sztem bejövős lesz neked ;]

(#23) LordVader80

LordVader80
senior tag

BRAVO! Köszönjük az újabb cikket!
Esetleg kérhetek egy képet a StarDestroyer-rel együtt? :B Az lenne az igazi!!!!

May The Force Be With You!

(#24) Plazmacucci válasza tdd587 (#21) üzenetére

Plazmacucci
félisten

Igen, jöttek a lányok, aztán elmentek és maradt a legó :DDD

LÁZ:
alig várom :)

(#25) tdd587 válasza Plazmacucci (#24) üzenetére

tdd587
őstag

Azért az kemény, amikor összeülnek a gyerekek, előkerül egy régi legó 1988-ból és én legózom, ők meg csak néznek, hogy bármit meg lehet építeni belőle (némi fantáziával persze).

Valahogy a mai gyerekek a legóval is csak úgy játszanak, mint egy kész játékkal. Nem kombinálnak, csak könyvecske elő, űrhajó megépít, aztán többet szét sem szed. Régen vért pisilve csináltam X-winget, meg imperial walkert mtronból meg blacktronból... elég színes is lett meg csak emlékeztetett a filmben szereplőre, de nem is a dobozból húztam elő, mint valami készterméket...

(#26) LÁZ válasza tdd587 (#25) üzenetére

LÁZ
addikt

Hát, igen, régen mi is sok sok nyarat legóztunk át, hárman-négyen, mindenki választott egy szint, és abból felhúzott egy pecót magának, meg egy melóhelyet, ami éppen akart lenni, és csak utána kezdődhetett a játék. Lanovkától a liftes házig volt ott minden :D

@LordVader80: Sajna az még nem megy, mert a romboló otthon van a balcsinál, a pesti lakás meg nem compatible a 95 centijével :DDD , de dolgozom a problémán

[ Szerkesztve ]

(#27) Plazmacucci válasza tdd587 (#25) üzenetére

Plazmacucci
félisten

Igaz. Szerintem sem túl motiváló, hogy veszel xwinget meg tök tudja mit.
Ezek voltak eredetiek:

meg régen a doboz hátulján volt pár fénykép, hogy még miket lehet belőle építeni kb.

(#28) PowerBuldog válasza tdd587 (#25) üzenetére

PowerBuldog
veterán

Én lánctalpas alien tankot csináltam magamnak annó. :D

(#29) daninet válasza Plazmacucci (#10) üzenetére

daninet
veterán

mindig ilyet akartam :O :O
volt egy mentőhelikopterem, az volt a legnagyobb legom, de 20 perce guglizok és semmi :(
A dobozon egy összeomló hídnál mentett, volt két pilótafülke, és hátul még egy nyitott utastér is ahol volt egy csörlő. Ez most a karácsonyi legozásról jutott eszembe, azt is akkor kaptam, nem tudtam aznap éjszaka aludni :)

PowerBulldog: Én meg versenyautókat, és olyan gyorsan toltam körbe-körbe őket, hogy párnak elolvadt a tengelye :D

[ Szerkesztve ]

Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>

(#30) Tubica

Tubica
senior tag

Nekem ez a tűzoltóság van meg. Sajna már nincs meg hiánytalanul, de szépen felépíthető :)

[link]

Tubica: A tubásokra kitalált vicces meghatározás.

(#31) PC-rev-RM válasza Plazmacucci (#16) üzenetére

PC-rev-RM
tag

Na hát ez szuper! Én csak olyan oldalt találtam, ahol a borítójukat nézegethettem, köszönöm!

#27: igen, az volt benne a legjobb, hogy azokhoz nem volt útmutató, önerőből kellet összerakni, de a sikerélmény páratlan volt!

daninet: írd le a számát, kíváncsi vagyok, megtalálom-e!

[ Szerkesztve ]

"My GPU maker took more money from me than yours did from you! My GPU maker is #1!"

(#32) LÁZ válasza daninet (#29) üzenetére

LÁZ
addikt

Lego készlet adatbázis :D

(#33) Plazmacucci válasza daninet (#29) üzenetére

Plazmacucci
félisten

Én meg tépem a hajam, hogy kicsi koromban miért nem raktam el bontatlanul az összes legómat :DDD
Szvsz megvan majdnem mind, csak egy méteres dobozba beleömlesztve. Útmutatók szanaszét.

viszont a polcomon van egy ilyen:
[link]
meg egy ilyen:
[link]

Egyébként találtam egy oldalt az űr legók generációiról!

(#34) PC-rev-RM válasza tdd587 (#25) üzenetére

PC-rev-RM
tag

Bármit, így igaz. Ez a világ legjobb játéka, iszonyatosan fejleszt.
Én egyedül legóztam, de a készletek összekeverésekor születtek a legjobb dolgok, vagy amikor egy általad nem birtokolt legót a prospektuson látható kép alapján raktál össze a saját alkatrészeidből, az állat volt!
Éjszakába nyúló legóépítés, szanaszét forgácsolt ujjbegyek, de jó is volt!
Nem véletlen az erős párhuzam sem a pc és a legó között.

[ Szerkesztve ]

(#35) monosgeri21

monosgeri21
tag

Ugyan már, sose késő. AFOL :K

(#36) PowerBuldog válasza Plazmacucci (#33) üzenetére

PowerBuldog
veterán

Nekem 2 5L-es popcornos dobozba vannak az alkatrészek ami túlélte a gyerekkorom :D

(#37) daninet válasza LÁZ (#32) üzenetére

daninet
veterán

végignéztem a chopper, helicopter, rescue szavakat de nem találtam meg :(
Hazamegyek ma, megkeresem az útmutatóját, minden el van rakva szépen :)

Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>

(#38) LÁZ válasza daninet (#37) üzenetére

LÁZ
addikt

Tessék parancsolni :D ;)

(#39) tdd587 válasza PC-rev-RM (#34) üzenetére

tdd587
őstag

Évekig gondolkodtam rajta, hogy szétosztom majd az űrlegóimat az aprónép között, de láttam, hogy nem legóznak, így elvetettem az ötletet. Majd ha lesz saját gyerkőc, játszom vele és építünk együtt.

Amúgy én is elképedve láttam, hogy most már nincsenek ötletek se a doboz hátoldalán. Most annyi van, hogy vedd meg és... kérjél másik legót, ha tie fighter-t szerettél volna kapni és nem x-winget.

De azt is be kell vallanom, hogy 30 felett is lehidaltam, amikor pár hete Londonban bementem egy nagy lego store-ba és ki volt rakva a nagy millenium falcon. Horror áron persze... de az mindegy is, nem akartam megvenni.

(#40) LÁZ válasza tdd587 (#39) üzenetére

LÁZ
addikt

A kisebb, és az 'átlagos' készleteken vannak variációs lehetőségek, csak ami nagyon specifikus azon nincsenek sztem, merthát egy tantive iv-ből ha belerokkanok se tudnék egy super star destroyert gyúrni :DDD

(#41) tdd587 válasza LÁZ (#40) üzenetére

tdd587
őstag

A super star destroyer-t is láttam, na az valami 1 méter feletti darab már, talán 600 fontért...

(#42) LÁZ válasza tdd587 (#41) üzenetére

LÁZ
addikt

na igen, egyébként meglepően jó árak vannak a lego.com-on, és most már szállitanak hozzánk is, régen a Star Destroyeremet is 200 helyett 100 usd-ért akciózták, vettem is volna 2-3 készletet, de akkor még 'sorry we dont ship to your country' volt.

(#43) aram01

aram01
nagyúr

gratulálok tök jó :K

Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...

(#44) LordVader80 válasza tdd587 (#41) üzenetére

LordVader80
senior tag

lego.com-on "csak" 118.000 forintért lehet megrendelni a SSDestroyert :K
600 fontnál azért barátibb :K

[ Szerkesztve ]

May The Force Be With You!

(#45) daninet válasza LÁZ (#38) üzenetére

daninet
veterán

Hoppá :Y
ez volt az [link]

(#46) aram01

aram01
nagyúr

a halálcsillag (félkész) mennyibe megy?

(#47) LÁZ válasza daninet (#45) üzenetére

LÁZ
addikt

csak meglett :D , de hogy miért a trike-ot mentik :F :D

(#48) aram01 válasza LÁZ (#47) üzenetére

aram01
nagyúr

mert az elsüllyed ;]

(#49) LÁZ válasza aram01 (#48) üzenetére

LÁZ
addikt

igy mindjárt más :DDD , btw a death star-nál elég nagy a szórás, 2 fajta van, a berendezett, és a félig lerombolt, ha szerencséje van az embernek 200-250 usd között meg lehet csipni., boltba asszem 100k fölött van itthon.

(#50) aram01 válasza LÁZ (#49) üzenetére

aram01
nagyúr

100k :Y jó nekem a 200 dodo is

Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.