Hirdetés

2020. szeptember 22., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#36) Quent1n válasza DarkByte (#21) üzenetére


Quent1n
(aktív tag)

Azt látom hogy hegesztik folyamatosan a Source motort de nekem mégis tul plasztiknak tűnik, egy ilyen világhoz. A hülyén rohangáló zombik meg inkább viccesek mint félelmetesek szerintem.

A Killing Floor-ra gondoltam valóban. Nekem se jött be olyan hűdenagyon, de ár/értékbe jobban mint az L4D.

Eugene Roe: Meg lehet oldani csak pénz és idő kérdése. Jó példa a remekül optimalizált CoD4 pl. Azzal a motorral megoldható amit írtál szerintem. Amennyivel túl van árazva a L4D abból a plusz nyereségből igazán költhetnének a még a fejlesztésre.

Jaka: A zombik valóban pofásodnak de a turbó mozgásuk elég vicce szerintem. A zombi az kb az a zombi ami a RE filmekben és játékokban van. Szerintem. Karakterek tekintetében nemtom miért nem lehetett meghagyni az előző garnitúrát is és bepakolni még egy rakattal, kis rpg beütéssel. Sokat dobna a game-n, szerintem.

steam320 : A trailerek alapján nem lesz teljesen más. Lehet hogy sokat fog változni de az is lehet hogy nem. Amit idáig láttam abból kiindulva csak "pénzkicsaló akció". De valóban ez az én szemszögem, és legyen Neked igazad mert én is egy jó játékot szeretnék!

[ Szerkesztve ]

Ha a fényt akarjuk, el kell fogadni az árnyékot is...

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.