Hirdetés

2019. január 23., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#43) Racecam válasza sheratan (#36) üzenetére


Racecam
(HÁZIGAZDA)

Ez így egy konkrét és korrekt hozzászólás, amivel már érdemes "vitatkozni". :K

Sok mindenben igazad van és én most tényleg csak a LeEco és azon belül is a LeMax 2 telefonnal kapcsolatban tudlak cáfolni, mert ahogy írtam ezzel a készülékkel van lassan több éves tapasztalatom.
Ahogy ->Raizen<- is írta, a LeEco-nál nem kell "félni" a gyári szoftverektől, mert nagyon jól működnek és abszolút kihasználják a telefonban rejlő lehetőségeket. Ami a bibi, hogy ezek bizony nem tudnak magyarul, csak kínai, indiai és angol nyelven elérhetőek.

Akinek ez nem felel meg, nos annak valóban szükséges valamilyen custom ROM-ot feltenni a telefonra. Ebből viszont, szintén írtam, elég nagy a választék. Kezdve aureeel fórumtársunknak a gyári EUI szoftveres alapra készült ROM-jával teljesen magyar nyelven, illetve a Cuoco fejlesztőcsapat hasonló megoldásain keresztül a LineageOS CyanogenMod kerneles verziótól a különböző nagyrészt Orosz fejlesztők Nougat-os megoldásáig. (Van Omni kerneles verzió is, illetve bizonyos ROM-ok működnek Omni kernellel is.)

Igen, ezeknél a ROM-oknál előfordulnak néha kisebb hibák, nem tökéletesen működő funkciók, de hidd el nekem, hogy én aki rendszeresen olvassa az XDA topicokat állítom, hogy ezeknek a felhasználók által jelzett "hibáknak" majd 90%-a user error... :U (Egyébként hihetetlen sötétség van néha ott is, fájdalmamban sírva olvasom sokszor... :O )

Egyszóval bizonyára Neked is igazad van bizonyos dolgokban, de szerintem pont a LeEco az amelyikre ezek kevésbé jellemzőek.

Com'è diverso il mondo visto da qui

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.