Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Helyszíni riport Hegyen-völgyön, Chongqing
- Tudástár Óriások csatája - General Belgrano
- Teszt Olcsó USB WiFi AC adapter
- Retro Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Bemutató Bakancslista Route 66 Chicagótól Los Angelesig 3.
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] PLEX: multimédia az egész lakásban
- [Re:] Hegyen-völgyön, Chongqing
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [Essejó:] MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- [Re:] [Jack Hunter:] Közösségi tér konfliktus
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
senior tag
A címből ítélve azt hittem, kapok egy filozofikus eszmefuttatást a játékról, mint cselekvéséről.
Weißturul
senior tag
Ez ennyire fontos?
Bár én 35-40 közé saccolom.
Hass, alkoss, gyarapíts és a Logout fényre derül! | 3dfx rulez | "... úgy szórtad a hedshátokat, mint S3 VGA a hardveresen gyorsított kékhalált" - bacsis | http://bit.ly/tBBPzG <--- Dreamcast topik
DeFranco
nagyúr
Magamhoz akarok viszonyítani, szerintem kb. egy idősek vagyunk.
[ Szerkesztve ]
Weißturul
senior tag
Hát a szavaiból kivéve fiatalként ismerkedett a C64-gyel, tehát lehet, hogy veled egyidőis... Én apámhoz mértem, ő 18 évesen vett egy Commodore-t.
Hass, alkoss, gyarapíts és a Logout fényre derül! | 3dfx rulez | "... úgy szórtad a hedshátokat, mint S3 VGA a hardveresen gyorsított kékhalált" - bacsis | http://bit.ly/tBBPzG <--- Dreamcast topik
Sirandrish
legenda
Én 25 éves vagyok és én is C64el kezdtem..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
ldave
félisten
Hát lassan meglépem a 30. szintet
A Slime draws near! Command?
DeFranco
nagyúr
Há' mondomén, hogy kb. egy korúak vagyunk
Weißturul
senior tag
Az érdekes lehetett kilencvenes években C64-ezni... Nekem legalább Speccym volt
Weißturul
senior tag
Mikkel játszottál?
ldave
félisten
Mikor? Az életem során vagy C64-en vagy mostanában?
Chaser
titán
" Főszereplő a Quake, az év talán '96, az állunk szintén a földön. Csak ámultunk a látottakon." Nekem az első a Doom volt. Nem full 3D-s volt de iszonyat jól elbohóckodtunk számtech órán vele Aztán pár év múlva lett gépem, Q2, igazán nem fogott meg, Doom-ot azt végig vittem. Aztán Q3 Na mondom ez fasza, ez kell nekem. Először úgy kezdtem hogy haver irányította az egeret én meg a bill-t Játékokból szép lassan kinövök, nem kötnek le csak pár percig. Szép, jó, über grafika, bugok minden szinten, vagy ez nem jó vagy az nem jó. De Q3-at mai napig tolom a Q3DM17-en amikor van időm. Amikor összejön egy profi társaság nincs az a hiper-szuper mostani játék amire lecserélném
Autósból meg Insane az örök kedvenc. Egy magyar fejlesztésű game amit valszeg magyarok közül ismernek a legkevesebben Ha jól rémlik szintén '99-es mint a Q3 vagy talán már 2000-es, sok helyen az év autós játéka lett.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
Weißturul
senior tag
tzéhatvannégy, ofkórz
Chaser: Az 1NSANE-t az Invictus adta ki 2000-ben és tényleg sok díjat söpört be
[ Szerkesztve ]
Chaser
titán
Tudom hogy ők adták ki, meg szoktam lepődni ha valaki ismeri elnézek a mostani játékokon, legtöbb közelébe se ér annak a fizikának amit 11 éve összehoztak. Játékélményről meg ne is beszéljünk. És még magyar pálya is van benne birkákkal
szerk: Nem tudom az ilyeneket mért nem adják ki reloaded verzióban, minden eredeti csak modernebb grafikai alapokon. Tuti kasszasiker lenne. MK4-et szerettem még, abból talán idén jött ki a reloaded, de pc-re nem.
[ Szerkesztve ]
ldave
félisten
Hát most így hirtelen elég sok eszembe jut. autósok közül a Test Drive és a Stunt Car Racer volt nagy kedvenc, ugrálósban a Giana Sisters, meg persze még sok más. Lazy Jones zenéje alap a mai napig
Magyar játékok közül megvan eredetiben a Bburago rally és a Boom nevű csoda, asszem 576 kiadásában készült mind a kettő
Weißturul
senior tag
Én Horace-szel, SimCityvel, Manic Minerrel játszogattam
Chaser: szerintem jobb nem bojgatni a múltat. Szép volt, jó bolt, de egy remake nem mindig jó dolog (SM64 Wii és Ocarina 3DS a kivétel). Fanyalognánk, hogy ezt nem így kellenne meg stb védekeznének, hogy a kor igényeihez kellett szabni és a végeredmény nem az lesz amit vártunk. 1NSANE 2, na abba beleférnének a fenti módosítások.
Chaser
titán
Filmből remake lehet bukta, de egy játékból? Minden ugyanaz legyen, ilyen egyszerű, csak grafika legyen ütősebb. Ugyanaz alatt értem menüket, hangokat, esetleg ezekből is lehet reload, de akkor választható legyen. Ugyanígy látnék NFS High Stakesből is egy új verziót, minden ugyanaz, csak grafikailag felújítva. Többször felmerült már ez sok topikban, nem vagyok ezzel a gondolattal egyedül. De úgyse csinálnak, szóval kb lényegtelen kinek milyen elgondolása van ezzel kapcsolatban.
szőröscica
addikt
Az insane-nek volt egy elődje, az is ilyen terepjárós móka volt, de ott tényleg a terepjárás volt a lényeg, nem az agyatlan versenyzés. Annak emlékszik valaki a nevére?
Chaser
titán
Terep
Az Insane-ben sok játékmód volt.
szerk: Ahogy megkaptam első éjszaka végigtoltam az összes bajnokságot Épp az tetszett benne hogy nem csak sima gyorsasági részek vannak, hanem zászlólopás, kapukon átmenés, abból is több mód. Vagy egy meghatározott felé, vagy a pályán levő összeset zsákolni kellett előre megadott út nélkül ahogy az ember gondolja. Ott is a terepjárás volt a lényeg, minden autónak más tulajdonságai voltak. Jah meg a zúzda Összetörni egymást különösebb cél nélkül..csak úgy alapon Kamionok, quadok, rendőrótó', terepjárók... Meg az extrapályák, pl Hold meg extrajárgányok. Hatalmas nagy játék volt, nem véletlenül tarolt sok országban. Nekem autósból pont olyan etalon mint FPS-ből a Q3. Igazából mind2 játék hálóra van kitalálva, de singleplayerben is jól el lehet bohóckodni bármelyikkel.
[ Szerkesztve ]
Chaser
titán
Ez meg a Terep2.
szőröscica
addikt
Nem a terepre gondoltam, az sem tuti, hogy magyar játék.
Lehetett kapcsolni a diffizárakat, meg minden egyebet, tök jó volt.
ldave
félisten
Tejóég, ezzel mennyit hülyéskedtünk még egyetem elején
Chaser
titán
Screamer 4x4?
ldave: Én még most is egyik gépre csak azért raktam xp-t hogy néha tudjak vele játszani, 7-esen sajna nem tudom rávenni hogy elinduljon.
szerk: Jah ez Insanere vonatkozott, Terepet csak megnéztem, nem jött be.
[ Szerkesztve ]
szőröscica
addikt
Igen, köszönöm szépen!
Chaser
titán
Nincs mit. Az egy igazi szimulátor volt, grafikája nagyon odavágott. Engem nem fogott meg épp ezért, a szimulátorokat meg sportjátékokat soha nem szerettem.
lujó55
őstag
Doom 1-2 majd sokkal később 3,
Quake szintén,
Red Alert 1-2-3
CoD
F.E.A.R.
Worms+
Legnagyobb: Pokoli szomszédok. 2D-s, semmi extra, de akkora a sztori és jók a poénok, hogy azóta is No1
Gyerekkoromból C+4 kedvencek: PacMan, IcicleWorks ami van Ubuntura is, nemrég fedeztem fel
így 39 felé hirtelen ennyi jutott eszembe
[ Szerkesztve ]
alien64
újonc
Sziasztok! Gőzerővel keresem a Bburaggo Rally (c64 játék) kódjait. Egyszerűen sehol sem lelem... alien64@freemail.hu Köszönettel: Pali
[ Szerkesztve ]
Pali
alien64
újonc
Szia! Gőzerővel keresem a Bburaggo Rally (c64 játék) kódjait. Egyszerűen sehol sem lelem... alien64@freemail.hu Köszönettel: Pali
Pali
alien64
újonc
Akár megvételre is keresek eredeti C64 - Bburaggo Rally játékot, dobozzal, kódfüzettel!
Ajánlatokat várok: alien64@freemail.hu
Pali
Hirdetés
bejegyzés Miért játszom?
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- Victus 16-e1110nh 16'' FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050 Ti 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600 - 1TB-4TB M.2 NVMe SSD - RTX 3060 12GB GDDR6 - 16/32GB DDR4- GAR/SZÁMLA!
- Microsoft SURFACE LAPTOP 3 13.5" 2K i7-1065G7 16G/512GB TÖKÉLETES AKKU ÉS ÁLLAPOT, ÜZLETBŐL,GARANCIA
- Microsoft SURFACE LAPTOP 3 15.4" 2K i7-1065G7 16G/512GB TÖKÉLETES AKKU ÉS ÁLLAPOT, ÜZLETBŐL GARANCIA
- iPhone SE 2020 128GB
ingyenes kategóriában
- Intel Core i5-4590 Processor
- ÚJ, bontatlan iPhone 16 PRO MAX 256GB natural titanium kártyafüggetlen! 1 év Apple garancia!
- Kontroller gamepad joystick kar konzol játékvezérlő
- Warhammer 40,000: Space Marine 2, Unknown 9: Awakening promo kód AMD Ryzenhez, érvényes 2024.11.02
- Tesla 27gm610bf Gaming FHD monitor G-SYNC és 165HZ