Na, látom a képek szép nagyok lettek , majd átméretezem őket
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (STEELSERIES ARCTIS 7-lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022)
Na, látom a képek szép nagyok lettek , majd átméretezem őket
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (STEELSERIES ARCTIS 7-lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022)
(#2) Psychonaut
Only the best is good enough.
Nem is tudtam amúgy, hogy van Magyarországon is Lego-gyár...
thx, már javítottam
, igen ráadásul a duplokat csak itt gyártják a világon egyedül
Az egyik -ha nem a legjobb- játék volt gyerekkoromban (LEGO). Manapság úgy érzem nem kap elég figyelmet, vagy talán csak feledésbe merült (?)...
A Duplo teljesen más kategória, de a korosztálynak, akinek készült, megfelelő kreatív fejlődést biztosíthat.
Jó lehetett ott a gyárban mászkálni.
[ Szerkesztve ]
Harrrr!!!!
A magyar címer és zászló tetszik, olyan szívmelengető érzés, hogy ilyen idegen időkben gondolnak ilyesmire is.
Akko switchek, Keychron Klube 105, Krytox GPL 205g0 - https://tinyurl.com/ytr3j64k
na igen, mondta is a fejes, hogy ők örültek a legjobban, hogy ide hozhatták a gyárat, és mindenképp bővítenek, de csak az elégséges automatizálással, hogy minél többen dolgozhassanak ott
Ndruu: A prezentáció első kérdése az volt részünkről, hogy a felnőtt marketing miért oly kevés, tán az idősebb korosztály már nem fontos?! A hölgy megnyugtatott, hogy gőzerővel dolgoznak rajta
"Amikor nem biztonságosan viselkedünk magunkkal és a termékünkel szemben, elveszítjük annak a lehetőségét, hogy egy gyermeket vagy egy LEGO vásárlót boldoggá tegyünk"
no comment
[ Szerkesztve ]
Szanaszéjjel vagy irigyelve, én is megnézném a gyárat. Nálunk is mindennapos program volt a legózás...
A nyáron lesz még lehetőség 1 túrára, érdemes nézegetni az oldalt.
Mekkora királyság. Egyszer jó lenne ide tényleg elmenni.
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
Grat az úthoz, egyszer szívesen elmennék én is..
Emlékszem képesek voltunk 10 évvel ezelőtt fel autózni Székesfehévárra hogy tudjunk venni legot..
Imádtam
[ Szerkesztve ]
Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4
kis adalék saját tapasztalásból: anno én is jókat játszottam vele, de mióta a gyerekeim kezében láttam, egész máshogy nézek a lego-ra. látható, hogy hosszú évtizedes tapasztalat gyűlt fel abban, ahogy ezek az elemek ma kinéznek, összeállnak kereké, egésszé. minden kis részlete a gyermeki kéz, képességek, gondolkodás számára tervezett. egyszerűen zseniális.
szerintem
Idehaza van LEGO gyár?
Gyárlátogatás felírva a teendők listájára.
01110011 01101000 01101111 01110010 01110100 01110101 01110010 01101100 00101110 01100001 01110100 00101111 01100010 01101110 01110100 01001111 01010101
Anyád, ez nagyon ott van! Kösz a cikket!
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
Én voltam a billundi Legoland-ben és a múzeumban is, hát ott is több volt a felnőtt, mint a gyerek. Nap végére már megcsömörlöttem a sok kockától
Fantasztikus élmény volt!
A cím alapján azt hittem, hogy az dán cégnél vendégeskedtél, hirtelen eszembe sem jutott az itthoni gyár
http://www.flickr.com/photos/brumi/
Jó az avatarod.
Ez t×k jó, ide érdemes ellátogatni.
Köszi a tippet.
[ Szerkesztve ]
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
Naja, ezek után tervezzük a németországi legoland meglátogatását is, de azt már magunkban
Update:
Elfogtam egy linket, amin a valaha legyártott összes legokészletből őriznek 1-et, egy földalatti páncélteremben
ezittaz
nekem anno basic-em volt. meg is van a mai napig. házakat építettem belőle, legalább 1000-félét.
ma szinte sehol nem látok basicet.
azt látom, hogy a LEGO a kinder tojás szintjére süllyedt: egyfélét egyszer összeraksz belőle és hello.
semmi kreativitás. a basic meg alig kapható és baromi drága. régen minden húsvéti locsolópénzemet LEGO-ra költöttem. ma a fél várost körbe kellene locsolnom egy normálisabb szettért
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
na igen, a batmobil-ra én is szívtam a fogam, mert bolti vásárlás volt, de persze vaterán másnap láttam harmadáron , azóta csak ebay, nem is csalódtam, a lépegető is 13k volt postával, boltba meg 30 a legalja, vicces..
Szerintem elég jó kis kínálat van LEGO-ból, a honlapon végig lehet nézni, milyen témák vannak. Oké, az más dolog, hogy manapság talán nincs annyira előtérben, mint régen. Egyébként a LEGO sosem volt olcsó, kiskoromban nekem is inkább a kisebb készleteket vették, a legtöbb készlet elérhetetlen álom maradt.
"a LEGO a kinder tojás szintjére süllyedt: egyfélét egyszer összeraksz belőle és hello.
semmi kreativitás."
Aki nem keres, nem talál, de ha ide kattintasz, itt olyan készleteket találsz, amelyek nem témára épülnek, hanem a gyerek kreativitására alapoznak. Ráadásul ez magyar áruház. És ez csak 1 áruház 1 oldala. Előbb nézz körül.
http://www.legoaruhaz.hu/index.php?content2=termekek_keres
Az árakat tekintve pedig ha a minőséget, és játékélményt is figyelembe veszed, a mai gagyi játékokhoz képest a LEGO viszonylag olcsó. Nem olcsó, de viszonylag olcsó.
Grat kiváló és érdekes irás .Nem is tudtam hogy Itt van tölem nem messze a Lego gyár.Nekem is meg vannak a régi LEGOim és is sokat játszottam vele van egy jó nagy karton dobozzal.
[ Szerkesztve ]
Egyszer én is nagyon szivesen elmennék ebbe a gyárba. Gyerekkorom meghatározó játék a LEGO.
Més que un club!
Én is így vagyok vele. És nem is tudtam, hogy van itthon gyáruk
Köszi a cikket!
Sajna én se tudtam, hogy itthon is van Lego gyár! Mikor lesz legközelebb gyár látogatás?
Xiaomi Redmi Note2 Prime - Gamertag: Joe007Hun (NFS-NL,CSR2,CSR-Classic)
Most találtam rá a cikkre, kicsit rövid lett, de azért jó.
Discovery-n szokott menni egy kb 1 órás kisfilm a lego gyártásról.
Üdv! Teljesen korrekt a cikk, csak címért már...
A játssz jól hosszú sz a felszólítás miatt...
Lőrincze Lajos pedig Szentgálon született :-)
Érdemes megnézni a titkos LEGO tároló videóját is...
Sok készlet meg volt...
Na és a rendszám. DUPLO-01 kicsit sok karakter (7)
Nem inkább: DUPLO-1 lesz?
E.
Jav: csak a címért kár...
(szövegszerkesztő...)
E.
én is itt dolgozom Rain, 2-án viszem a ventit, mert megvan
[iTX-or-GtfO!]
Érdeklődnék hogyan lehetne részt venni egy ilyen látogatáson, vagy van valamilyen kiállítóterem amit meg lehet nézni?Üdv:GERGELY
Kedves Rain1983!
Azt írtad ott dolgozol ,nem tudnál abban segíteni hogy a kicsi fiam nagyon szeretne oda elmenni megnézni igaz a szüli napja januárban van de jó ajándék lehetne neki ha láthatná élőben a gyárat belülről.Most nyáron netán a szabadság alatt ,kész csoda lenne.Július 29-aug 5-ig. De komolyan nem tudnál segíteni ebben ?????
Egy reménykedő anyuka aki emlékezetes napot szeretne a kisfiának szerezni.......
Előre is köszike.....
szép napot!
Gem
bejegyzés Túra a LEGO gyárban, avagy "Leg Godt" - Játsz jól!